Mamici de Constanta(13)
Raspunsuri - Pagina 5
July spune:
Tania,sanatate si un sincer"LA MULTI ANI!",Mariilor din familia voastra.
Sinzi,ce face David?i-ai dat atunci pana la urma antibiotic?
Roxa,bravo si la tine.Mare noroc pe capul nostru cu asa copii,fara nopti nedormite.Cu buricul ati fost in regula?Roxa,cand se apropie vaccinul de 2 luni sa-mi aduci sa-ti spun ceva.Cum ti s-au parut asistentele de la cezariene?
Vreau sa-mi corectez greseala,feriboat=feribot.Scuze,nu mi le suport.
Fetelor,m-am intalnit cu Galarina,este bine,are un baietel scump,nascut pe 23 iulie,normal,in 4 ore,fara prea mare zarva si fara epidurala.Ea arata excelent.A primit mesajul Oanei.Va pupa pe toate!
Va pupam si noi,incercam sa coboram in portul Tomis!
July si Tea
sinzi_ana spune:
Azi am fost la Mangalia la herghelie, si am calarit un Andaluz, pur sange spaniol superb! M-a cam dezamagit insa starea in care sunt caii tinuti acolo...L-am suit si pe David dar ii e cam frica si nu l-am fortat.
July nu ii dau antibiotic, de fapt nu i-am dat nimic, febra nu a facut, pofta de mancare are in continuare, acum tuseste (dimineata si seara) si parca a inceput sa rupa putin, dar nu e o tuse puternica sau deranjanta.
Maine ma apuc de impachetat bagaje, sper sa nu uit nimic, am inceput sa am putine emotii, cum o sa se descurce bunica cu el, mai ales ca vor fi la Paltinis.
Sinzi si David
http://community.webshots.com/user/sinzi_ana
sinzi_ana spune:
am uitat sa va povestesc cum a fost la tara, grozav! Copiii au fost incantati de animale, apa, praf si spatiu!
Am pus si poze
http://community.webshots.com/user/sinzi_ana
Oana spune:
Roxana, ti-ai schimbat nickul esti "mamica iulie august" acum??
Oana si Paul (03.07.2002)
laura111 spune:
Helau !
Muica da' ce de mai scriserati de cand am plecat io... ! Am citit tot, m-am updatat, si acu' sa va scriu cate una-alta :
1. La Multi Ani fericiti pentru Mariuta Corneliei si Alexia - Maria a Crixiei !
2. Drum bun si concediu placut pentru Sanzi care va pleca la Paltinis si in UK si pentru July care va naviga printre minunatele insule grecesti !
3. Bun- venit pe lume baietelului Galarinei, cred ca Stefan il cheama , cel putin asa imi spusese mie Gala ca il va boteza. Sa creasca mare, voios si sanatos si sa isi bucure parintii !
4. Narcisa, si mie imi pare rau ca nu ne-am putut vedea anul acesta, dar poate la anu' cand vor fi Patrick si Vivi un pic mai marisori...
5. Tanja, iti doresc sa ai parte de vreme frumoasa cat stai in C-ta, anul asta a fost o vara cam capricioasa...
6. Cali, Marlen, aveti grija de voi si de bebicii din burtici in continuare ! Va asteptam sa ingrosati randul bebicilor baietei de Constanta, ca eram cam minoritare pana acum mamicile cu baietei, acum se pare ca se mai echilibreaza scorul.
7. Lizuca, sa stii ca si eu uit uneori cand sunt numai eu si cu sotu' meu ca suntem parinti, parca retraim clipele din primii 3 ani de casnicie ai nostri, pana sa-l avem pe Vlad. E minunat sa ai copil, dar uneori e super sa-l poti lasa cu bunicii sau altcineva de incredere si sa poti sta bot-in-bot in doi.
8. Dady, multa sanatate mamei tale ii doresc si refacere cat mai buna fizica si psihica !
9. Roxi, ce-i cu nick-ul asta ? Ma obisnuisem cu cel vechi... E grozav ca i-a cazut buricul lui Pitik, de acum se va balaci in fiecare seara si va dormi mai linistit.
10. Oana, stai linistita ca fi-tu o sa te recunoasca si o sa te iubeasca la fel de mult ca si pana acum. E minunata revederea dupa o absenta mai lunga de langa copil! Oricum vreo cateva zile pana va reintrati in programul normal, de familie in 3 o sa aveti tendinta sa-i faceti toate poftele , de bucuria revederii. Avantaj pentru Paulica !
