Mamici de noiembrie-decembrie 2004 (42)
Raspunsuri - Pagina 2

Moss spune:
simona, eu i-am spus doctorului meu ca fara el nu nasc !!!! l-am intrebat cand are concediu, unde sta ( slava Domnului sta vis a vis de Filantropia ) astfel incat sa nu am vreo surpriza cand va trebui sa nasc. A ras bineinteles, stie ca suntem zapaciti amandoi ( si eu si al meu sot ) !
Acum ca o sa fac cezariana ( sper sa nu am probleme ) se schimba lucrurile, in sensul ca voi avea nasterea programata.
Acum, asa ca o barfa, stiati ca Dr. Badea de la Municipal si-a operat propria fiica de cezariana fara nici-un motiv medical.
plec la cumnata-mea caci suntem invitati la masa si gateste cele mai bune paste din toata lumea ( e casatorita de 11 ani cu un italian, dar momentan sunt in tara pentru o scurta perioada )
v-am pupat

ionela roxana spune:
Eveline insanatosire grabnicasi ai mare grija de bebe
Bits ceea ce spui tu despre carucioare cred ca vrei sa spui despre cele tip B(B gata), care nu se intind perfect la orizontala, si care se folosesc de la 3-4 luni, atunci cand bebe deja isi poate tine singurel cat de cat gatul.Poti sa-ti iei din acela, daca crezi ca a-i sa poti face fata sa il cari pana atunci in rucxacelul(nu-i stiu sigur denumirea)acela pe care il tii orizontal in brate(ma refer la cumparaturi); eu am luat de prima oara carucior tip A(A gata), care se intinde perfect orizontal, si am asezat-o pe Arisa inca din primele saptamani in el; are numai 5 kg si se strange foarte compact(mi-a fost de mare folos, mai ales ca eu am fost nevoita sa ies afara, imediat dupa ce am nascut). Bine cine isi permite poate lua ceva mai scump si de calitate buna, fff. confortabil ptr. bebe(cum spune Roserb, il poti folosii si ca carucior, il poti atasa si in masina, ca scaunel ptr. bebe, ptr. cand calatoreste cu masina)Bits tare as vrea sa vad daca poti comunica cu noi in timpul contractiilor. Apropo de ce iti este teama de asistente si medic; mie mi-ar fi mai groaza de cele din tara, si mai ales de medicii din tara(nu toti intra-devar)
Fetelor spre disperarea meaam constatat ca am inceput sa ma ingras; sotul spune ca sunt nebuna
54-55kg&
24saptDPN29nov
roxana
http://photos.yahoo.com/arisalaura

ionela roxana spune:
Simona din moment ce un medic te ia in primire de la inceput trebui sa te duca pana la sfarsit, si sa fie langa tine indiferent la ce ora este, fie noapte, fie zie, fie sarbatoare(chestia cu medicii din tara care pleaca in concedii si nu-i mai intereseaza de paciente nu o pot intelege; sau stai ca vin sarbatorile si tre` sa mananc sarmale, eu una i-as pe toti acesti iresponsabili).
roxana
http://photos.yahoo.com/arisalaura

Jasmine spune:
Ionela,puiule,esti plecata de mult timp din RO?
Pe medicii din RO ii doare fix undeva de pacientele lor (gravide sau cu alte probleme).Nu exista chestii ca : omenie,datorie,juramantul lu' peste.....daca pe parcursul sarcinii ai dat suficienta spaga (si nu stii niciodata ce inseamna pt ei suficient) ai ceva sanse sa vina pt tine cand te apuca nasterea.Dar nu e nimic sigur.
Jasmine 25 saptamani

ioana_du spune:
Si eu am o teama ca nu va fi medicul meu in Bucuresti cand voi naste. M-as enerva rau, e aiurea, te duci 9 luni de zile la un medic, mai si cotizezi, ca de, asa e frumos, si.... sa mai ai si surprize ?!?!? Chiar sper foarte mult ca nu va fi cazul meu ! Am ales spitalul ala aproape mizer exclusiv pentru medic ! In fine, nu ma mai agit si pe tema asta !
Va pup fetelor, plec acasa. Ne auzim maine, sanatoase si voinice !
Ioana si Bianca pui
in sapt 22 de la UM, DPN 24 dec, dr. Urleteanu, Sf. Pantelimon
http://photos.yahoo.com/ioana_du

iepurasu spune:
Roxana, ce fetita frumoasa ai, parca e o papusica!!!!
Eu va pupic ca s-a facut cam tarziu si m-am decis sa mai plec si eu acasa, ca imi fac ochii in cap de la calculator la titirezele!
Maine ma duc si eu la control si de abia astept sa-l vad la eco pe bb mic ca mi-e dor de el!
Iepurasu - 22 saptamani
DPN - 18 decembrie 2004

