Bebelusi de ianuarie-februarie 2004 (30)
Raspunsuri - Pagina 10
CataD spune:
In primul rand multumim mult pentru felicitarile de ieri si "La Multi Ani!" si din partea noastra celor nascuti in aceesi zi cu noi!
Rares!
Noi am fost tare ocupate ieri, dimineata am avut musafiri si apoi am mers in mall la cumparaturi (ca doar era ziua fetei....)! I-am cumparat o jucarie stil activity centre (am gasit-o foarte convenabil) care arata ca o buburuza cu antene (de care Laura se agata imediat si incepe sa le rontaie). I-am luat si niste chestii de imbracat, ca deseara megem la nasi la chef (e ziua lui) si trebuie sa fim elegante, nu?
Amuleta, bafta multa!
Darel, frumoasa poveste!
Ma bucur ca avem si doctori printre noi, un sfat e binevenit totdeauna!
Roxana, concediu placut!
Babee, si a mea tot asa face la masa, dar in special cand s-a saturat si nu mai vrea. Stropeste tot in jur!
Catalina si Laura (12 ian 2004)
DARAEL spune:
quote:
Originally posted by Adina Iulia
Monica: cand era gravida Ioana cu Arturicii (hehe, pe vremuri, cand eram noi tinerele ) cauta nume la baieti. Si gasise la un moment dat un nume: Arthur. Pe al doilea nu-l avea. Asa ca le zicea Arturici. Ulterior si-a schimbat optiunea dar nu ne-a zis mult timp...cred ca sa nu-i furam ideile, de aia...ca eu am incercat dar nu mi-a mers (Yanna sau Philippa.)
Adina + Olivia Karla 04.03.2004
pozele noastre
Daaaaa... , ce vremuri ! Din cand in cand ma mai joc pe calculator si dau de postarile din acea perioada – parca au fost ieri.
In rest, multumesc pentru felicitari, dar, cu toata sustinerea voastra, nu cred ca o sa lansez in curand nici un volum de povestiri !!!
LA MULTI ANI RARES !
S-am incalecat pe o roata si am spus povestea toata.
,
DARAEL & Maria-Daria (16.02.2004)
http://community.webshots.com/user/darael100
http://community.webshots.com/user/bbianfebr2004
“A te invinge pe tine insuti este prima si cea mai frumoasa dintre toate victoriile.“ DEMOCRIT
anda141 spune:
Adina, multumesc pentru lamurire!! Deci asta era... Pe fratele sotului meu il cheama Arthur, deci cumnatul meu.
Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
http://community.webshots.com/user/monica1816
ad_risnov spune:
Dragelor,
Multumim mult pt. urari si gandurile vostre bune!
Intr-adevar azi Rares a implinit 6 luni (la ora 9.55) si mie parca nici nu-mi vine sa cred ca a trecut asa de repede timpul. Mai e un pic si-l insor.
Dam o felie de tort la toata lumea si un cocktail de fructe. Sper sa va placa.
O sa revin mai pe seara. Bb doarme acum si tresare la orice zgomot. Asa ca nu prea pot butona in voie.
Pupici tuturor!
Adriana - mamica lui bb Rares (13feb.2004)
Album Rares
Bebelusi ian.-febr. 2004
Emilly spune:
Rares
Emilly & Ilinca (26 ian.2004)
http://img.photobucket.com/albums/v97/Lepricon/Emilly/InMerrionPark.jpg
http://img.photobucket.com/albums/v97/Lepricon/Emilly/Rosmere6net.jpg
ad_risnov spune:
Rares tocmai a facut ochisori, asa ca am revenit mult mai repede decat credeam. Acum e linistit si in curand va papa iaurtul cu branzica si cereale.
Sa revin la mesajele pe care le-am citit dar n-am apucat sa raspund.
Ioana, esti o "super mamy". Felicitari si sa ai energie sa o tii tot asa. Baietii tai vor fi mandri de mamica lor.
Aveti mare grija cu vreo viroza!!! O prietna de-a mea i-a cumparat sotului masca atunci cand a fost bolnav. Ziceai ca sunt in China, in timpul epidemiei de SARS, dar a fost eficienta.
Multa sanatate lui Catalin!!!
DARAEL esti o povestitoare/povestitor innascuta/innascut. Tare frumos mai scrii! Asa ca sa-ti faci mai mult timp pentru noi. Sper ca acum cu olimpiada nu o sa ne neglijezi.
Amuleta, bravo pt. curajul de a o lua de la capat! Sa ai multa bafta si sa-ti ajute Dumnezeu sa-ti realizeze toate planurile. Te asteptam cu mare bucurie in tara. O sa ne vedem cu siguranta, doar avem experienta in organizarea mitingurilor bebelusesti.
Babee, si Rares e super marait de cateva zile. Poate o fi de la dinti. Oricum nu se linisteste decat in brate. Rares, din fericire, n-a ajuns inca sa faca bruuuuuuuuuuu cu mancarea in gurita, dar nu-i timpul trecut.
