Mamici de iulie-august 2004 (96) +49bbi

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Marcelle spune:

Felicitari Alice si celorlalte mamicute! Refacere rapida, bebei samnatosi, mancaciosi , papaciosi si fara colici.

Roxi, si mie mi-au trecut lohiile la 4 sptamani.

Mitzura, merci de raspuns. Azi e mai bine.Si la a mea am observat ieri aceeasi reactie la vaccin.Deci nu iti fa griji.

Miha, a mea nu a fost niciodata atat de cuminte ca a ta, desi e cumintica cand nu are colici.

V-am spus ca a fost rauta rau zilele trecute dar si-a revenit. Nu am mai mancat pepeni de nici un fel si poate si-a facut reactia si eaiul de anason, fenicul si chimen care il beau de cateva zile.

Anca, a mea face kk o data la 2 zile si atunci doar cu supozitor, ca nu o mai las sa se chinuie, ca ma apuca plansul asa chinuri tragea, asa ca am renuntat, i punem supozitor tot a doua zi daca nu face si asta e. Nu o mai lasam sa sufere asa. Si a mea facea des la maternitate, la fiecare schimbat apoi s-a rarit, apoi....am ajuns la asta.

Marina si eu ma gandeam sa imi fac 2 bb cum ai tu, dar parca imi trece dupa cum vad ac ma descurc, nu cred ca as face fata. Bravo, esti o eroina sa faci fata la toate si fara sot. Eu cred ca as intra la spitalul de nebuni, adica nu as avea nici un ajutor.

Sa va spun ca noi ne bagm pe suzi chiar si singura in guritza cu manuta si o tinem tot cu manuta sa nu cada. Murim de ras. Nu ne-am inchipuit ca un coplias la 6 saptamani poate face asta.

de la Marcela si Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna maria spune:

Saliu'!
Alice,felicitari!Sa va traiasca odorasul si sa va aduca numai bucurii!
Eu inca mai astept...sa nasc odata!!!!De cind a cazut bucatica aia de dop,am mai avut citeva contractii,dar nimic!de obicei le am seara,dar daca dorm,a doua zi ma simt de parca nici n-as avea burtica!Si tare n-as vrea sa ajung iar sa-mi declanseze nasterea!Offf!

Teodoreiin 40 sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Buna dimineata!

Alice, felicitari! Sa va traiasca puiul! Sa fie sanatos, mancacios, somnoros si ferit de colici!
Refacere rapida si lapte din belsug!

Noi nu servim suzeta decat pentru timp scurt. Ca ne agitam, ca de obicei, ii dam "palmi" si cade din gurita. Poate numai legata cu elastic de urechi sa stea. Nu o scuipa, pur si simplu ii scapa...:)))

Lohiile mie mi-au trecut cam in 5 saptamani. Dar a ramas putina secretie un pic mai galbena...vedem saptamana viitoare la control...

Buburuza mea la inceput tot asa facea kk la fiecare masa...apoi si-a reglat la doua-trei scaune pe zi, cu mari mari chinuri.
La carte zice ca nu e bine sa bagati supozitor la puiuti daca caca are consistenta normala!
Se deregleaza. Ei sunt micuti si acum invata sa faca caca, marea majoritate. Se pot obisnui cu supozitor si apoi e mai complicat ca se constipa de-adevaratelea...:)
(asa scrie la carte!...:))

Marina, felicitari!...:)))...Mama eroina...:)

O zi excelenta sa avem!

