Despre SpyWare
Raspunsuri - Pagina 6
noltic spune:
Neata Ela! Poti sa-mi spui ce troian gaseste avul tau? Si ce windows ai si ce av? Ptr ca e posibil sa te pot ajuta cu o solutie f simpla; altfel sa fii pregatita sa reinstalezi windowsul: am avut cateva cazuri in care nu am rez decat cu reinstalare si ultima data am avut bafta cu un tool micutz si foarte eficient pentru o suita de troieni. Poate picam pe aceeasi solutzie.
Bafta, Nick!
mami_Tea spune:
Help!
Sunt cea mai incepatoare dintre incepatoare! cine ma lamureste si pe mine ce inseamna UPDATE?! sa nu radeti, am pus aici intrebarea tocmai pentru ca este un site serios! deci, luati-ma in serios, mai am si alte nelamuriri si voi reveni!
helbi spune:
quote:
Originally posted by ciuf
http://www.lavasoftusa.com/support/download/
Eventual copiaza-l pe un CD ca sa-l rulezi saptamanal.
Curatare usoara,
Ciuf si Luca
http://community.webshots.com/user/ciufa
Eu nu reusesc sa-l instalez Ce sa fac?
dante01 spune:
cum adica nu reusesti sa-l instalezi?...
pe link-ul dat mai sus, te duci frumos la ad-aware personal si dai pe butonul ala dreptunghiular pe fond rosu si apoi inca o data pe download now pe pagina pe care te duce...
dupa ce faci download-ul, mergi unde l-ai salvat si trebuie sa gasesti un fisier aawsepersonal.exe, dai dubli click pe el si apoi next/next pana la fina cand dai finish...
apoi vezi ca se duce pe net sa-si ia ultimele update-uri, probabil ca o sa te avetizeze firewall-ul, lasa-l sa treaca si dupa ce isi ia update-ul incepe singurel scanarea...
cand e gata, va dura nitel asa ca ai rabdare, dai select la tot ce gaseste si QUARANTINE SI IAR NEXT CA SA STEARGA...
si gata...
apoi sa-i dai cam o data pe saptamana sa se updateze si sa scaneze, o sa mai gaseasca paduchi, insa nu asa de multi...
bafta!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69040" target="_blank">d'ale calculatorului
helbi spune:
Dante, merci mult, ......cred ca am reusit intre timp, ca vad ca tot scaneaza.
Acus, eu am o pb si cineva mi-a zis ca e posibil sa fi luat si acest Spyware.
So, eu am net de 1000 MB pe luna (nelimitat in timp). la pretul de 4,90 si de cca 3 luni, desi nu fac dounloawduri, si ma uit cel mai des pe DC si mailul de pa yahoo, am ajuns de platesc extra pe luna intre 18-24 euro Si nu pricep de ce???? Am sesizat, cind lasam netul deschis /ca acum stau putin pe net, de cidn cu pb asta) ca la o anumita perioada de timp, cca 10-15 min de cind ma departam de calc. mi se taia conexiunea. Mai, si in cond astea eu tot platesc extra
Lamuriti-.ma si pe mine ce ar putea fi, ca daca mai vad afactura de luna asta iar cu ceva extra, simt ca o iau razna
dante01 spune:
dupa ce termina asta de scanat, restarteaza pc-ul si mai da-i o data sa scaneze...eventual poti sa faci si un windows update...ce windows ai, 2000, Xp, milenium?
apoi, ai de www.bandwidthmonitorpro.com/download.htm" target="_blank">aici acst bandwith monitor instaleaza-l si vezi daca pc-ul papa net cat timp tu esti langa el dar nu navighezi sau nu downloadezi nimic...ca si cum ai fi last netul on insa nu faci nimic...n-ar trebui sa ai trafic in mod normal, daca insa se papa net, ai un trojan ceva care iti face acest trafic...
musai updateaza-ti antivirusl si vezi si firewall-ul sa fi la fel cu ultima versiune...
ce antivirus/firewall ai?
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69040" target="_blank">d'ale calculatorului
dante01 spune:
banuiesc ca ai firewall-ul din xp, nu?...
ai facut upgrade la service pack 2?...
daca nu, nu face inca, am tot citit ca pot aparea probleme...
...Libertatea unui individ se opreste acolo unde incepe libertarea unui alt individ...
helbi spune:
Hmmm , eu sunt cam in ceata acum:-(( Firewall-ul e Sygate Personal Firewall. Acum nu stiu daca e de la XP sau nu:-(
Alte update-uri nu am facut.
Am instalat ce mi-ai dat mai devreme, dupa ce am restartat computerul. In mom asta am asa: Download 841,03kb si Upload: 3,91kb.........
Cum pot sa stiu daca am vreun trojan si cum pot sa scap de el?
dante01 spune:
daca ai ceva paduchi din astia trebuie intai sa afli ce paduche este...
cata sa dai o scanare cu antivirusul, sa vezi daca gaseste ceva...
apoi zi aici ce este si vedem ce ii gasim pt dansul...
cel mai simplu, daca zici ca nu te pricepi prea bine, e sa mergi cu el la doftor, sau sa vina doftorul la el, dupa caz...
...Libertatea unui individ se opreste acolo unde incepe libertarea unui alt individ...