Mamici de ianuarie-februarie 2005 (24)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Hi, hi, hi, Anelyn si eu am devenit putin melancolica de cand cu burtica! Si eu m-am surprins gandindu-ma la baiatul meu peste ani. Acum parca nici nu-mi vine uneori sa cred ca sunt intr-adevar , si cu toate astea uneori incerc sa-mi inchipui cum va fi baiatul meu cand va fi mare!
Sper sa fie totul bine cu noi toate si sa tinem legatura, pe cat posibil, si dupa sarcina. Ar fi tare frumos.
Irina, 17+ sapt.
Dr. Radoi Spitalul Municipal

Irina burticoasa si copilasul cuminte din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns La reveuse spune:

Andrutza, am observat. Nu stiu daca voi deveni dependenta ca voi, stiu sigur ca daca voi avea o informatie utila sau nevoie de ajutor voi apela, si sper sa nu va deranjeze daca nu voi posta zilnic mesaje, nu??? Observ o dara de malitiozitate in raspunsurile tale. Si chiar nu am vrut sa supar pe nimeni. Scuze daca asa a iesit!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Anelyn draguto eu nu cred ca cineva a vrut sa te supere sau sa fie malitios! Noi te primim f. bucuroase, cu draga inima.
O sa vezi ca poti intreba orice si cine va sti raspunsul iti va raspunde. Iar de postat zilnic sa stii ca nici eu nu reusesc mereu si nu se supara nimeni.
Aici orice viitoare mamica este bine primita.
Irina, 17+ sapt.
Dr. Radoi, Spitalul Municipal

Irina burticoasa si copilasul cuminte din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corneliaa spune:

Anelynsi eu sunt printre ultimele venite. Dar toata lumea m-a primit ca si cum as fi fost aici de multa vreme. Fetele sunt sufletiste, saritoare si nu fac altceva decat sa insufle un pic de speranta si optimism acolo unde este nevoie, nefacand altceva decat sa-si impartaseasca din experienta si cunostinte.
Crede-ma ca mie mi-au trebuit cateva luni ca sa am curaj sa scriu (desi citeam de cateva luni) si de cand am facut-o ma simt ca facand parte dintr-o "familie" speciala: a celor ca si mine! Ma regasesc in multe din mamicile de pe aici si asta uneori te face sa te simti mai putin frustrat, anxios sau chiar si neinteleasa.

(16 sapt.+)

Cornelia si bebe-strumf
http://community.webshots.com/user/corneliaa100

Mergi la inceput

Cornelia, singura data in viata cand am simtit nevoia sa fac parte dintr'un grup al celor 'ca mine' a fost cand am ramas fara parinti.Atunic eram evident 'altfel' - bine, cum sunt si acum , normal...haha!! faza e ca nu am gasit nici grupul, nici nu l'am cautat, nici nu stiu daca exista..... acum ma bucur de grupul vostru si de parerile voastre, dar ma sperie sincer orice dependenta !!! sper sa nu fiu iar aiurea inteleasa, ca sunt maestra la asta!!! si pe mine nu m'a suparat nimeni, teama mi'e ca eu am suparat spunand ca are si parti negative poate insesizabile pt unii, acest site !!! si cred ca uneori, avem tendinta de a nu vedea defectele 'puiului' nostru...pt ca e al nostru!!! Multumesc pentru primire si sper sa fie o legatura frumoasa pentru toate !!!

Anelyn +17sapt si Mr. mister
Dr Lemnete - Polizu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingerasu spune:

Cornelia, in viata intrauterina unui fat ii bate inimioara mai repede decat unui matur. Intervalul observat la majoritatea dintre ei se incadreaza intre 120 si 160 (si ceva) pe minut. De obicei, rata batailor este mai mica la baietei (120-140 bm) iar la fetite mai crescut, spre 160 bm. Bine, asta nu este o regula ci doar o observatie. Spune-i prietenei tale sa stea linistita ca are un copil normal.
Cauze de pierdere a unei sarcini la 6 luni sunt destule dar nu inteleg eu de ce se sperie ea, are probleme?