anne-marry spune:
ce mai faceti fetele? eu una nu ma simt bine deloc. pe lamga faptul ca sunt deranjata la stomac atat de rau incat mi-am petrecut ziua de ieri numai cu crampe severe la stomac si stand pe toaleta non stop.
si basca ca am dat si de niste greturi si ameteli cum nu am avut eu toata sarcina....si am si vomitat ca o sparta .. azi s-a mai linistit putin stomacul insa tot cu greturi si ameteli de abea ma socl din pat si unde mai pui ca nici mirosul de mancare nu il mai suport, si ca abea am putut gati ceva azi, .... abea pot sa si mananc. ma gandesc sa nu patesc ca mama care cand a fost gravida cu mine la inceput de sarcina nu a avut mare lucru, insa la sfarsit a avut niste greturi de toata frumusetea. fereasca dumnezeu!
noi am fost pelcati de vineri si pana duminica pe transfagarasan, am petrecut de minune, ne-am simtit f bine si ne-am mai relaxat si noi putin. cand developam filmul, pun cateva poze pe site.
bebe este bine, da din picioruse mai mereu..insa sunt si zile in care le fel..abea ii disting miscarile insa apoi recupereaza el pe de plin.
pana atunci pupicim dulce la voi, sia stept sa vedem voi ce ziceti...ati patitit la fel cu....deranjarea la stomac ca sa nu ii zic altfel
anne-marry 21 sapt DPN 21 Dec.
http://photos.yahoo.com/aniuta22111980
NICIODATA SA NU SPUI NICIODATA

fulguletz spune:
anne marry, poate ai mancat ceva aiurea ..eu cred ca de la asta ti se trage. Mananca paine prajita si bea ceai de menta (dar nu prea mult ca sa nu cazi in extrema cealalta ).
in asemenea cazuri tre sa bei multe lichide , cel putin asa mi-a zis mie doctorul mai de mult...
apropos, ai dat licenta? cu
David, 23 sapt., DPN 7 dec.
http://f2.pg.photos.yahoo.com/zumperiox

anne-marry spune:
fulguletz pui inca nu am dat licenta... am pe 23 si pe 25/26 august...oralul depinde cum pica pe grupe. abea astept sa scap de ea....cu bine...
stii care este ironia? ca eram pik constipata si am papt duminica seara smantana cu mamaligutza si branza...si am mancat smantana nu gluma...numai eu vreo 400gr ca sparta..si cred ca asta este! am sa beau un ceai de menta deseara si o felie de paine prajita ca incepe sa ma dispere. azi, chiar daca nu mai am crampele alea putenice ca ieri, tot ma supara stomacul.
anne-marry 22 sapt DPN 21 Dec.
http://photos.yahoo.com/aniuta22111980
NICIODATA SA NU SPUI NICIODATA

monica-elizabet spune:
fetelor, va multumesc din suflet pentru raspunsurile voastre in legatura cu lungimea colului....e clar acum....nu mi-a zis nimeni ca-l am de 2 cm m-am speriat eu ca o nebuna ce sunt cand am vazut acolo pe raportul medical scris 2 cm am zis ce altceva poate fi decat colul...dar v-am zis ca am intrebat pe cineva care site ceha foarte bine si mi-a zis ca nu e vorba de col...o sa intreb vineri la eco sa-mi zica mai multe detalii.
eveline, imi pare rau ca te-ai imbolnavit, dar nu dispera sigur ti-a dat un tratament bun care nu-l afecteaza deloc pe bb si o sa te faci bine...ai multa grija de tine...sanatate
fetelor, in legatura cu dormitul lui bb in patut cu o pernita sub cap, eu va zic un mic truc pe care mi l-a zis mie dr de familie la primul copil, puneti sub patut(in parte unde doarme bb cu capsorul) doua carti...una sub un pcior al patului si cealalta sub celalalt picior si astfel patul o sa fie inclinat dar bebe nu o sa doarma cu coloana stramba sau mai stiu eu ce....
jasmine, bb nu se misca tot timpul, stiu ca noi asa am vrea sa-l simtitm si sa stim ca totul este ok, dar gandeste-te ca daca tu esti stresata il stresezi si pe el...asa ca....stai cumintica si relaxata si ai sa vezi ca se misca, nu mereu la fel de tare, sigur el se misca dar poate tu nu-l simti....
bits, toate carucioarele, fie ele sport sau cum or fi le poti folosi din prima zi daca se lasa complet in jos, nu-l lua pe bb in brate ca asa-l obisnuiesti si nu-l mai dezveti...
hai ca va pupic si am fugit cu alex in parc ca deja face crize de nervi hi hi
toate cele bune si multa sanatate voua si bb-eilor
pa pa...pe maine
monica