Mamici de septembrie-octombrie 2004(26)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Corina G spune:

Felicitari Anne, bebelina frumoasa si sanatoasa sa ai!!!
Am deschis si eu acum si citesc cu sufletul la gura. La inceput ti s-a rupt apa si dupa 2 pagini aflu ca ai si nascut. FELICITARI!!!!

- DPN Sep. 28

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marlen_b spune:

Anne,

Sa-ti traiasca minunea de fetita si sa va aduca numai bucurii!

Marlen si Andreas 32 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nally spune:

Mai fetele mai trag si io cu ochiul pe la voi si retraiesc emotiile de acum 4 luni cand a venit pe lume sufletelul nostru Sebastian! Mi s-a facut pilea de gaina pe mine... cat de repede trece timpul!

Anne felicitari pentru printesuca dullce si creata! Sa va traiasca, sa fie sanatoasa si desteapta! tie refacere rapida si usoara! Si fii pe pace ca si Sebastian a fost primul din listua mamicilor de mai -iunie si a cantarit la nastere 2,650 kg iar acum la 4 luni are 7 kile de nu mai pot sa-l tin prea mult in brate!

Iar fetele care urmati ... fiti pe pace si cu Dumnezeu inainte ca nu e asa de grea nasterea in sine! Greul incepe cand ajungi acasa si ramai singura cu bebe si incepeti amandoi sa va cunoasteti reciproc! E frumos dar si greu! Insa bucuria ce ti-o ofera minunea din burtica si apoi din brate te face sa uiti toate greutatile pe care le are de trecut o proaspata mamica!
Hai sa nu va plictisesc! Va pupic dulce si va voi urari in continuare!!!!

Nally si Sebastian (14.04.2004)
Poze...Poze...Poze
www.desprecopii.com/albumphoto/folderview.asp?bid=9&folder=Alina%20Nitu" target="_blank">Poze mireasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

,ANNE,Doamne m-a apucat si pe mine plansul....mii de felicitari!!!!!!!!!!!...sa va traiasca mititica si voi pe langa ea!....ce bucurie!...nici nu mai am cuvinte!....BRAVOOOOOOOOOOO!
Acum asteptam sa te refaci cat mai repede si sa ne povestesti cum a fost,si nu iti fa probleme ca e micuta acuma,ca o sa se faca ea mare...!
DELIA,sa-ti traiasca nepotica!
DANYCE,tare simpatica ai fost cu wc-ul,dar cred ca nu ti-a fost prea usor in clipele alea,si pe mine ma apuca plansul daca sunt undeva si nu pot merge la baie cand imi trebuie...tare nasol....
Fetele mor de cald,si de plictiseala!
Weekend placut in continuare,pe maine!
Mirela si ,29 sapt

http://community.webshots.com/user/crismir100
DPN 27 oct.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue77 spune:

Fetelor La multi ani !!! tuturor Mariilor
pupici pe burtici , sanatate , fericire si bebei frumosi si sanatosi tun

Pupici

Cristina 35 sapt.
Dr. Texier ,Clinique des Franciscaines
http://community.webshots.com/user/blue77102

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari74 spune:

Anne felicitari,sa ti traiasca bebelina si sa te refaci cat mai repede!
Azi am fo la clinica unde o sa nasc pt CTG si cum dimineata nu bausem apa se pare ca bebele a fo cam insetat si a trebuit sa mi faca o perfuzie cu apa . Asa ca burtici beti multa multa apa!!
mari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roandre spune:

Anne33 felicitari iubita pt bebelina cea creata! Ieri n-am reusit sa intru pe site caci nu mi-a mers si azi dimineata ii spuneam sotului ca tu o sa fii prima care o sa nasca cam intr-o sapt-doua....si cand deschid situl citesc ca deja ai nascut! Sa nu-mi vina sa cred! Bravo iubita si iti dorim refacere usoara si te asteptam sa ne povestesti cum a fost!

Spun si eu LA MULTI ANI tuturor Mariilor si le doresc tot ce e mai bun in viata!

Danyce, ce am mai ras cu "tufisul gonflabil"! Imi aduc aminte acum cativa ani, eram la bunici la tara si tot asa nu aveam un wc in preajma si nu mai puteam sa tin. Cum eram disperata sa termin cat mai repde, mi-am ales tocmai un loc plin de urzici. Nu va spun senzatia traita cand m-am asezat in ele...si cu pantalonii dati jos....lol

Nally, multumim pt incurajari si felicitari pt bebe!

Elyanne, eu numar zilele pana se intoarce doctorul. Mai sunt 8 zile si mergem sa vedem ce mai face bebelina!

Despre mine ce sa mai zic. SDe cateva zile au reaparut greturile, chiar si vomit. Spatele ma doare ingrozitor si nu-mi gasesc sub nici o forma pozitia in pat. Ieri am fost la cumparaturi cu sotul si am crezut ca nu mai ajung acasa. Am avut o durere groaznica de spate, sold si care se intindea pe tot piciorul drept de nu mai puteam sa-l misc.
Fetelor, eu de vreo 3 sapt nu am mai luat deloc in greutate. E adevarat ca nici pofta de mancare nu mai am....dar bebelina din ce mai creste? Stiu ca ia de la mine....dar oare ia suficient?
Aaaaa, nu v-am spus: am terminat zugraveala. Acum ramane sa-mi faca curat si totul e perfect.

Va pup!

PS: am facut pozici si doamne ce burta mare am! O sa incerc sa le pun pe net si va anunt cand sunt gata!

