Sotz "mamos"??!!
Raspunsuri - Pagina 2
frantuzoaica spune:
Buna fetelor!
Pot spune ca am noroc(de, sunt racushorsi am o soacra de milioane.Nu a venit niciodata cu idei despre ce ar trebui(eu si sotul) sa facem,sau sa ne puna ordine in viata!Bineinteles ca ne da un sfat cand avem vreo problema dar nu ne impune sa facem exact ceea ce spune ea.
Mariamunteanu,cam asa e situatia si la noi.Nu esti singura,mai este o cenusareasa...din pacate.Am o soacra buna,dar e aceeasi traba deranjanta...la care incerc sa nu ma mai gandesc,atata timp cat ea este o doamna cu mine, o prietena!
Acum doua saptamani am fost cu soacra la discoteca!Da!!ati citit bine!Ne-am distrat de milioane,am beut si am ras, am dansat..tot tacamul si urmeaza inca o distractie in septembrie.
Chiar a fost ziua ei luni si i-am comandat pe net un buchet mari de flori pe care i l-a adus un curier.Cand am trecut pe la ea sa-i uram la multi ani personal ne-a spus ca a ramas paf heheheh eu zic ca a meritat,intr-un fel ii *tine locul*mamei mele,care e departe,din pacate...
Nu stiu sigur cum ar fi fost daca as fi avut o soacra rea,cum ma stiu-probabil i-as fi spus vreo doua si nik mai mult, nu tu vizite ,nik!Soacrele trebuie sa inteleaga ca puiul s-a maturizat si a zburat din cuib deodata ce s-a casatorit!!sa-l lase sa-si poarte singur de grija ,altfel devine un papa lapte iar nora devine agitata(n-am gasit alt cuvant,scuze,dar cred ca intelegeti voi )sa ma vad io eu soacra hehehhehe si mai vorbim
Bubbles spune:
Noi am emigrat si gata! De departe, toata lumea ne iubeste si ne ocroteste, idem si noi pe ei, cind vin pe aici e doar rost de turism si povesti.
Daca am fi locuit aproape de ei, sigur nu ar fi rabdat sa nu se bage in viata noastra si ar fi iesit cu razboiala in vreun fel.
Altfel, liniste si pace pe teritoriul personal, toata lumea e fericita si multumita.
ralualexandrei spune:
La mine exista problema noapte-zi,cam asa sunt eu si soacra-mea,nu exista nici o asemanare intre noi(poate doar faptul ca suntem amandoua de sex femini),insa am obosit sa ma mai cert si sa mai tzip asa ca fac abstractzie de ea si cu asta basta.Totusi exista situatzii cand imi mai si ies din fire ,de ex :noi am facut cununia religioasa acum 3 saptamani o data cu botezul celei mici si la nunta a ramas o gramada de suc si bautura pe care nasa a strans-o si mama soacra i-a spus sa o duca la ei s-o luam a doua zi,eu aveam casa plina de rudele mele venite din Ardeal si bineanteles ca petrecerea am continuat-o acasa si la un moment dat i-am dat telefon soacra-mii sa-mi mai trimita ceva bautura si sucuri ca erau pe terminate.Surpriza!Mi-a timis 2 sticle de Fanta incepute!!!!Atat!Sa nu credeti ca sotziorul meu a recunoscut ca gestul maica-sii a fost practic hotzie cu atat mai mare cu cat ei sunt niste oameni care au o situatzie financiara super buna si isi pot permite orice!Am uitat sa va spun ca mi-a confiscat si 5kg de tort fara sa-mi spuna nimic!Ce parere avetzi?
Andra
Bubbles spune:
quote:
Asta-i nesimtire.
Cum se spune, mi-ai luat vorba din gura!
Nu pot sa pricep cum unii "parinti" nu sunt parinti. Cel putin sa i se depuna, daca tot bea si maninca atita! Sic!
cipcipcip spune:
Draga Adriana, te inteleg ca nu mai suporti, si eu am fost impreuna cu asa un specimen (din fericire nu ne-am casatorit) care era nu numai mamos, ci imi impuia capul si cu sora-sa, care de altfel era o pustanca rizgiiata de 20 de ani pe care io n-o suportam de nici un fel. Maica-sa nu era nici macar femeie rea, dar eu ajunsesem sa nu mai suport din cauza ca mi-o baga prea mult pe git, toata ziua mama-n sus si mama-n jos. Eu consider ca atunci cind te casatoresti parintii, si ai mei si ai lui, trebuie sa vina pe al doilea plan, pe primul plan este familia NOASTRA.
Asta a fost unul dintre marile motive pentru care nu am ramasa cu tipul respectiv, pentru ca, sincer, nu stiu daca exista leac pentru asa ceva. Eu una nu l-am gasit. Daca sotul tau o pune pe maica-sa pe primul plan e cam greu sa concurezi, indiferent ce ai face.
vivian spune:
io cred ca sunt prea afurisita , ca sa ...indrazneasca careva sa ..ma supere.
soacra mea a murit acum un an, dar daca ar fi trait sunt convinsa ca puteam fi prietene f bune.
cat a trait, m a sustinut mereu si m a sfatuit numai de bine.
sotul meu zuce ca sunt , o reincarnare a mamei, lui...nu fizic ci emotional , si ca ..temperament.ca sunt nora pe care si ar fi dorit o mereu...
ma simt magulita pt ca ...era cu adevarat o femeie de exceptie.
