Mamici de noiembrie-decembrie 2004 (43)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danette spune:

"Daca ar da din picioruse toata noaptea eu as fi incantata."

Jasmine, acuma zici tu asa, da' daca ai vedea cum e.... eu am program de plimbat noaptea prin casa cam 1 ora ... deobicei intre 4-5 a.m.....si nu prea sunt incantata...

Ma tot intreb daca o sa fie oare asa de agitata si dupa ce se naste???

Dana - 24+ sapt.
DPN 27 Nov.

http://f1.pg.photos.yahoo.com/ph/dana2327/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna fetelor, o zi buna va doresc si fara prea mari batai de cap la serviciu daca se poate....Doamne numai cand ma gandesc ca voi mai mergeti si la servici mi se face rau...nu stiu ce m-as fi facut daca trebuia sa stau si cu alex si servici si forum hi hi. sarcina trecuta si eu am fost la servici pana in ultima zi, am dat examenele cu copii la scoala si a doua zi eram programata la cezariana, insa parca nu ma simteam asa de obosita cum sunt acum, eram mai plina de viata...deh...oi fi imbatranit.
raluca bine ca fundul sta mai pleostit hi hi si ca nu e mai mare decat burtica, ce te-ai fi facut atunci? ai ma ca glumesc este doar o impresie, toate suntem sexy si frumoase chiar daca suntem un pic mai plinutze, ca eu n-am vazut femeie gravida urata....lasa ca dam noi jos dupa si atunci o sa fim cele mai sexy mamici.
va pupic pe toate si-mi reiau "serviciul" de fiecare zi, plimbat in parc, mancat, dormit.
toate cele bune
pa pa

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura miu spune:

'Neata la fete si la bb-ei si o zi cat mai usoara la munca..
..azi vreau sa merg la cosmetica sa ma epilez, voi ce ziceti, ati mai cintinuat cu acest obicei sau ati trecut la alte metode de defrisare :)))..luna trecuta cand am fost m-am epilat total si vreau sa va spun ca nu am simtit nimic atunci mi-am dat seama ca si fetei mele ii place de n-a zis nici car..sper sa fie si azi la fel.
..maine merg la dr ca nu am mai fost de la eco morfologica din 30 iun si este cazul sa mai ne vada si pe noi nenea doctorul si sa ne spuna cat de frumoase suntem ...
..ati mers la magazinul ptr gravidute ML sa vedeti ce pantaloni si blugi frumosi au???!!!
Roserb, mai m-am gandit si as vrea sa mai treci pe listuta la mine un nume - Ioana Antonia- ce zici???!!!
ok...hai ca va pupacesc si sa fiti cuminti si sa nu mai treziti bb-ei ca sa vedeti daca sunt bine ca o sa va arate ei cand ies afara..

laura si bb de 27 sap -Ioana Antonia- Dr Ion Ionut, Giulesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danette spune:

Dama, eu imi ingrijesc tenul ca de obicei, avand in vedere si anii, ca de la 30 in colo....apar "liniutele".
Am observat insa ca tenul meu e mai gras de cat imi era (adica normal), in special pe frunte si in zona nasului...
Am inteles ca e tot o chestiune care poate aparea in sarcina, datorata hormonilor.
Asa ca am schimbat lotiunea de fata dintr-una fara alcool in una cu alcool....

Dana - 24+ sapt.
DPN 27 Nov.

http://f1.pg.photos.yahoo.com/ph/dana2327/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misticgirl spune:

Hello again,girls !
dama,eu imi ingrijesc tenul in limite normale,adica ma dau cu crema mea obisnuita de zi,dupa care adaug putin fond de ten transparent cu vitamine (pt ca m-am bronzat si m-am cojit pe nasuc si acum mi se pare ca am culoarea tenului neuniforma si pt ca altfel imi apar pete mici rosii pe fata). Seara ma demachez cu lapte Doina (a ramas preferatul meu, desi am incercat si alte produse "de firma"). Si atat,ca am un ten frumos,cum imi spune toata lumea (ce modesta sunt ).
Raluca,printesa mea, tu in loc sa savurezi perioada de sarcina,care este minunata,iti faci atatea probleme inutile. Funduletul tau arata la fel,tu il vezi deformat din cauza burticii si a pozitiei corpului. Fii fericita ca ai luat doar atat de putin in greutate si simte-te o graviduta sexy. Enjoy ur pregnancy!!!
Ioana,ti-ai mai revenit,puiut? Uite, a iesit soarele ca sa te faca sa zambesti ! Daca tu zambesti si esti calma,Bianca va fi la fel.Asa ca nu te mai stresa,macar pt ea.
Ok,sper sa fiti toate zambitoare astazi.Vremea se anunta super,asa ca mai bine profitam de soare!

Claudia 24 sapt
DPN 5 dec- Dr. Conteanu, Maternitatea Bucur

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

quote:
Originally posted by dama

Neata, fetele frumoasele si burticoase.
Am si eu o intrebare asa ca de inceput de zi. Ieri toata ziua, bebe al meu nu prea a miscat cine stie ce si chiar incepusem sa intru si eu la idei, dar de aseara si toata noaptea parca nu avea stare. Aveam numai valuri in burtica si nu mai stiam pe ca parte sa stau. M-am bucurat ca-l simt din nou, dar chiar toata noaptea? El nu doarme? Voua vi s-a intamplat asta?