Monica si bebelusa (02.07.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BLUE ANGEL spune:

Alice , multe felicitari !
sa va traiasca bb sa fie sanatos si mancacios si tie refacere rapida !
Ouauaua Marina ! nici nu pot sa-mi imaginez !!! Multa putere in continuare !!!!
hai ,ca parca s-au mai cumintit puiutii !!! e greu si ptr. ei ... trebuie sa se adapteze la viata asta ... nu-i usor !!!
fetelor vroiam sa va intreb care stiti ... ce slube religioase se fac inainte si dupa nastere pana la botez ...ptr. mine si apoi si ptr. bb ?
pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaella spune:

Bei, mamici de fetici, atzi facut gauri in urechi,respectiv pus cerceii?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaella spune:

Blue, ai mei parintzi au fost la biserica in prima zi a lui BB...da' nu stiu sa spun ce le-a citit acolo.Mi-au adus apa sfintita apoi.

Azi mi-am facut si eu molifta , si cica tre' sa beau in fiecare dimineatza din apa citita azi si sa stropesc BBlina pana la botez.

Eu, una, nu prea le am cu astea, da' nici nu le resping.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BLUE ANGEL spune:

multam' fain Miha !
Nici eu nu prea le am cu astea , dar vorba ta , nici nu sunt de ignorat ...
merci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Alta belea acu'! Suntem tot din belea in belea!

Nu stiu ce s-a intamplat ca bebe are un ochisor rosu si ii lacrimeaza. Singura explicatie pe care o am e ca poate i-a intrat un fir de par de al meu in ochi cand l-am tinut la ragait (am parul lung si uneori nu mai apuc sa il prind in coada). Dar poate e altceva. Poate i-a intrat ceva in ochi. Am incercat sa ma uit dar nu reusesc. Si doctorul asta nu raspunde la telefon. Acu io ce sa-i fac?

mitzura cu bebe Tudor Codrin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

hello din nou.
am fost la plimbarica unde am dormit un, am mincat un pic si acum stam ca maimutza pe umarul lu' mami care, addicted cum e, sta la computator.
Marcelle mama si eu zic sa nu pui supozitor copilului...mai bine "stimulata" cu termometrul daca nu face. ideea e ca fiecare copil are ritmul lui si orice interval e normal daca papa de la san - de la 5 pe zi pina la o data la 5 zile. medicul ti-a recomandat supozitoarele? in fine, sa fie bine!
hihii Miha, misto asa, ai adus deja manichiurista la pitika?
Mitzule, picura-i citeva picaturi din laptele tau in ochi. este ff bun, este steril si face minuni. si ai grija cu parul, prindeti-l intotdeauna! stai sa vezi ca in curind o sa fii obligata sa ti-l stringi ca o sa te apuce de el de numa'!
Anna bafta, hai ca nu mai e mult!
ma duc ca chitzaie....are chef de alintat.
vorbim later.
pupicei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irrinuca spune:

Dragi mamaici si putine -ramase - burtici

Lohiile: Au trecut 2 saptamani de la nastere si nu mai curge nimik, decat poate daca ridic ceva greu sau merg mult. Si cusatura aproape s-a reparat. In schimb, imediat dupa nastere am eliminat bucatele de placenta si m-au tinut pe antibiotice 7 zile. Pentru ca am alaptat si la san, antibioticul l-a influentzat si pe bebe. Ca sa nu mai zic ca-i miroasea pipi a B-uri.

Minune! Bebe al meu se trezea de 2 ori pe noapte sa pape, dar azi noapte nu s-a mai trazit delok! Nu-i cam mic sa nu manance noaptea??? (numai 2 saptamani). I-am mai bagat eu tzatza in gura asa, prin somn, dar nu stiu cat de mult a inghitzit! Vi s-a mai intamplat la bebei asa mici?????

Mamicile care alapteaza bebele NUMAi de la san, cat ia bebe la o masa, ati reusit sa masurati? Si in cat timp il suge? Va rog, spuneti-mi, ca sunt disperata. Vreau sa il trec numai pe late de la san, si nu stiu cat mananca. In plus, am observat ca intai imi curge un fel de zer din san, si ala precis nu e hranitor!

Irinuca si bebe Andreas, 30/07/04

http://community.webshots.com/user/irrinuca

Mergi la inceput