ne intelegem bine ,sotul e o pers f calma si pacifista, ceea ce ma supara este..fratele sotului care munceste ca si noi...pe ban poate mai buni si ..platind ..mult mai putin, cheltuielile de zi cu zi dar mereu cand e vb de trimis bani..socrului, ramas singur si invalid
ba mai mult se imprumuta mereu cu bani de la noi si...uita ca trebuie sa i napoieze si cere mereu..
insa cum va spuneam, am ...scurtat robinetul cu bani.
i am zis sotului ca avem o familie , a noastra io, el si burtica si ca fratele ...tb sa se descurce..
si asa a fost acum nu mai cere pt ca stie ca nu i dam...dar nici nu i trimite tatalui lor ..
asa ca 3 luni nu i am trimis nici noi ca sa vada cum e ..cand nu trimitem nici noi-----si ...im final a inceput de nevoie sa trimita si el.
ca sa schimbam comportamntul socrilor sau al fratilot , tb sa contam cu cooperarea partenrilor nostri.
vivi
Fabya spune:
Buna,dragelor!
Fiecare cu tot felul de soacre...ce sa va spun decit ceea ce ma determinat sa scriu la acest subiect este ca fosta mea prima soacra a fost si este sigur si acuma o femei de zahar,miere de albine.......nu am cuvinte sa-o caracterizez o femei formidabila te ungeai cu ea la rana,o vorba blinda,un chip gingash ...vesnic am in memorie chiupul ei si nu mai zic o am in suflet si in inima mea si dupa 17 ani de cind o stiu,nu trece mai mult de citeva zile sa nu i-mi amintesc de ea.
<<<<Iar acuma am a doua soacra care e totusi o femei buna sa spun asa dar e totusi si dificila sufera de o chestie si se supara foarte rau ca fiul ei (actualul meu sotz deci) nu ai acorda imortantza maxima ei si de ce nu-i spune tot ce face el ce si cum,este si un pic geloasa asta am obeservat de-a lungul timpului decit suntem impreuna...Cit am stat aproape de ea au fost numai discutzi intre ea si fiul ei,vesnic nu era multzumita de ceea ce facea el si tot timpul se certau nu trecea doua saptamanii si iar se certau si uite asa a tzinut-o aproape trei ani decit suntem noi impreuna.Acuma ne-am mutat de citeva saptamani ei sau vazut de doau ori si de fiecare data sau certat este foarte dificila ea,chipurile aici unde stam acuma am o verisoara de a mea mai aproape de mine,dar cit am stat acolo linga ea la 50 de metri vesnic cearta si cearta cu fiul ei nu se mai terminau gasea motive din cine stiu ce anume,ma cruceam cind auzeam ce-i debitazea mintea .Acuma am liniste si stau departe de ea si nici nu o caut ajunge de trei ori pe an ,de ziua ei,de pasti si de anul nou.Mai mult nu am nevoie merci frumos stau in banca mea,ajunge cite discutzi au fost in trecut intrea ea si fiul ei....norocul meu este ca sotzulmeu nu este influentzabil de fel lui ca altfel as fi avut zile grele ....Asta a fost in citeva cuvinte poveste cu soacrele mele.
Numai bine si multa sanatate.
Fabya
" Dragostea inseamna suferinta, si cum multi fug de suferinta, putini sunt cei care iubesc cu adevarat.''
http://f1.pg.photos.yahoo.com/ph/sella1be/my_photos
infofun spune:
Eu cred ca cea mai mare vina o au barbatii!!!
Soacra e soacra si se comporta ca atare mai ales in primele luni sau primi ani. Important e ca sotul sa stie sa faca diferenta si sa impuna niste limite.
La inceput adica in primii 3 ani(doi de prietenie si unul de convietuire)soacra mea nu ma suporta, insa era tareeee smechera. De fata cu fiul se comporta asa bland si imi tot lua cadouri, evident ieftine, insa ca sa-i unga ochii lu' feciorsul. De fapt intr-o zi chiar imi spusese ca face ce face pentru ca fiul ei sa vada ca ma accepta si ma iubeste, insa n-o sa accepte ca i l-am luat atat de devreme de langa ea. Ma rog certuri au fost muulte.
Acum dupa un an de la casatorie, s-a schimbat foarte mult, a inteles si s-a obisnuit cu mine. Acum nu am ce sa-i reprosez absolut nimic. Insa o foarte mare importanta a avut-o comportamentul sotului, care de fiecare data ii amintea ca sunt sotia lui si ca ma iubeste asa cum sunt,cu bune si rele, si daca el nu are ce sa-mi reproseze, ea de ce are de comentat?
Si sa stiti ca tine foarte mult la ea, si eu il inteleg pentru ca l-a crescut foarte greu, insa, trebuie sa recunosc ca i-a dat o educatie foarte buna. A stiut sa-i modeleze sufletul foarte frumos si bine. Si i-am si spus asta. Acum am uitat vremea rea din trecut si e muuult mai bine.
GabrielaHope si bebitza din burtica!!!
"Cel mai mare pacat este acela de a nu zambi, macar odata, in fiecare zi de viata!"
iselin spune:
mamele de baieti sunt mai posesive, li se conformeaza altel sufletul de-a lungul vremii. si sotul meu e singur si existau tot felul de comparatii intre ea si mine. dar, iertarea e o calitate a firii omenesti...