Mamici de iulie-august 2004 (96) +49bbi

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Blue Angel, asa am refuzat si noi orice ajutor!
Sa-ti spun un secret, de copil te ocupi cu mare drag, nu e problema! Problema e cine se ocupa de tine!?...hihihi
Cam asta a fost la noi. Dupa doua saptamani in care ne-am descurcat bine am chemat-o pe mama sa ne mai faca si nou de mancare...ca totul era okay numa' ca eram putin cam lihniti de foame, ca nu mai aveam timp sa gatim ca lumea...hehehe
A plecat si nu am lasat-o sa puna mana pe nepoata'sa nici un pic, biata de ea! Ca uliul eram!
Dar tare bine mi-au prins ciorbitele ei!...

Monica si bebelusa (02.07.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Cristalina, sa-ti spun ce am dedus eu din observatiile mele stiintifice in legatura cu lupta milenara a bebeului cu biberoanele si cu tatele. Pentru ca astazi n-a mai existat nici o lupta, respectiv s-a rezolvat totul ca prin farmec si pentru ca azi am fost linistiti, am dedus ca bebe se lupta cu biberonul cand are colici. Ieri, cand il certa de mama focului era pe fondul a vreo doua ore de plans din ala greu din cauze de burtica si cum ii puneam biberonul sau tzatza in gura cum incepea sa urle si mi le tot impingea cu limba afara. Asa ca eu m-am gandit ca nu mai am lapte, respectiv ca nu-i mai plac biberoanele mele scumpe de la CHicco.
Dar uite ca nu era as, pentru ca astazi daca nu am mai avut colicei am papat tot si din tzatza si din biberon. Dumnezeu sa ne tie naravu!

mitzura cu bebe Tudor Codrin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli spune:

Nu am somn! Asa imi trebuie daca dorm ziua prea mult.

Monica, esti tare haioasa. Imi face mare placere sa-ti citesc mesajele, imi mai ridica moralul.

Eu am luat 21,6 kg in 38 de sapt fara o zi (tocmai m-am cantarit). Sunt curioasa cat o sa dau jos dupa nastere si mai ales cum voi arata.
Ce ma ingrozesc nu sunt, in primul rand, kg, ci vergeturile care se extind din ce in ce mai tare pe picioare. Cred ca am sa ajung sa nu mai port fuste, cel putin nu scurte. Cu toate cremele si masajul meu, uite ca tot si-au facut damblaua rupturile astea de tesut.

Nici pe noi nu ne va ajuta nimeni, nici cu bebe, nici cu restul? Oare vom face fata?

Cand gatiti, mamici, ce faceti cu bebe? Il verificati din 5 in 5 min? Daca e treaz il luati cu voi la bucatarie? Dar cand faceti dus, cum procedati? (uite ce imi trece mie prin minte la ora asta - 5 dimineata)

Daniel Mihai, bine ai venit! Sa fii sanatos, mancacios, somnoros si fara de colici! mog, felicitari!Refacere rapida si sa ai laptic pt bebe!

Somn lung si odihnitor pt toata lumea!

"Daca stai sa ii judeci pe oameni, nu mai ai timp sa ii iubesti."
Eliza, in 37 saptamani cu o scumpete de baietel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AncaMaria spune:

quote:
Cand gatiti, mamici, ce faceti cu bebe? Il verificati din 5 in 5 min? Daca e treaz il luati cu voi la bucatarie? Dar cand faceti dus, cum procedati? (uite ce imi trece mie prin minte la ora asta - 5 dimineata)

eli, eu nu prea gatesc asa ca nu am cum sa-ti raspund la intrebare... si asta pentru ca pur si simplu nu am timp, am un bebe mancacios dar si scuipacios si trebuie sa stau langa el tot timpul. In legatura cu dusul, altcineva sta cu bebe pentru ca mi-e frica sa-l las singur.

quote:
Anca, parca tu ai intrebat cand iti dai seama cand trebuie sa ii dai completare. Pai daca adoarme dupa ce l-ai tinut pe umar sa ragaie si nu se trezeste copilul la putin timp dupa ce l-ai pus in pat, atunci sigur nu ii trebuie completare...(asta in cazul in care nu are colicei...:)))
Cand sunt asa micuti de obicei adorm la san...si daca sunt satui dorm in continuare..:)

Cristalina, a mea nu adoarme asa usor... initial am crezut ca are colicei dar apoi ne-am dat seama ca o deranjeaza lapticul care ii vine inapoi pe gat. Apoi, fata mea nu prea mananca la san... din motive de nervi si nerabdare... ii dau lapte muls din biberon... de aia nu stiu exact daca e satula, ca de obicei e cam intoarsa si daca incerc sa-i mai dau cateodata accepta alteori nu. Daca mi-ar adormi la san ar fi bine...

Fetelor, voi ati introdus suzeta la bebei?
Eu am citit ca pentru bebelina mea care regurgiteaza tot timpul cica i-ar face bine, problema e ca nu prea vrea ( la inceput a scuipat-o de cateva ori, dar acum parca o mai tine un timp in gurita). Voi cum ati procedat?

