Mamici de Constanta(13)
Raspunsuri - Pagina 14
dadi_t spune:
Hi si de la mine!
scriu mai rar ca nu prea mai am timp. Am ramas singura cu fetele amandoua(Costin a inceput serviciul) si mama a plecat cu sora mea sa faca nordul Moldovei. Pana iese rezultatul biopsiei sunt cu sufletul...Am slabit deja intr-o saptamana 4 kg.(pe stres). Cred ca lui Bibi ii ies dintisorii ca e baloasa si a inceput sa se trezeasca noaptea de 2-3 ori. Nici bb nu se trezea asa. Nu plange dar se foieste si scoate sunete de genul brr...buuu...eheee...si cum ii dau tzatzi adoarme imediat. A doua zi sunt chiauna. Si nu stiu ce sa fac mai intai. Pregateste-o pe Anduta cu hainute zilnic ca nu se poate altfel , micul dejun si iesit afara. Apoi suculetul de fructe pt. Bibi si supita care trebuie facute zilnic proaspete si...mai si gateste pt. noi... mai fa si curat...De piata nu mai zic, o mai trimit pe Anduta dupa paine, dar restul....tot eu. Am intrat intr+o pasa proasta si am impresia ca nu mai am timp de nimic. Casa o am inca varza , ca al meu sot nu si+a terminat renovarile si constructiile si peste 3 zile e si ziua mea si+mi vine sa...
Roxi, profita cat poti de perioada asta cat bb depinde doar de tzatzi
si odihneste+te cat poti ca mai tarziu...iaca la mine!Super ti+ai revenit!
Laura poze de vis. Mie asa dor de o plecare la munte. Dar pana la iarna nu cred sa plecam...
Marlen, mai ai un picut! Sarcina usoara in continuare.
Cali, tu cum te mai simti? E tot puturos bb?
Va pupic, si ...va citesc.
Tania cuAnduta(14sept'96)+ Bibi(14febr'04)
...si fam.Bugy
lizuca spune:
Buna, fetele, azi iar ne iese limba de-un cot. Abia astept sa ajung acasa, ca-i racoaaaaaaare!
July, eu ii dau fetei Vigantol din An in Paste, cind imi aduc aminte. Culmea e ca ea, de cite ori prinde sticluta, o duce la gura, suge din ea cu ardoare si nu mai vrea sa mi-o dea inapoi. Probabil ca, pe viitor, am sa-i pun cele doua picaturi intr-o lingurita cu iaurt sau asa ceva.
Marlen, la Sanmarina nu e muuult mai scump decit in rest? Cind eram eu gravida, o eco era peste tot 200 de mii, iar la Sanmarina 500 de mii!! Si nici macar nu-ti dadea poza!
Eu intru in concediu de luni si sper ca, la sfirsitul celor trei saptamini, sa mai am unde ma intoarce - inca n-am aflat nimic sigur apropo de restructurari. Oricum, in concediul asta o sa mai tatonez incolo-incoace dupa alta slujba.
Weekend placut va urez si sanatate la mamici si pitici!
Weekend placut si sper sa ne mai auzim.
gabi & alisia (22 luni)
ione spune:
Buna mamici,
Mi-am dus in sfirsit fetele la Aqua Magic. A fost super.
Va pupam si sa aveti un weekend placut.
Ionela, Maria & Elena
marlen_b spune:
CriXia, July, Tania,
multumesc pentru urari.
Dana ,
mult succes; iti doresc din suflet sa-ti vezi visul cu ochii!
Gabi,
nu stiu cat costa echo la Sanmarina. Eu la Rusa platesc 300.000 lei. Acum este plecat in concediu si nu pot sa astept inca o luna sa-l vad pe bebic (pe 13 septembrie sunt programata). Sotul meu vrea sa mergem acolo, pentru ca au ecran mare si am inteles ca se vede si se aude foarte bine tot ce se intampla in burtica!
Ione,
era lume la Aqua Magic?
Marlen - DPN 5 oct.
http://f2.pg.photos.yahoo.com/marlen_hg
roxanaz spune:
hello din nou.
uite ca m-a lasat sefu' cel mare sa calc si sa fac si un dus! si dupa aceea....show-ul de rigoare. de abia acum a adormit de nici nu imi vine sa il trezesc, cred ca nu mai iesim in seara asta la plimbare, il las sa faca nani. poate reusesc sa atipesc si eu un pic, ca nu prea pot sa dorm in ultimul timp.
