Cum vi se pare viata in Japonia (19)?

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MLDiana spune:

Fetelor imi apre rau ca a trebuit sa asistati la certurile dintre mine si Sora .Sunt strict persoanale.Iar daca v-a acaparat gratia ei intre timp ,aveti grija .
Link-ul de mai sus pe care eu nu l-am deschis,dar avind in vedere ca vine de la" minunata mea prietena" mai bine nu-l deschideti.

Lidia ,Tiara si David D.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli spune:

pagina lui bebe www.babiesonline.com/babies/h/hanako/" target="_blank">web
pentru apasati pe Bebe Stefan

Eliza, scumpului Stefan Takeshi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michiyan spune:

Eli, sa-ti traiasca frumusetea de baiat.Felicitari si tie si taticului pentru un bebelus reusit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AYUMI spune:

Eli sa iti traiasca bebicul!Ce micut si scumpik este.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sora2001 spune:

tiara, ai incalcat regulamentul,atac la persoana.

secretele ,nu sa discuta pe forum

Ema si Richard-Sora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns knicoleta spune:

ELI sa-ti traiasca bebelusul este oscupete de baiat dar voi fetelor care avrti copi aici unde botezati copilu eu nu la botezat inca

knicoleta

Mergi la inceput

Eli,sa-ti traiasca,si sa-ti dea Dumnezeu, numai fericire si sanatate,la toata familia.

Ema si Richard-Sora

Mergi la inceput

Tiara ,te rog frumos nu deranja linistea publica.
Domnii moderatori, de data acesta,sper sa aiba in vedere,problemele de comportament,a unora dintre membrii .,acestui site .va multumesc anticipat

Ema si Richard-Sora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanatigru spune:

IRIMEL merci pt. intrebare.Eu sunt bine,iar micutul samurai creste si e din ce in ce mai nebunatic.
ELI ai o dulceata de baiat .SA-ti traiasca si sa ai numai bucurii de la el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli spune:

Multumim foarte mult pt aprecieri! Ne-am inrosit pana in varful urechilor. Si voua numai bine va dorim.

knicoleta uite aici un link cu unele bisericile ortodoxe din Japonia: http://www2.gol.com/users/ocj/TheOrthodoxChurchinJapan.htm . In partea de jos a paginii e un grup al celor din zona Kanto (Tokyo, Gunma, Tochigi), vezi care e mai aproape de tine sau da un tel. la Biserica din Tokyo (Holy Resurrection Cathedral Nicholai-do) si poate iti spun ei de vreo biserica si mai aproape de tine.
Te-am trecut pe listuta. Poate camiT doar urmareste discutiile de la acest subiect. Daca vrei sa iei legatura cu ea scrie-i un PM.
Pozele le poti pune pe www.webshots.com sau la Yahoo Photos sau pe www.ofoto.com sau in albumul de pe DC. Mult succes!

Eliza, scumpului Stefan Takeshi

www.babiesonline.com/babies/h/hanako/" target="_blank">Paginutapersonala

Mergi la inceput