Trompe infundate

Trompe infundate | Autor: Nane

Link direct la acest mesaj

Fetelor, am o prietena disperata rau!

Pe langa faptul ca are trompele infundate ca urmare a unui nenorocit de sterilet si nu poate ramane insarcinata (evident), s-a mai trezit si amenintata de barbat ca daca nu ramane insarcinata in curand el o paraseste, pt ca vrea neaparat copii.

Stiti cumva vreun tratament naturist pt afectiunea ei? PLS help!

Mersic, Nane

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tia spune:

eu am cautat asa ceva si nu am gasit nimic. daca stie cineva, si eu sunt interesata. ar exista o sansa cu tratamente balneo, dar este o chestiune de durata. altii recomanda instilatii, dar de cele mai multe ori solutia este FIV

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nane spune:

Si pt balneo care-ar fi statiunea cea mai indicata in astfel de afectiuni? Eu m-am uitat pe net si am vazut ca scri in dreptul mai multora "afectiuni ginecologice", stiu insa, ca nu se trateaza decat anumite afectiuni in anumite statiuni. De ex. la Sovata - chisturi ovariene si anexite. Dar pt trompe n-am gasit nimic pe nicaieri. Stie cineva???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorelai spune:

quote:
amenintata de barbat ca daca nu ramane insarcinata in curand el o paraseste, pt ca vrea neaparat copii.

nane, poate prietena ta ar trebui sa se gindeasca de doua ori inainte sa faca copii cu un barbat care recurge la amenintari.

Lorelai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariamunteanu spune:

Sa faca intai histerosalpingografie sau a facut deja ? Poate se desfunda trompele asa. In orice caz, daca barbatul o ameninta in acest fel marsav, e urat din partea lui.
Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tia spune:

eu te-as sfatui sa citesti toate subiectele legate de Sovata si tratamente balneo, s-a mai vorbit despre asa ceva. incearca si in arhiva:

http://www.desprecopii.com/forum/forum.asp?ARCHIVE=true&FORUM_ID=16

mult succes prietenei tale!

Mergi la inceput

Ce vrea "Dumnealui" sa comande: baiat sau fata sau gemeni sau ... ? Si ce culoare de ochi sa aiba ? Imi cer scuze, ignorati-ma, dar nu m-am putut abtine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nane spune:

Mersi Tia, m-am apucat de scotocit de azi dimineata, deocamdata n-am gasit nimic - ori mi-a scapat, ori chiar nu scrie unde se fac tratamente baleno pt chestia asta. O sa ma mai uit.

Ma rog, nu stiu daca a fost chiar o amenintare, in orice caz el isi doreste f tare un copil si e dispus sa-l faca si cu alta... In orice caz e treaba ei daca vrea sa-l faca pe bb cu respectivul, eu imi fac datoria de a incerca s-o ajut... M-am uita pe net dupa ceaiuri, ceva, si...nimic!

Nane

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandana spune:

nane, nu prea sunt in afara de sovata sau techirghiol

uf, subscriu la lorelai si maria!

Mergi la inceput

Toate tratamentele naturiste (si nu numai ele) sunt de durata, copilul nu se face la comanda (am vrea noi), asa ca-i doresc prietenei tale o rezolvare cat mai grabnica. Nu uita sa-i spui de HSG.
Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sorina7 spune:

Sora mea a avut aceeasi problema, si dupa un concediu la mare unde a facut si namol, pe cand nu mai spera, a ramas gravida, la 40 de ani. Deci se poate, cu rabdare, dar si cu sot bun si intelegator.

Mergi la inceput