Trompe infundate

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lauricipani spune:

Nane puiutz,

Tratament naturist ...no way... mai mult ca sigur, o sa piarda timp!!!

Se poate face insa(si o spun din proprie experienta) REIMPLANTARE TUBARA BILATERALA. Refacerea este destul de rapida si dupa 3 CM poate incerca sa ramana insarcinata. Eu am reusit la 1 an dupa reimplantare tubara bilaterala!!!!

Succes!!!
Pup

laurici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauricipani spune:

Nane, si sa tina cont de sfatul lui Lorelai. ARE MULTA DREPTATE.

Pup

laurici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nane spune:

Mersi de raspunsuri fetele!

Ce pot sa zic... sunt oameni si oameni si daca ea a ales un om nerabdator ce pot sa zic... cica mai sunt si casatoriti de vreo 12 ani...ma rog... Cunosc si cazuri in care el (innebunit fiind dupa copii) a rugat-o pe ea sa nu se mai chinuie cu tot felul de inseminari si alte alea si au ales sa adopte un bebeu. Asta e... fiecare cu bafta aferenta ce poti sa faci.

Eu nu stiu exact daca a facut HSG, habar n-am in ce consta si sper sa nici nu aflu vreodata. In orice caz am sa-i spun de Sovata si Techirghiol (si de HSG-ul respectiv) si o sa vedem ce iese.

Mersic inca o data,

Nane

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

Da este nebun de legat respectivul!Cum adica sa te ameninte? ok ,si dupa ce face copilul ,ce o sa se intample? o sa faca fite ca nu a iesit baiat sau fata ?
un copil nu se face doar daca bati din palme,mai ales atunci cand sunt si probleme.plus ca ei ,saraca ,nu ii trebuie acum ,in situatia asta si stres produs de nebunul asta......
inainte de toate sa se gandesca bine si la consecinte....cum adica sa ma ameninte sotul ca daca nu fac copil ma paraseste? atunci inseamna ca exista riscul sa ma parasesca si atunci cand fac copilul, daca acum cand are nevoie de sprijinul lui ,macar moral ,el face figuri....
Eu consider ca sta langa un imbecil ,scuze ,dar sunt fff revoltata!

Alina
"Viata este o lupta ,deci te lupta ,cu drag ,cu dor de ea!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Stresul pe i-l provoaca sotul ar putea sa o impiedice pe prietena ta sa ramana insarcinata,chiar daca n-ar avea nici o problema medicala.Probabil ca nu e un tip cu prea multa minte.Daca ar gandi un pic,sau daca s-ar informa despre subiectul asta (daca tot vrea copil),ar lua lucrurile altfel,ar fi alaturi de ea,ar incuraja-o....
Stiu si eu ca la Techirghiol au fost mai multe fete cu problema asta si am inteles ca tratamentul face minuni.
Bafta prietenei tale.

Jasmine
25 saptamani

Mergi la inceput

Asta e fetele, ce pot sa zic. Eu nu stiu ce i-a zis el si ce-a interpretat ea... Oricum e naspa momentul si din punctul meu de vedere nu e deloc de apreciat, dar... e totusi sotzul omului. Iar de stres sa nu mai vorbim, banuiesc ca e tare naspa oricum, nu mai ai nevoie si de respectivul care sa-ti reproseze diverse sau sa zica cine stie ce tampenii nesimtite...
Urat, urat din partea lui! Sa speram totusi ca e va reusi sa-si vada visul cu ochii si ca totul va fi ok.

Nane

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligia13 spune:

Si eu cred in tratamente naturiste si am incredere in multe, dar inainte trebuie facute toate investigatiile posibile.
Adica - un diagnostic de genul :trompele infundate este insuficient.
Sunt tot felul de tratamente pt asta, de la instilatii pt cazurile simple pina la operatii pt cazurile mai complicate.
Adica nu stiu ce a facut prietena ta pina acum (ma refer la investigatii) dar stiu fete cu aceasata probleme rezolvata si mamici acum.
Neaparat trebuie consultata un medic in aceasta problema si el stie pasii care trebuie urmati.
De asemenea ea trebuie sa-l implice si pe sot in problema, sa-l ia cu ea pe la doctor sa vada ca nu e o placere si in final sa vada ca ea de fapt nu e doar o mashina de facut copii.
Daca el asta vede in ea, atunci e mai bine sa se desparta. Mai tarziu va fi si mai greu!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sheherezada spune:

Ma bag si eu ca musca-n lapte,nu ca ma pricep eu foarte tare dar colega mea a avut exact aceeasi problema;adica trompe infundate dar ca urmare a unui avort.A mers la cluj la un doctor care i-a facut hidrotubatie din cite am inteles eu.Nu a ramas inca insarcinata dar cred ca i s-a rezolvat problema.Cred ca cel mai bine ar fi sa consulte un doctor si poate reuseste sa-si rezolve problema.
Sa aveti grija de voi,

sheherezada

Mergi la inceput

mersic de raspunsuri!

Nane

Mergi la inceput