Mihaela si puiul mic de 34 saptamani si 1 zile
Dr Ciulcu, Cantacuzino
http://community.webshots.com/user/roandre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mada spune:

Felicitari Anne pentru iubita ta printesa! Refacere rapida! Giulia Nicole sa fii cuminte si mancacioasa!
La multi Ani Mariilor!
Am avut ieri o zi...o nebunie. M-am dus la mama era saraca in niste dureri de nu pot sa vad spun, scarbele alea de asistente primesc cate 200.000 pe tura deci 400.000 pe zi plus infirmierele alte cate 50-100.000 si tot nu se ocupa de ea cum trebuie. Le rugase sa-i faca ceva de durere toate s-au facut ca nu aud. Nu pot sa cred ca exista asemenea suflete pe lumea asta.
Era 13,00 cam asa,i-au facut morfina si eu am plecat cu gandul sa ma intorc dupa-amiaza dupa 3 sa dau la tura de noapte ca noaptea e cel mai greu in spital. Ma sui in masina si cu gandul aiurea dau cu spatele si lovesc cu o masina a unui dr, bineinteles cardiolog, noroc ca nu era dr mamei. De cand am eu permis de 8 ani nu am facut asa ceva, nu am avut nici un incident. Noroc ca nu aveam viteza si doar i-am scos bara din spate din cleme. Bineinteles ca domn dr a incercat sa faca putin scandal, dar direct in spate m-a durut. In fine totul s-a terminat cu bine. Nu am mai plecat acasa deja se facusera 2 ore de cand plecasem de la mama, urc din nou le dau banii vorbesc cu mama ii dau sa manance si plec.
Azi dimineta la 8,30 eram la ea cu mancare si sa-mi spuna ca azi noapte a avut niste dureri ingrozitoare, de abia pe la 2 s-a sinchisit una din asistente sa se scoale din pat sa-i faca ceva. Bani, bani cat cuprinde dar nu fac decat daca e insotitorul acolo ceva concret in rest numai vorbe. MI-a mai si zis aia ieri dupa-amiza plecati linistita ca avem noi grija de ea. Minciuni.
Nu pot sa va spun cat de suparata si idignata sunt. Sternul ei a fost taiat si coastele, are o taietura de la gat pana sub buric, una la carotida unde ii fac perfuziile si acolo e cusuta, plus la piciorul drept taietura e de 1 m, de unde au scos vene pt by-pass.
CUm sa nu te doare de sa inebunesti si nemernicelor alea nu le pasa oricat le-ai.
Maine o da in salon deja de ieri i=au scos niste fire, va i mai simplu in salon. Sper adica, voi putea sa stau mai mult cu ea, aici mai mult de 10 minute nu pot.
Fetele ma scuzati ca ma plang la voi dar nu stiu cui sa mai spun sa ma asculte si pe mine si sa stiti ne asteapta zile urata in spital.
Ma dor picioarele ingrozitor, sunt umflate sunt obosita in ultimul hal nu pot dormi.
Dani face si el ce poate, maine imi vine femeia la calcat, ca nu mai fac fata si cu casa si cu spitalul.
Va pup ma duc sa mananc ceva.

Mada,un om. Cu frica lui Dumnezeu si Ilinca de 32
sapt
http://community.webshots.com/user/madaspa
spit.Giulesti, dr Riga Bogdan
DPN 1 oct

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyce spune:

Mada,scumpa de tine, trebuie ca iti e tare greu in clipele astea. Iti inteleg foarte bine frustarea si nici nu vreau sa ma inchipui in pielea ta acum. Sper din suflet ca totul sa fie bine in cele din urma si mama ta sa se refaca cat se poate de repede. Incearca sa te odihnesti cat se poate si sa nu te stresezi prea tare ca nu ii face bine la bebe. E bine ca sotul te ajuta si ca ai si o femeie care poate sa faca unele treburi casnice.
In alta ordine de idei, eu ma simt destul de neputincioasa fizic in ultimul timp (nu pot sta nici drept pe scaun), parca sunt lipsita de vlaga si ma mai apuca si dureri aiurea (á la Roandre) la picior. Si eu am noroc cu sotul meu ca presteaza de toate in casa in locul meu. Si eu mai sunt si carcotasa si vreau si totul perfect si ma mai apuc de cate ceva ce nu s-a facut. Si sotiorul meu iubit sare rapid si-mi taie elanul si face din nou totul asa cum vreau eu. Bietul de el, ce-l mai stresez!
La multi ani, Mariilor!
Ma duc sa ma intind putin. Pupici tuturor burticilor,

Daniela Veuger si bebita mica din burtica
Slingeland Ziekenhuis, Doetinchem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roandre spune:

Mada, iti inteleg frustarea si stiu ca asa e cam tot personalul medical. Fii tare si o sa fie totul bine. Nici nu stiu cum ai putea s-o ajuti mai mult pe mama ta!
Nu e nici o problema ca iti spui pasul aici, doar de aia suntem aici: sa ne ascultam una pe alta si sa ne incurajam cu cate o vorba buna!

Eu in continuare ma simt cam rau. Astazi am vomitat deja de vreo 4 ori si simt ca nu mai sunt buna de nimic. Bebelina se tot agita si se impinge in cate o parte de ma dor toate cele. Simt ca nu mai pot si m-am saturat sa-mi tot fie rau!

Mihaela si puiul mic de 34 saptamani si 1 zile
Dr Ciulcu, Cantacuzino
http://community.webshots.com/user/roandre

Mergi la inceput