Anca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns azumi spune:

Lume lume....!!!!!! Azi am implinit o luna si deci suntem flacau mare!!! la multi ani pitik iubit sa dea dumnezeu sa fi sanatos , sa cresti mare si cuminte!!!picea-al meu

Ieri am avut o zi de tot rahatu..Mi-a plans ca niciodata, a dormit foarte putin si in reprize de juma de ora o ora maxim, nici de mancat nu a mancat ca lumea...Ma durea suflfetu de el puiutzu.
La un moment dat a plans si mami ca nu mai stia cum sa-l impece. MI-a adormit la 12 jumate noaptea, dupa ce la ora 7 se trezise dintr-un somnic de o ora.Ma-am speriat ca lumea ieri ca nu stiam ce are.
Voi ati patit asa ceva cu bebeii? Adica sa nu manance bine, sa planga si sa nu doarma c lumea o zi intreaga? Mie nu mi-a plans puiu pana acu mai mult de 10 minuti....da ieri, belea.
Dati-mi si mie neste incurajari ca is cu moralu la pamant!!! Azi e mai bine vaz, papa san si doarmecum dormea de obicei , 2 ore ....pana acu.Da tot mai e smiorcaici in timpul somnului.Asa ca si ieri scafaia in somn....
Ai vostri au avut perioade d-astea? Din ce cauza?

ana 23 ani/berbec

http://community.webshots.com/user/natzumi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaella spune:

Neatza,

A venit lapticuuuuuuuuuuuuuuul.....in cantitazi industriale.Am niste tzatze cat Casa Poporului, da' fii'mea e tare fericita.E innebunita dupa supt.

Bei, Cristalule, mare dreptate ai cu "da' de mine cine are grija".La noi au venit bunicii si ma ajuta teribil de tare.Mama face tot, saraca: calca, spala, gateste ...si e tare bine!
Mandra mea doarme toata ziua si noaptea cam face show...Stitzi vreo idee ceva, ptr formarea unui program mai "uman"?

A, si inca ceva, e voie o cafelutza mica?

Pupi,
Miha

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaella spune:

Anca, cred ca depinde de fiecare copil cu suzeta.A mea a molfait-o ieri cu o pasiune de zile mari.Isi pusese ambele manutze peste suzi si cum incercam sa o scot cum chitzaia.Da' eu zic sa nu o invetzi cu ea daca nu ii place.

Alice, cum stai cu moralul???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Samurai-lady spune:

felicitari proaspetelor mamici si pupi la ,

AZUMI - felicitari pt.implinirea unei lunishoare de viatza !!!
ai baiat mare deja.
Hai sa-ti zic cum a fost Kenutz-cand era mic mititel.
Tot asa pana pe la o luna,o luna jumatate dormea mult si papa bine.
Apoi...cu cat crestea mai mult ,dormea din ce in ce mai putin.
Era mult timp treaz si atent la toate lucrurile din jur.
DOrmea 40 minute,se trezea.Si atunci trebuia sa-l distrez....plimbarika,muzica,jucarii.Apoi iar adormea.
Daca nu are febra si nu-i bolnavior nu-ti fa prea multe griji.Poate
akum incepe si bebele tau sa-si faca un program al lui de somn si papa si joaca.

Pupicei si somnik cat mai mult la bebei si mamici.

Samurai-lady si bb Ken

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Samurai-lady" target="_blank">Pagina personala DC

Web-poze Kenutz

www.desprecopii.com/info.asp?id=486" target="_blank">Cum a venit pe lume Samurash bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

buna dimineatza si de la noi.
Miha, felicitari pentru laptic, ai grija sa papre tot pitika, sa nu ramina pe acolo ca sa nu faci febra, da?
si al meu a fost tare marait aseara....dupa baie, culmea. nervi si dat din picioare si urlat si nedormit...ii era somn da tzipa ca din gura de sarpe. a adormit dupa 11 dar a tras apoi la somnel pina la 3 dimineatza. asa ca Ana....ne luam de mina. azi e cam tot asa, acu' roade la suzi dar se enerveaza ca si-o scoate singura din gura....tare maimutzoi mai e.
afara e urit si innorat...mai sa fie si eu care vroiam sa il plimb nitzel, nu stiu ce sa fac, nu as vrea sa ne prinda ploaia....mai vedem noi.
Eli, al meu doarme ca busteanul (cind doarme) asa ca ieri, ca o mama inconstienta ce sunt, l-am lasat sa doarma binisor si am facut un dus binefacator de 10 minute. cind gatesc sunt cu walkie-talkie-ul linga mine. si imi aleg si eu orele cind stiu ca are program de somnel si cind il vad ca e linistit, bineinteles.
a propos de ajutat...si eu eram cu "nu" in gura, dar cel putin la calcat e bine sa ai pe cineva de ajutor. eu nu pot sta mult in picioare acum si daca eu gatesc mama calca si mai sta cu pitiku'....e intr-adevar un ajutor, nu pot nega asta.
Anca, eu i-am dat-o pe suzi cind era intr-o criza in care urla si nu se potolea decit daca il puneam la san....si nu minca deloc. asa ca i-am pasat-o urgent pe suzi si a dormit kupilu' neintors. mai bine sa traga de ea decit de tine!
va pupicesc!
Rox si Patrick

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jojonel spune:

Salutare fetelor si bbi!
N-am mai dat nici un semn de viata pe aici,ca am avut internetu raposat, de cind cu internarea.Am vesti : pe 27 iulie s-a nascut baietelul meu FREDERICK !
Eu am nascut prin cezariana, la Filantropia,m-am simtit foarte bine,doctorii si echipa au fost excelenti,a doua zi coboram doua etaje in gradina sa iau aer.
Bebelusul este cuminte si mincacios,a fost maricel 4.200 g.,am plecat in trei zile acasa cu el.Acum mai citesc ce e nou pe forum,imi pare rau ca n-am reusit sa anunt la timp,ma bucur pentru toate mamicile si le felicit din tot sufletul! Sa va traiasca bebelusii,sa creasca mari si frumusei,sa va insenineze zilele si sa va aduca numai bucurii!
Va sarut!
Gabriela si FREDDY

Mergi la inceput