Despre SpyWare

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rafyraf spune:

salut,

descarcati si "Spy Bot Serch&destroy" o sa vedeti chiar daca folositi Ad Aware (ca si mine)o sa mai gaseasca inca cateva(intrebarea cate o sa mai gaseasca?)...Ad awarw si spaybot fac treaba IMPREUNA MINUNATA

Cu Stima si Respecte

Rafy

"Give me what I want and I'll go away."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AYUMI spune:

Mie mi s-a gasit 202 spyware.Cum pot scapa de el?

http://community.webshots.com/user/ayumi118

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otilia spune:

Mi-am instalat si eu SpyBot si Ad-Aware si acum cind ma duc pe site-ul de La Redoute sa-mi consult ultima comanda imi apare asta:

HTTP/1.0 200 OK Server: Netscape-Enterprise/3.6 SP3 Content-Type: text/html Date: Thu, 20 Jan 2005 04:40:11 GMT Content-Length: 62 Connection: close Set-Cookie: ssuid=MplXq000hF00000-guYS8cd2l5; path= /; expires=Saturday, 06-Sep-2014 23:50:08 GMT X-N: S

Cine-mi traduce si mie ce vrea sa zica?... De la Spybot sau Ad-Aware mi se trage? Cum sa fac sa-mi pot consulta contul in continuare?

~Otilia&LaAdelita~www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Otilia" target="_blank">
www.desprecopii.com/INFO.ASP?id=451" target="_blank">Povestea nasterii Adelitei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IrinaT spune:

Si eu, urmand indicatiile de aici am instalat SpyBot si Ad-Aware. Sunt foarte multumita de ele.
Dar acum am probleme cu Internet Explorerul. Eu ca web browser nu folosesc decat Mozilla Firefox pentru imi place mai mult. Dar cand vreau sa imi update Windows-ul (XP) nu se poate decat cu Internet Explorer. Si cand vrea sa se conecteze la website imi zice ca sistemul meu este infectat cu adware sau spyware. Asta chiar dupa ce scanez si sterg tot ce imi gasesc programele pe care le am deja instalate.
Nu stiu ce sa fac. Aveti vreo idee? Merci mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madishor spune:

IrinaT,
nu am inteles la ce website incerci sa te conectezi? Scrie exact pasii facuti, please.
madishor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IrinaT spune:

Madishor, scuze pentru confuzii. Nu prea stiu cum sa explic dar incerc.
deci, eu lucrez cu Windows XP. In acesta am optiunea de "Windows update". Cand apas pe optiunea aceasta, in mod normal mi se conecteaza direct cu microsoft.com si imi gaseste ultimele update-uri disponibile pentru sistemul meu.
Acum, cand aleg optiunea asta mi se deschide automat Internet Explorer si incearca sa faca legatua cu websitul microsoft dar nu poate pentru ca imi apare o fereastra care imi spune ca sistemul meu este infectat cu spyware.
Si toate acestea dupa ce am scanat si sters tot ce imi gaseste SpyBot si Ad-Aware pe care le am instalate.

Sper ca am fost mai explicita... daca nu scuze... Spune-mi si mai incerc sa explic. Merci mult pentru ajutor

Mergi la inceput

Scuze pentru raspunsul dat cu intarziere.
1. Este foarte bine ca nu folosesti Internet Explorer - in general IE e tinta tuturor atacurilor, in timp ce restul au mult mai putine probleme.
2. Eu mi-am scos windows update asa ca in continuare o sa presupun (si oricum nu folosesc XP):
a. cred ca incearca sa deschida browser-ul default (care e in continuare IE). Daca stii sa folosesti Regedit mergi la cheia "HKEY_CLASSES_ROOT\http\shell\open\command" si in loc de "C:\Program Files\Internet Explorer\iexplore.exe" (sau asa ceva) pune calea catre mozilla. Daca nu ai inteles nimic din propozitia de mai sus ignor-o si o sa incerc eu sa aflu cum se face asta in mod normal.
b. daca vrei sa faci update la XP poti sa o faci si fara sa folosesti windows update: folosesti browserul tau obisnuit si te duci pe site-ul microsoft si faci download la ultimul update pt XP.
c. Oricate programe antispyware ai avea, tot or sa mai apara mizerii pe care sa nu le scoata inca niciunul. Daca fereastra care iti spunea ca sistemul este infectat cu spyware este una de Internet Explorer nu iti face prea multe griji - este o reclama nesuferita dar destul de inofensiva (tot un spyware, dealtfel). Poti, eventual, sa imi trimiti o poza (apesi tasta "printscreen", deschizi Paint, faci "Paste" si il salvezi) pe mail sa vad despre ce e vorba (mdragom la hotmail punct com).
d. ca o idee generala : pe langa anti-spyware, pune-ti si un firewall si un anti-virus, dar lasa activ tot timpul doar firewall-ul (altfel iti iau prea multa memorie) iar pe celelalte pune-le la treaba regulat.
sper ca nu te-am zapacit de tot :)
madishor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lolilo spune:

dar de coolwebsearch stie cineva? probabil ca da. Il am pe pc-ul de la serviciu si so far nu l-am putut sterge; am incercat cu symantec care este antivirus-ul "oficial" dela munca care by the way nu-l detecteaza, apoi cu bazooka care scaneaza pc-ul ok dar cam atat si cu ad-aware se care desi imi spune la fiecare scanare ca il sterge, tot acolo e!
folosesc aceste programe concomitent, am incercat chiar si stergerea lor manuala (cu path-ul complet) si tot nu scap de el.
cine-mi poate sugera o alternativa sa mearga, eventual daca e ceva ce trebuie sa fac manual si nu fac sau nu fac bine?

intentia mea este ca odata ce scap de acest pest sa-mi pun un firewall.

merci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AdaByron spune:

quote:
Originally posted by Lolilo

dar de coolwebsearch stie cineva? probabil ca da. Il am pe pc-ul de la serviciu si so far nu l-am putut sterge; am incercat cu symantec care este antivirus-ul "oficial" dela munca care by the way nu-l detecteaza, apoi cu bazooka care scaneaza pc-ul ok dar cam atat si cu ad-aware se care desi imi spune la fiecare scanare ca il sterge, tot acolo e!
folosesc aceste programe concomitent, am incercat chiar si stergerea lor manuala (cu path-ul complet) si tot nu scap de el.
cine-mi poate sugera o alternativa sa mearga, eventual daca e ceva ce trebuie sa fac manual si nu fac sau nu fac bine?

intentia mea este ca odata ce scap de acest pest sa-mi pun un firewall.

merci

Iti recomand sa incerci versiunea stand -alone a CWShredder : http://www.intermute.com/products/cwshredder.html , acest program este
special anti CoolWebSearch - versiuni.

AdaByron

Mergi la inceput

Despre CoolWebSearch: http://www.spywareguide.com/product_show.php?id=599

Mergi la inceput