Ce preturi au jucariile Fisher Price la voi? Pe aici sunt destul de scupe, dar si mie mi se scurg ochii dupa ele.
Monica, eu ii dau lui Rares carnita de manzat si de pui. El nu a vrut sa pape deloc piureul de legume simplu, asa ca am trecut la ciorbite mai cu gust. Pe astea le papa de numa. Eu ii gatesc pentru doua zile, iar dupa doua zile de carnita ii fac supa de legume, deci luam pauza de carnita. I-a mers pana acum f. bine. Sa vedem cand o fi vremea de peste, de ficat.
Adina, Rares nu si-a descoperit picioarele nici acum, adica nu se apuca de ele, nu le suge, iar la capitolul vorbit nu sta prea bine, doar sunete separate si din cand in cand cete un bbbbbbbbbbbb cu balonase. Lasa ca se fac ei mari si sa vezi ce o sa le toace gurita.
Album Rares
Bebelusi ian.-febr. 2004
dadi_t spune:
LA MULTI ANI , RARES-FRUMUSELUL!
Am o DILEMA! Cum voi sti cand e Darel si cand e Darelica ???
Monica- noua ne-a recomandat pediatra carne de gaina sau manzat. Puii sunt hraniti cu concentrat care contine hormoni de crestere. Soacra mea a crescut la un moment dat pui cu concentrat si dupa o luna aveau 2kg greutate si puii vechi de un an aveau abia 1.5kg. Deci diferenta....
Catalina, distractie placuta la chef!
Saphir- de doua saptamani ma chinuiesc cu Bibi sa-i dau supita. Am inceput cu apa chioara (numai morcov) si am ajuns la compozitia morcov, albitura,teline,ardei gras si ....nimic. Ieri in schimb i-am pus putina lamaie(cam 2 ml)- se bateau turcii la gurita ei. Astazi la fel. Se pare ca in cazul nostru am descoperit ....comoara!
Si aseara i-am facut cereale de la Milubrei-Milupa cu gust de banana(fara gluten). Am gustat si era oribil si totusi cateva lingurite a papat. Azi la 10:00 i-am pus cereale si in suculet, consistenta mai usoara si a papat 150ml de suc. Cred ca diseara ii dau iar cereale.
Eu n-o fortez deloc pt. ca am inca laptic la tzatzi si ii dau completare.
s-a trezit, pe mai tarziu!
Tania cuAnduta(14sept'96)+ Bibi(14febr'04)
...si fam.Bugy
DARAEL spune:
quote:
Originally posted by dady68
LA MULTI ANI , RARES-FRUMUSELUL!
Am o DILEMA! Cum voi sti cand e Darael si cand e Daraelica ???
s-a trezit, pe mai tarziu!
Tania cuAnduta(14sept'96)+ Bibi(14febr'04)
...si fam.Bugy
Tocmai aici este partea cea mai interesanta, nu-i asa ?
, DARAEL & Maria-Daria (16.02.2004)
http://community.webshots.com/user/darael100
http://community.webshots.com/user/bbianfebr2004
“A te invinge pe tine insuti este prima si cea mai frumoasa dintre toate victoriile.“ DEMOCRIT
ad_risnov spune:
Pai nu mi-am prea dat seama!
Dar dupa ce ne-ai spus care e doftorul casei cred ca era DARAEL cand ne dadea explicatii medicale + bancurile si era DARAELICA in rest.
Am dreptate???
Eu propun sa deschidem o bursa a pariurilor.
Fug sa ies cu Rares afara.
Album Rares
Bebelusi ian.-febr. 2004
pfekete spune:
Hop si io cu Multi ani traiasca...Rares! La Multi Ani!
Monica: proteina din carne(era sa scriu animala, dar mi-am dat seama ca si oul e "animal", nu?!) se poate inlocui cu succes cu galbenus de ou, tofu (daca se gaseste asa ceva pe acolo, e facut din soia)
Despre carnea de pui, am auzit ca hormonii respectivi se concentreaza mai mult in carnea de pe pulpe, aripi, deci cred ca pieptul e mai ok.
Amuleta, bravo tie! cunosc si eu "deliciul" momentului cind ii spui sefului ca pleci (atunci parca realizeaza ce importanta esti pt. el si un pic de disperare, nu?)..he,he...mult succes in viitor!
A mea' nu scuipa mincarea cind n-o vrea, pur si simplu nu mai deschide cioculetul si da din cap ca sa nu-i pot nimeri gura (hoata, nu?). Cind bea apa si nu mai vrea, incepe sa gilgie apa in git...e nostima, asa imi dau seama sa ma opresc...
Merci de raspunsurile despre somnul piticilor...preocuparea (ca nu pot sa spun problema) mea este ca e mea e prea somnorici: seara doarme de pe la 10.30 la 9.00 AM, iar in timpul zilei mai are 2 reprize de 30-45 min si una de 2-2 1/2 ore. Cind era de citeva saptamini dormea mai putin , ca trebuia sa-si faca programul de ...Nu ma pling, am atita timp "liber" cind ea doarme, dar as vrea sa stiu ca e normal...mai sint printre noi si alti somnorici?...