"ingerasele" 20+ saptamani DPN 31.12.04
Dr. Ion Ionut - Giulesti
http://photos.yahoo.com/simiongabriela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Buna, fetele!
Bine ai venit, visatoareo, printre noi si sper ca aici te vei simti ca intr-o familie. Eu iti doresc un copilas sanatos. Dar sa nu te superi pe mine daca iti spun ceva legat de listeria care ti s-a descoperit pozitiva. Nu o lasa asa, te rog, trateaz-o! Te pup!

Crinuta, sper sa auzim numai de bine, ca tare mi se rupe sufletul cand aud ca sunteti ingrijorate si triste.

Eu sunt foarte emotionata, caci astazi este a doua oara cand vorbesc cu bebe, si imi misca dupa ce incep sa vorbesc cu el. Atat de tare m-a emotionat, ca mi se face pielea de gaina si imi dau lacrimile.

Ana Maria, multumesc pentru informatiile despre s Down. Intr-adevar sunt multi acei parinti de copii afectati de acest sindrom care i-au facut dupa varsta de 35 de ani aici.

Va pup!

oana si bebitza din burtica (20 saptamani)
"Si maine mai este o zi..."
http://community.webshots.com/user/oanacretu..."

Mergi la inceput

Anelyn mama, eu n-am mama de la 1,5 ani iar tata de la 23 de ani. Eram studenta si am razbit singura in viata fara nici o alta ruda!!!! Eu nu am simtit numai lipsa parintilor dar si a oricarui fel de rude!!!!! Poate de asta mi-am ales si meseria pe care o am...
Deci nu esti singura si nici nu este un motiv de autocompatimire. Cel putin pentru mine. Cat despre "partea negativa" a lucrurilor, ce pot sa-ti spun, toate lucrurile o au , dar a le cauta deja pentru mine ca... profesie....inseamna ceva.
Sper sa nu-mi interpretezi ideile ca fiind cine stie cum!

(16 sapt.+)

Cornelia si bebe-strumf

Mergi la inceput

Multumesc mult ingerasu'. Nu cred ca asta e motivul de ingrijorare al prietenei. Asta a fost singurul lucru pe care l-a "scapat". Cred ca alta e problema grava. O sa mai incerc sa stau de vorba cu ea. Ceea ce stiu sigur este ca in ultima luna s-a schimbat foarte mult , comportamental. Se vede "cu ochiul liber" ca o macina ceva foarte tare. Iar despre panica ei, cred ca totusi are altceva pe suflet.
Oricum multumesc! O sa-i transmit.

(16 sapt.+)

Cornelia si bebe-strumf

Mergi la inceput

Oana, nu am inca rezultate de la listeria.
Toxoplasmoza am avut infectia odata...nu stiu care IC pozitiv, cel despre infectie recenta negativ, adica am un an. grad de imunitate. Despre ea spuneam ca am avut odata. Listeria inca nu stiu cum e, sper sa fie OK.
ca fapt divers si amuzament.....a propos de toxoplasmoza...am fost la o doctorita prin ianuarie 2003 cand ma chinuiam cu ramasul care in momentul in care a auzit ca am pisoi....gata, asta e motivul ,de asta nu poti sa faci copii....dupa un an jumate, cand s'a intamplat minunea, situatia mea in ceea ce priveste animalele sta cam asa: doua pisici si un caine!!!!

Cornelia, Doamne fereste nu ma supar si nu intepretez. Ai dreptate, la ce ma refeream eu este genul de grup cu copii....sa spun asa...ca tot copil esti cand iti traiesc parintii....chiar si la 60 de ani! ...care au pierdut violent intr'un accident amandoi parintii odata si pentru care a fost oarecum traumatizant. Nici eu nu prea am multe rude....dar asta este alta poveste si in nici un caz nu imi place sa ma autocompatimesc !!! Am observat meseria ta, si eu am avut o tendinta in a o alege...dar acum e cam tarzior !!! ha !

Mergi la inceput