Sunt insarcinata???
Raspunsuri - Pagina 2
Nadia1976 spune:
Si de pe acelasi site:
SEMNE SIGURE DE SARCINA
1. Vizualizarea embrionului poate fi facuta cu ajutorul ultrasunetelor la 4 - 6 saptamāni dupa concepere.
2. Inima fatului īncepe sa bata la 10 - 20 de saptamāni dupa concepere.
3. Miscarile fatului pot fi resimtite dupa 16 saptamāni.
Deci, daca vrei sa fii sigura, fa un appointment la ultra-sound.
oltean spune:
Multumesc mult, Nadia de informatii. O sa merg maine la doctor. Abia astept, nici nu stiu cum o sa treaca ziua de azi. Sau noaptea asta. Incerc sa ma linistesc, imi tot spun ca nu are cum sa fie nimic grav, cine stie, poate doar o luna fara ciclu, sau sarcina.
Dar la urma in vin iar ganduri negre in cap si nu stiu cum sa mi le scot: daca e sarcina extrauterina? Si de ce sa mi se intample mie? Ce am facut gresit? De ce?
Sper sa fie bine. Sa-mi tineti pumnii, fetelor. O sa scriu maine, dupa ce vin de la doctor.
Va pup.
Nadia1976 spune:
In primul rand: cand eu am avut sarcina extrauterina, am avut ciclu, apoi sangerari mici dupa perioada de ciclu. Asa ca nu-ti fa griji; sunt foarte putine sanse sa fie extra-uterina. Bafta! Iti tinem pumnii; dar tot nu ne-ai spus: Iti doresti un bb???
oltean spune:
Da? Ai avut ciclu? Ciudat. Eu nu am avut nici o sangarare, iar ciclul trecut a fost normal.
Noi ne dorim foarte mult un copil, dar luasem decizia sa mai asteptam un pic. Pentru ca sotul meu este student aici (inca, o sa termine doctoratul in decembrie) iar cand esti student e mai greu din toate punctele de vedere, inclusiv cel financiar. Iar eu ar trebui sa incep scoala luna asta, pe 30. Asa ca...nu stiu. Din cauza asta hotarasem sa mai asteptam un pic.
Dar daca e sa fie, o sa fim tare fericiti sa avem un bebelus in viata noastra.
Ideam ar fi sa fie sarcina. Nu stiu ce naiba e. e prima data cand trec prin asa ceva si am 26 de ani.
Mi-e teama de sarcina extrauterina...citeam ieri pe Internet despre asta si m-am ingrozit. cu toate ca trebuie sa ai un anumit trecut pentru asta (infectii, avorturi) iar eu nu ma incadrez aici.
Nu stiu ce sa zic, dar sunt tare, tare speriata.
Cu mama nu pot vorbi pentru ca e atat de departe de mine si nu vreau sa o sperii si pe ea. Mai ales acum, ca nu stiu nimic sigur. Ce este.
Tot ce sper este sa nu am nimic grav.
Dar daca ar fi sarcina, nu ar fi trebuit sa iasa la teste? Untimul test l-am facut in ziua a 15-a de intarziere. Voi ce ziceti? E posibil ca hormonul sa nu fie detestabil dupa asa o intarziere?
Sunt atat de speriata!!
Va multumesc mult ca ati fost alaturi de mine si sper sa fiti si de acum incolo.
Va pup dulce.
Nadia1976 spune:
Diana draga, ia termina cu prostiile si cautarile pe internet dupa "cai verzi" si sarcini extrauterine cand nici nu stii nimic sigur. Nu-ti amara sufletul ca n-ai de ce. Si spuneai "daca e sarcina extrauterina? Si de ce sa mi se intample mie? Ce am facut gresit? De ce?" Pai, daca e o sarcina extra, nu inseamna ca ai facut tu ceva; mie dupa sarcina extra-uterina dr. mi-a explicat ca nu e vina mea, ca pur si simplu s-a intamplat, ca si eu gandeam tot asa, ca e vina mea. Dar nu stii inca nimic, asa ca linisteste-te, nu-ti invenina sufletul de pomana! Spune-ne si noua, cat de curand afli ceva. Te pupam.
oltean spune:
Multumesc, Nadia. Mi-am facut programarea la doctor azi, la 1:30. Adica 8:30 ora Romaniei. abia astept sa merg, sa vad ce este. sper sa fie bine, sa va dau vesti bune. Sper sa nu fie nimic complicat.
O sa va scriu cum vin, o sa fie seara in Romania.
Va pupic.
oltean spune:
Fetelor, am venit de la doctor. Unde mi s-a facut prima data un test de sarcina. Si stupoare!!! A iesit pozitiv!! Dar cu a 2-a liniuta mai stearsa. Apoi am facut testul de sange (HCG) iar rezultatul in primesc miercuri, zi in care o sa mai fac unul. Adica o sa stiu exact ce este si cum este, de abia vineri. Ingrozitor!!!
Cam asta este. O sa trebuiasca sa astept pana vineri.
Credeti ca sunt? Daca a iestit a 2-a liniuta mai stearsa?
Va pup.
Oana_B spune:
Regulamentul nu permite postarea aceluiasi subiect in mai multe sectiuni. Pentru ca cel de la "asteptand un ingeras" avea mai multe pagini, le-am copiat pe cele de aici si cele de la "clinica" si le-am postat acolo.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=30590&whichpage=4" target="_blank">sunt insarcinata?
va rog continuati discutia la link-ul de mai sus,
Multumesc pentru intelegere,
Oana_B