26 saptamani

http://community.webshots.com/user/amduminica

Dama, perioadele de veghe ale mamei nu corespund cu cele de somn ale mamei...Si eu am nopti cind il simt parca prea mult, dar e ok, ma bucura.
Cum toate aveti cite o problema, am si eu astazi o intrbare: Oare daca maninc multe (foarte multe) fructe poate fi vreo problema cu diabetul? vreau sa va spun ca maninc zilnic cel putin un kg de piersici, o banana, pepene -1- 2 felii/zi, si strugurii si prune, dupa cum imi aduce sotul meu. Asta pe linga mincare si linguritele de zahar din ceai...
Cred ca sunt exagerata....

Simona, 27 sapt.
DPN - 6 Nov., Dr Octavia Ciurel - Cantacuzino

http://community.webshots.com/user/simonacip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

ale bb lusului, sorry...obosita

Simona, 27 sapt.
DPN - 6 Nov., Dr Octavia Ciurel - Cantacuzino

http://community.webshots.com/user/simonacip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eliza5 spune:

Raluca, sa stii ca si eu am exact aceeasi impresie desi imi dau seama ca e iluzie optica: burta e mare si rotunda si normal ca fundul pare mai mic si plat Dar sa stii ca, pentru linistea ta, poti sa faci niste exercitii care nu cred ca dauneaza chiar daca nu ai voie sa faci efort: poti pur si simplu sa incordezi fesele si apoi sa le relaxezi, in cateva reprize pe zi. Nu vad ce rau poate sa faca, mai ales daca faci chestia asta in timp ce stai relaxata pe scaun (dar nu la 90 de grade!) sau intinsa in pat. Cred ca important e sa nu incordezi decat fesele, atat, ca sa nu ai alte probleme.
Dama, eu nici inainte nu ma omoram cu ingrijirea tenului. Nu am facut niciodata tratament cosmetic si nici masti. Am noroc ca am tenul fara probleme si atunci nu folosesc decat o crema L'Oreal cu care ma inteleg eu foarte bine. Atat.
Cat despre epilat, eu folosesc lama inca dinainte de a ramane insarcinata. Pe picioare nu mi-a indesit parul, mie mi se pare chiar ca este rar si creste foarte incet, iar in zona inghinala n-am suportat niciodata ceara. Am incercat, dar era sa urlu de durere asa ca am renuntat.. Ma defrisez mai des dar macar nu doare
Laura, la ML am fost dar mi s-au parut hainele ingrozitor de scumpe! M-am uitat la cateva bluze care erau toate peste 1.5 milioane si am plecat asa cum am venit.. Mie oricum nu prea mi se potriveste stilul de acolo..
Eu astazi iar sunt acasa. Am fost la serviciu de luni pana acum dar vreau sa va spun ca nu cred ca mai rezist.. Nu-mi inchipuiam ca sunt atat de "slaba" sau sensibila. Desi am o colega care m-a ajutat zilele astea si n-am stat decat pe scaun, am obosit foarte tare, respiram ca o foca si mi s-au umflat si gleznele. Ca sa nu va mai zic ca dupa 4-5 ore de stat la birou incepeam sa-mi simt burta grea. Din cate imi dau eu seama o sa-mi iau pur si simplu un concediu medical si o sa stau acasa. Sa vedem ce-mi zice doctorul luni in legatura cu colul...

Eliza - 25 saptamani
DPN 15 noiembrie - Dr. Anca - Municipal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca.gabriela spune:

Laura, cat sunt blugii acolo?

Jasmine, pe iaurtul ala scria 17% din portia zilnica ca sa te faca sa cumperi 6 :))))))

Simonaaaaa, inceteazaaaaaa!!!!! Macar problemele mele sunt haioase... :PPP Daca nici fructe nu mananci... nu are absolut nimic, e zahar in stare naturala. Bunica mea a mancat saci intregi de mere si struguri si in afara de faptul ca mama la nastere avea un strat de grasime de il luai cu degetul (vitamine pe care n-a mai putut sa le asimileze) in rest a fost foarte ok.

Dama, eu inainte eram mai atenta cu tenul, recunosc, adica faceam si gomaj si baie de abur 2/luna. Acum ma limitez la demachiant dimineata si seara, crema de zi si de noapte si crema de ochi. Daca ma trazneste prea tare, am o crema abraziva si o masca exfolianta pe baza de struguri.

De epilat eu ma epilam numai cu crema ca n-am voie ceara sau epilator din cauza capilarelor si chiar imi crestea foarte rar parul. Acum evit crema, din precautie, asa ca am ajuns la lama... Creste un pic mai des dar incet. Am si o crema care vad ca intr-adevar incetineste cresterea parului.

sa cresteti mari! :-)
http://f2.pg.photos.yahoo.com/tataruraluca
DPN 22 decembrie, Spitalul Cantacuzino

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dama spune:

Am uitat sa va spun ca am mai pus si eu 3 poze facute saptaman trecuta la 25+. Le puteti vedea in link-ul de mai jos la sectiunea Burticutza micutza. Sa-mi spuneti cum vi se pare burtica mea a mai crescut?

Da, si eu imi ingrijesc tenul, odata pe saptamana il curat cu o masca peeling, dar in rest nu ma mai dau cu nici o crema (ca si al meu parca s-a mai ingrasat un pic, de la normal cum il aveam). Cu fond de ten nu prea obisnuiam nici inainte sa ma dau, deci nu-i duc lipsa.
Eu ma defrisez in zona inghinala (caci numai acolo am nevoie) cu epilatorul, si nu l-as schimba cu altceva pt nimic in lume. E perfect pt mine si nedureros.

26 saptamani

http://community.webshots.com/user/amduminica

Mergi la inceput