Marlen, tare misto pozicile tale. ai inceput bagajul de spital? cum nasti, cu epidurala?
Gabim, sa te simti bine in conced cu multa bafta cu jobul!!!
va pup!
CRIXIA spune:
Mai fetelor, Roxana nu vrea sa inteleaga ca trebuie sa se odihneasca, mai ales dimineata!
Ce facem cu ea? O sa o copleseasca oboseala intr-o zi si de-abia atunci ne va da dreptate.
Vin si eu cu o ingrijorare: De cateva zile Alexia mea tot baga un deget in gura sau afara pe obraz il tine. Sa fie de la dinti? Acum are 3-4( adica al 4-lea tre sa iasa) sus si doi jos. Eu zic ca trebuie sa-i iasa si ceilalti doi de jos si apoi canini si masele.
Degetul il baga mai adanc in gurita, cam jumatate, ca si cand i-ar fi intrat ceva la masele; degteul nu-l suge, doar il propteste in gura. Oare se pregateste ternul maselelor?
Va intreb, ca de n-o fi de la dinti n-as vrea sa prinda un obicei la varsta asta, ca doar are suzeta( e de ajuns).
Alexia si Cristina
CriXia
Oana spune:
Hello, hello.
Eu tocmai am venit de la plaja, am fost cu sora-mea pe la Cazino, apa era excelenta, am facut 2 baite in mare.
Aglomeratie mare... Am stat pana n-am mai rezistat ca ardea prea tare soarele.(deh, canicula anuntata)
Voi ce mai faceti pe unde va mai plimbati sau ce program mai aveti?
Va .
Oana si Paul (03.07.2002)
Oana spune:
Mai, am zis io bine ca in week-end bate vantul pe forum, cred ca sunteti fiecare cu treburile ei, prin oras sau prin casa, ok, sa vedem cine intra prima, pana nu ne inchid astia subectu' ca-i la pagina 10. Daca nu, ne vedem la urmatorul, Crix ai facut listuta?
Oana si Paul (03.07.2002)
CRIXIA spune:
Oana, n-am avut timp prea mult de listuta, dar poate reusesc eu cumva!
Saru'mana pentru vesti si sper sa fie favorabile.
Ma oftic ca altii merg la plaja! Ce-as merge si eu, dar nu pot ca fii-mea se trezeste pe la 10 si pana laea, alea se face 12 si doar nu m-oi duce pe canicula asta cu copilu'. Si eu as vrea pentru balaceala, iar cu fii-mea sigur nu voi apuca ca tre' sa stau dupa ea. Asa ca mai bine stam acasa, sa mearga altii care au trimis copii la bunici!
Alexia si Cristina
CriXia
CRIXIA spune:
1. Anomis (Simona) – Andreea – 23.01.2000
2. Cali – 35 sapt. Dr. Belcin
3. Caty (Catalina)– Dinu - 15.10.2003
4. Cornelia – Maria 2.07.2003
5. Crixia (Cristina)– Alexia - 22.07.2003
6. Dady68 (Tania)– Anduta 14.09.1996 si Bianca 14.02.2004
7. DanaP – aspiranta
8. Dianamaria – Tiberiu-Andrei – 07.07.1997
9. Galarina (Cristina)– Stefan
10. Gen68 – Marius - 4 ani
11. Ione (Ionela)– Maria & Elena - 26.05.2003
12. July (Julide)– Teodora – 15.10.2002
13. Larular (Raluca)– Andra - 24.11.2003
14. Laura111 (Laura Tatiana)– Vlad – 15.02.2000
15. Layla (Carmen)– Daniel-Alexandru - 29.12.2003
16. Liris( Simona) – aspiranta
17. Lizuca (Gabi)– Alisia - 05.09.2002
18. Marlen_b – DPN 5 oct.2004 Dr.Rusa
19. Narcisa – Patrick 29.02.2002 si Vivien 27.01.2004
20. Nicoleta-Carmen – Rares – 01.12.2003
21. Oana (Ioana Corina)– Paul 3.07.2002
22. Roxanaz – Patric-Filip – 29.07.2004
23. Sanzi_ana – David – 04.02.2003
24. Tanja – Stefan -
25. Tatianas – Delia-Bianca – 05.07.2004
26. Tweety – Cosmina – 26.03.2003
Va astept cu eventuale modificari sau completari!
CriXia