Cum vi se pare viata in Japonia (19)?
Raspunsuri - Pagina 11
MLDiana spune:
Fetelor imi apre rau ca a trebuit sa asistati la certurile dintre mine si Sora .Sunt strict persoanale.Iar daca v-a acaparat gratia ei intre timp ,aveti grija .
Link-ul de mai sus pe care eu nu l-am deschis,dar avind in vedere ca vine de la" minunata mea prietena" mai bine nu-l deschideti.
Lidia ,Tiara si David D.
eli spune:
pagina lui bebe www.babiesonline.com/babies/h/hanako/" target="_blank">web
pentru apasati pe Bebe Stefan
Eliza, scumpului Stefan Takeshi
michiyan spune:
Eli, sa-ti traiasca frumusetea de baiat.Felicitari si tie si taticului pentru un bebelus reusit.
sora2001 spune:
tiara, ai incalcat regulamentul,atac la persoana.
secretele ,nu sa discuta pe forum
Ema si Richard-Sora
knicoleta spune:
ELI sa-ti traiasca bebelusul este oscupete de baiat dar voi fetelor care avrti copi aici unde botezati copilu eu nu la botezat inca
knicoleta
sora2001 spune:
Eli,sa-ti traiasca,si sa-ti dea Dumnezeu, numai fericire si sanatate,la toata familia.
Ema si Richard-Sora
sora2001 spune:
Tiara ,te rog frumos nu deranja linistea publica.
Domnii moderatori, de data acesta,sper sa aiba in vedere,problemele de comportament,a unora dintre membrii .,acestui site .va multumesc anticipat
Ema si Richard-Sora
nanatigru spune:
IRIMEL merci pt. intrebare.Eu sunt bine,iar micutul samurai creste si e din ce in ce mai nebunatic.
ELI ai o dulceata de baiat .SA-ti traiasca si sa ai numai bucurii de la el.
eli spune:
Multumim foarte mult pt aprecieri! Ne-am inrosit pana in varful urechilor. Si voua numai bine va dorim.
knicoleta uite aici un link cu unele bisericile ortodoxe din Japonia: http://www2.gol.com/users/ocj/TheOrthodoxChurchinJapan.htm . In partea de jos a paginii e un grup al celor din zona Kanto (Tokyo, Gunma, Tochigi), vezi care e mai aproape de tine sau da un tel. la Biserica din Tokyo (Holy Resurrection Cathedral Nicholai-do) si poate iti spun ei de vreo biserica si mai aproape de tine.
Te-am trecut pe listuta. Poate camiT doar urmareste discutiile de la acest subiect. Daca vrei sa iei legatura cu ea scrie-i un PM.
Pozele le poti pune pe www.webshots.com sau la Yahoo Photos sau pe www.ofoto.com sau in albumul de pe DC. Mult succes!
Eliza, scumpului Stefan Takeshi
www.babiesonline.com/babies/h/hanako/" target="_blank">Paginutapersonala