Noi am avut vreme f. frumoasa in Retezat, cu exceptia primei zile cand ne-a plouat , restul de 6 zile au fost insorite si am facut toate traseele pe care ni le propusesem cand am plecat de acasa. Va povestesc mai pe larg maine cum a fost, cand o sa pun si poze ca am facut o gramada.
Va pup pe toate si pe piticutzii vostri !
Cu drag,
Laura - mama lui Vlad
http://community.webshots.com/user/vladut111
Oana spune:
Laura, welcome mai! Asteptam pozele...si mai multe amanunte. Unde ati stat, cum a fost, in afara de traseele pe care le-ati facut, ce ati mai vazut pe acolo. Ce a facut Vlad fara voi a mers la plaja cu buni'?
July si te-ai intalnit cu Galarina , ma?? Cum asa? Si noua nu ne-ai spus sa venim si noi??? Ea nu are net acasa? Cat o sa stea in concediu?
Ione asa e ca si pe una din gemenele tale o cheama Maria, am uitat, avem de fapt 3 Mariute aici. La multi ani!
gen68 spune:
salutare, mamici din ctza. vreau shi eu sa subscriu. am un baietzel de 4 ani marius (pot sa-i urez de sf. marie sa-mi traiasca?)care-l creshte mama (sa traiasca) ptr. ca noi suntem navetishti (il luam vineri shi il ducem duminica)shi il mai vedem seara 5 minute. problema mea este cu dormitul. este foarte vioi, adoarme foarte greu...cu mana. ii pus mana la subtzioara shi il legan pana fac febra la mana. am incercat sa-l las sa planga shi sa ii spun ca e mare de-acuma trebuie sa doarma singur, dar imi zice ca nu poate, plange shi ma da pe spate. mi se face mila de el shi incep sa-l legan iar cu mana. ce sa fac? la pranz nici nu mai zic, foarte greu adoarme (pe picioare). oare se va dezvata la gradinita? ce sfaturi imi dati?
numai bine, gen68
Oana spune:
Gen68, bine ai venit printre noi, am vazut ca esti din Cernavoda. Ai un baietel de 4 ani. Sa iti traiasca! Aici doar Laura mai are baietel de 4 ani, in rest toate avem copii mai micuti. Eu nu ma pricep deci la copil de 4 ani, dar cred ca la varsta asta ar trebui sa adoarma fara leganat si mai ales pe picioare!! Nu poti sa gasesti o alta solutie? Poate te ajuta Laura sa iti spuna cum adoarme Vlad al ei.
laura111 spune:
Ione (Ionela), draga mea, simteam eu ca am uitat pe cineva din pomelnicul meu de come-back... Sa-ti traiasca Maria, sa fie sanatoasa si voioasa si sa va aduca multe bucurii !
Oana, noi ne-am dus direct la cabana Pietrele, in prima noapte pt. ca ne-a plouat tare tot drumul am luat camera la cabana sa ne uscam hainele, dar de a 2-a zi a iesit un soare minunat si am montat cortul si am stat inca 6 nopti numai la cort. Pe acolo, ce sa-ti zic, am vazut capre negre si marmote...fara mishto ! hai ca va povestesc maine mai pe larg , acu' am o groaza de treaba la birou.
Fi-miu a fost cu mama la plaja, s-au dus o zi si la Vama Veche (n-am ajuns eu anul asta , da' a ajuns fi-miu), l-a mai dus o data la Delfinariu, la Acvariu, prin Mamaia pe la sambadroamele lu' Mazare, etc.
Gen, bine ai venit ! Eu nu l-am leganat pe fi-miu nici cand era mic, daramite acuma... El cand a fost mic si-a supt degetul, pana la 2 ani adormea asa, pe urma l-am amenintat ca la el n-o sa mai vina Mos Craciun si Mos Nicolae daca isi suge degetul si (de frica cred) a renuntat la deget. Suzeta nu a vrut nici o secunda in viata lui... Dupa deget si-a gasit o pernita mica pe care o strange in brate si cu aia se alina la culcare. Dar inainte de asta, neaparat, tre' sa-i citesc povestea (povestile, daca nu-i e prea somn) dinainte de culcare. Asta e ritual sfant la noi, daca nu-s eu job-ul asta ii revine lu' barbate-miu, daca nu-i nici el, maica-mii. Cu explicatii, incet-incet, dezvata-l pe Marius de leganat ca o sa fie din ca in ce mai greu pe masura ce creste. Mi se pare mie sau e cam excroc sentimental baietelul tau ...? Succes !
Laura - mama lui Vlad
http://community.webshots.com/user/vladut111