un sfat, va rog...

un sfat, va rog... | Autor: tora97

Link direct la acest mesaj

iaca vin iar cu jalba la voi, cai am o maaareeee dilema.
despre ce este vorba: prietenul meu, urmeaza sa plece in concediu, in turcia, impreuna cu fetita, sora si cumnatul... cocnediu aranjat dinainte sa ne cunoastem. Acum (ne cunoastem de vreo 2 luni) ar vrea sa mergem si noi doua (eu si Thea) cu ei
si acu habar n am ce as fac... unii prieteni imi spun sa nu merg, ca in cazul in care as merge vor trebui sa plece cu 2 masini si nu cu una cum era vorba initial; sa ma gindesc si la ceilalti doi, sora si sotul ei, ca le stric aranjamentele; sa i las timp familiei lui sa ma cunoasca usor, fara sa dau buzna; ori ca este vorba de niste bani in plus pe care va trebui sa i cheltuiasca el .. etc.etc
ratiunea le da dreptate lor, inima plinge la gindul de a sta 2 saptamini fara el...
nu stiu cum sa procedez, ma puteti ajuta cu un sfat?

http://community.webshots.com/user/tora97

"da aripi unui copil, dar lasa l sa invete singur sa zboare" Marquez
"Sunt doua feluri de a-ti trai viata...
Unul - de a crede ca nu exista miracole
Altul - de a crede ca totul este un miracol" Albert Einstein

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rocsy spune:

Parerea mea este sa te duci cu ei , daca nu te cunosc este o ocazie de-a o face, ai suferit destul Tora, asculta-ti chemarea inimii si fii fericita!
Bafta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Vorbeste deschis cu el. intreaba-l pe el cum sa faci. Sora lui nu te cunoaste deloc?

Adina + Olivia Karla 04.03.2004
pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligia13 spune:

hmmm, grea intrebare.
Eu m-as duce!

Singurul lucru care m-ar tzine ar fi in cazul in care tu nu ai bani si trebuie sa mergi numai pe cheltuiala lui - parca e cam repede!
Ce aranjamente sa le strici la sora si cumnat?

Mergi si distreaza-te si lasa sfaturile prietenilor invidiosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tora97 spune:

adevarul ca toti sint ametiti de viteza cu care a demarat relatia noastra... mai ceva ca la 16,20 ani... faptul ca avem de gind sa ne mutam impreuna in septembrie, ca fetele deja s au cunoscut, am mers impreuna toti 4 la mare, avem planuri marete de viitor, incluzind chiar un bebe, toate acestea i au dat peste cap pe toti... "am sarit etapele" cum spunea cineva

ce aranjamente stric? pai,in cazul in care merg se va merge cu 2 masini si nu cu una, cum se stabilise initial, daca or mai fi si alteleee...

sora lui doar m a vazut si am schimbat citeva cuvinte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Adica a doua masina va fi pentru tine si el!? Este perfect! Lasa-i pe altii sa discute, ca nu vor termina curand, iar voi vedeti-va de "binele " vostru.
Daca spui ca totul a demarat repede, nu cred sa fie vina ta, asta a-ti facut-o in doi, asa ca si concediul asta trebuie sa fie tot in doi.
Drum bun si nu te uita in stanga si-n dreapta, doar in OCHII LUI, caci prin ei ii vezi sufletul si te simti linistita!

CriXia
http://community.webshots.com/user/crixia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Indra spune:

E o vorba ... daca nu poti sa-i convingi.. zapaceste-i. Cite spune ca ar trebui sa fie etape, de ce sa "etapeizezi" sentimentele dintre doi oameni!?! Daca voi va simtiti bine unul cu celalalt si amindoi cu copii ce va retine sa nu va simtiti si mai bine?

Iubiti-va mult ca timpul trece

Dana & Anisia

Mergi la inceput

Da, si eu zic sa te mergi...singura schimbare este ca nu va mai merge el cu ei cu masina, nu? Eh, dar ar trebui sa fie bucurosi de fericirea lui...este de inteles...iar cu banii nu prea inteleg...au cumva banii la comun el cu sora lui? sau de ce crezi ca ar fi problema?
Concediu placut!

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tora97 spune:

problema cu banii este sa i spun de "morala", caci el va suporta cheltuielile acestui sejur... eu, din pacate nu mi permit acest lux
atit

Mergi la inceput

in cazul asta iti faci probleme degeaba! Probabil esti o persoana atat de corecta, incat ti-e greu sa accepti sa plateasca el...dar sa stii ca intr-un cuplu nu conteaza exact cine aduce banii, ci sa existe dragoste.
Ai facut bagajele?

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Da-mi nr lui de telefon sa-l intreb daca are retineri sa plateasca el! Sunt convinsa ca NU!
Vorba Adinei: esti prea corecta!
Hai termina cu temerile si du-te sigura pe tine, increzatoare si vesela!
La intoarcere sa ne spui cum a decurs totul!

CriXia
http://community.webshots.com/user/crixia

Mergi la inceput