Mamici de noiembrie-decembrie 2004 (42)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iepurasu spune:

Neata fetelor, iaca-ma si pe mine, de la ecografie, sunt foarte bucuroasa ca l-am vazut pe cel mic, mi s-a mai confirmat inca o data ca e baietel (mi-a aratat doctorita si testicolele lui mici-mici dar nu am inteles nimic din ele, cred ca trebuie sa ai o imaginatie dusa la extrema pentru a intelege asa ceva ).
Oricum, mi-a zis ca s-a dezvoltat foarte bine, ca este exact asa cum trebuie sa fie pt. varsta lui (21 sapt. si 4 zile) i-am auzit bataile inimioarei, si l-a masurat din toate partile. Are 431 de grame, lungime col = 3,7 cm, DBP = 5,23 si FL = 3,61 (stie cineva ce e FL?).
Cica sunt valori mai mult decat normale.

Sper sa fie bine si de acum inainte, poate stie cineva sa-mi zica si mie ce e FL-ul ala?

Iepurasu - 22 saptamani
DPN - 18 decembrie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Da, fetelor, Bits, ce ti-am spus eu ca vom naste probabil in acelasi timp?? Abia astept!
Dar pe de alta parte ma gindesc si eu uneori, la fel ca Try...inca e bine ca e in burtica...e frumoasa perioada asta, mai ales daca nu ai probleme(sau nu-ti faci)...Dupa aceea, vom fi mai constrinse decit acum. dar va fi o constringere placuta.
Oricum, Eliza, Bits, stiu ca fetele se nasc mai repededecit baieteii (stau mai putin)..Asa ca Davidutul meu nu pot sa stiu ce are el chef sa faca...

Simona, 27 sapt.
DPN - 6 Nov., Dr Octavia Ciurel - Cantacuzino

http://community.webshots.com/user/simonacip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_du spune:

Buna dimineata, dragelor ! Sanatoase, voinice?
Eu deocamdata va salut si fug, ca am o tona de hartii pe birou, si se uita tare urat la mine. Ma uit si eu urat la ele, dar.... ele sint mai multe, si mi-e frica !

Ioana si Bianca pui
in sapt 22 de la UM, DPN 24 dec, dr. Urleteanu, Sf. Pantelimon
http://photos.yahoo.com/ioana_du

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

quote:
Originally posted by iepurasu

Neata fetelor, iaca-ma si pe mine, de la ecografie, sunt foarte bucuroasa ca l-am vazut pe cel mic, mi s-a mai confirmat inca o data ca e baietel (mi-a aratat doctorita si testicolele lui mici-mici dar nu am inteles nimic din ele, cred ca trebuie sa ai o imaginatie dusa la extrema pentru a intelege asa ceva ).

Iepurasu - 22 saptamani
DPN - 18 decembrie 2004

completez: sau sa fii docotr
Nu stiu ce inseamna Fl, dar imi revine iar o problema in minte: copilasul meu are capul micut... Nu mai stiu parca 4,7 avea la 21 sapt si 5 zile....oricum mai mic decit al tuturorOare de ce?

Simona, 27 sapt.
DPN - 6 Nov., Dr Octavia Ciurel - Cantacuzino

http://community.webshots.com/user/simonacip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misticgirl spune:

Buna dimineata !
Ce mai fac fetele? Bine,sanatoase sper.
Citind ce ati mai scris voi,mi-am dat seama ca dr nu mi-a zis la echo ce greutate are bebe al meu,dar poate ca trebuia sa intreb eu?
Ei,lasa,ca atata timp cat el e bine,nu conteaza ca nu am aflat eu greutatea atunci.Intreb data viitoare.
Va pupic si va las acum....fug si eu la treaba!

Claudia 24 sapt
DPN 5 dec- Dr. Conteanu, Maternitatea Bucur

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

Simona te!iarasi incepi?daca doctorul nu ti-a spus ca ar fi ceva anormal de ce trebuie sa te gandesti la asta?

octy 29 sapt DPN:29oct

http://photos.yahoo.com/octyb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna dimineata fetelor, va pup pe toate si va urez o zi buna, linistita si fara probleme...cu bebici activi.
iepurasule noi doua suntem in acelasi numar de saptamani si zile hi hi si eu sunt la fel in 21 de saptamani si 4 zile, si am DPN pe 18 decembrie. tu pe cat ai avut UM? (eu pe 13 martie)....asta te intreb asa doar ca sa ma conving inca o data ca eu am datele corect calculate. ma bucur mult ca tu sti deja ce este sa-ti traiasca si sa te bucuri de el ! poate aflu si eu vineri la eco ce este bb-ele meu din burtica....
eu la prima sarcina, desi am ciclu neregulat dar ma rog aproximativ 28-30-31 zile mi-a calculat DPN-ul la fel ca acum si cred ca daca nu-mi programam eu cezariana mai devreme cu 4 zile decat DPN-ul fixat hi hi(de frica sa nu ma apuce nasterea normala) atunci nasteam....adica la 40 de saptamani de la UM....dar cine stie fetelor....vorba aceea din popor....nastem cand ne-o veni sorocul....niciodata nu se stie fix cat vre bb sa stea in burtica.
va pup si aveti grija de voi
pa pa

monica

Mergi la inceput

Chiar asa Simonica, de ce iti faci probleme, copiii sunt diferiti, oamenii sunt diferiti, eu zic ca daca doctorul ti-a spus ca totul este ok, tu nu ai de ce sa-ti faci atatea probleme.

BB-ul tau e bine, stai linistita.

Iepurasu - 22 saptamani
DPN - 18 decembrie 2004

Mergi la inceput

Monica, parca am fi clone!!!!

Si DPN-ul meu este tot 18 decembrie, iar data ultimei menstruatii este tot 13 martie! Inseamna ca e bine calculat!!!!
Sigur ca iti va spune ce e bebe vineri, numai sa vrea si el, sa stea cuminte si sa arate tot ce trebuie sa vada doctorul. Eu am aflat devreme ce este (la 17 saptamani) pentru ca tineam mortis sa fac toate analizele posibile si imposibile pentru a ma asigura ca e bebelusul sanatos tun, ca nu are sindroame sau alte minuni (Doamne-fereste!). Si doctorul meu, cand m-a vazut asa de panicata m-a dus sa fac o morfologie fetala in care mi-a "descompus" pe computer toate organele bebelusului si le-a masurat si le-a analizat pana s-a linistit "nebuna". Oricum, eu si la sfarsitul morfologiei eram foarte dezamagita si il intrebam pe doctor din 5 in 5 minute "pe mine nu ma inteapa nimeni, dar analize de sange cand fac?" si el mi-a spus ca cele pe care le-am facut la inceputul sarcinii sunt mai multdecat suficiente.
Cam asta e, abiaastept sa-mi zici ce ai facut vineri! PUP

Iepurasu - 22 saptamani
DPN - 18 decembrie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roserb spune:

Salutare!

Intru doar rapid sa va salut , ca am 2 licitatii de pregatit,deh, mai trebuie sa si munceasca omul!

Iepurasule, FL este lungimea femurului .

Simona, iar incepi cu comparatiile la masuratori?

O zi buna si ne auzim mai incolo

Roxana- saptamana 28

DPN 6 nov- Dr. Ion Ionut - Giulesti
http://f2.pg.photos.yahoo.com/roxanaserbanescu

Mergi la inceput