Bebelusi de ian-feb 2004 (29)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Babee, Doamne, sufar alaturi de tine dar te si admir prin cate poti trece cu capul sus.Si da-le naibii de vinete, ce, n-aveti ce manca?!
Cu biciul si fetitele te invat eu! Da' nu mai vinzi pontu', da?
Roxi, tu acuma esti cu ochii ca girofaru' prin parc dupa bone? Pe-asta o stiu, uite ca pe-asta n-o stiu...Rad eu rad, dar nu mi-ar conveni sa fiu in locul tau.Nu te supara pe mine!

Adina + Olivia Karla 04.03.2004
pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Babee, si cu kilogramele...arunca cateva aici...ca eu ce prind in plus, dau jos...te ajut cu placere...

Adina + Olivia Karla 04.03.2004
pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena I. spune:

Revin si io cu povestea cu vaccinul (ultimul episod, promit!)

Azi ma inarmez cu rabdare si tact, iau copil si sot, ca tot si-a luat liber, si mergem la doctora de familie sa-i povestesc de Pentacthib si de Engerix. Ii duc, fireste si un cadout, si totul a decurs foarte bine, s-a uitat pe calendar si a mutata vaccinul cu 3 zile mai devreme. Asa ca pot pleca linistita la nunta !!!Poate ca greseala mea a fost ca nu m-am dus de la inceput sa vorbim fata in fata si am comunicat doar prin telefon, dar o sunasem de trei ori tot incercind s-o induplec sa gaseasca o solutie si nu avea nici una. Bine ca s-a rezolvat!
In alta ordine de idei, mi-a dat reteta de Ca si GFe pentru giza si a zis sa vin intr-o zi sa-i fac micutei un D2 injectabil (cica ar avea fontanela cam deschisa).
Bun asa, dar tot azi am chemat si pediatra, sa mai discutam una-alta (alimentatie etc). Ea a zis ca, sub nici o forma sa nu-i fac fetei D2-ul si nici sa nu-i dau Fe si Ca. Copilul arata bine, ia Vigantol, Fe si Ca sa inghit eu, ca nu e vorba de un copil rahitic, in cazul Ericai.
Acum, am patit si eu ca Roxana, nu stiu cum am sa-i spun dr. de familie ca nu vin la injectie. Ca asa am decis.

Babee, sa te faci repede bine si, pina atunci, sa curete domnul sotz vinetele, ca tot ii place asa de mult salata.
In legatura cu aniversarea, sa fiti fericiti si sa aveti parte de dragostea reciproca multi ani de acum incolo! Sa vi se implineasca toate dorintele din plan profesional si familial!

Adriana, Andra, aveti grija de sanatatea voastra, ca mare nevoie au copilasii de voi! ( Eu vorbesc, dar si eu patesc asa de multe ori, cind nu am timp sa maninc).

Fetelor care alaptati, voua v-a venit menstruatia? Ca pe mine ma tot pune dr. de familie sa fac test de sarcina de fiecare data cind ma vede. Azi a zis ca-s umflata la fata si mi-am cumparat deja un test, dar inca nu l-am facut.

Elena si Erica
Dumnezeu judeca pomul dupa roade, nu dupa radacini.
(6.februarie)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

Bubu a dormit pana acum..mi s-a parut asa mult....

Adina nu e faza ca n-avem ce manca..e faza ca mi-e pofta.Is primele vinete pe anul asta..ca alea de la congelator s-au dus de ceva vreme..<Asa..si ca sa zici ca-s nebuna..anul trecut in Iulie eu am copt 25 kg vinete si le-am pus la congelator..ca stiam eu ca o sa-mi fie pofta.Acum am numai 2 kg..de pofta asa...poate le fac si eu la cuptorul cu microunde, ca tocmai am citit la Bucatarie
Si de ce imi mai e pofta..de icre...Am gasit la Billa facute dar au un gust oribil...Cand merg acasa se stie:vinete, icre, mici, seminte..miammmmmmmm

Asa..si te rog mult sa-mi spui secretul biciului si al kilogramelor pierdute...ca eu nu-mi mai revin.M-am ingrasat in primul an de casnicie 18 kg(deh, o duc bine) si nu le mai pierd..(mint..am mai pierdut 5 din alea 18...)Astept PM-ul cu secretele

'Fiecare dintre noi este un inger cu o singura aripa.Si nu putem zbura decat imbratisandu-ne unul pe celalalt.'

http://www.unet.univie.ac.at/~a0209879/botez.html

http://community.webshots.com/user/babee11
http://community.webshots.com/user/phillip0602

Iubi si Phillip (6.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana77 spune:

Roxana,

da, am trimis-o in proba.
Imi pare tare rau ca nu am stiut ca ai fi incercat si cu dansa!

Ioana,

YANN
& PHILIP
28.01.2004_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

Elena, multumim de urari..si gata..s-a rezolvat si cu vaccinul si distractie faina la nunta...!!!

Pe mine ma uimeste cum voi dati atatea chestii copiilor.Bubu nu primeste decat Vitamina D(2 picaturi pe zi pana la 1 an) si in rest nimic.Pediatra este socata cand mai intreb de una de alta ce aud pe la voi.Medicul de familie (el l-a vazut ultima data pe Bubu cand am fost cu degetelul, pediatra fiind in concediu) mi-a zis ca e un copil foarte sanatos si sa nu ma ingrijorez.Mi-a explicat ca si eu am fost bine si l-am hranit bine cat a fost in burtica, el la randul lui nu face nazuri si primeste fructe proaspete si legume proaspete(deocamdata doar suc de morcovi).Pe la soare il mai plimb(in prealabil il dau si cu crema sa stau linistita)..eu zic ca fac si eu bine.Deh..e o meserie pe care o invat ca n-am mai avut copil pana acum.Zic eu ca ma descurc..Deci eu merg pe mana lor..dar cu ceea ce citesc la voi ce fac????Pe 24 August avem programare la pediatra..iarasi ma duc cu lista de intrebari.

Adina ..ca am uitat.Sa stii ca viata te invata sa treci peste multe.Suntem singuri-si sincera sa fiu imi place foarte mult- si singuri ni le facem.Simt uneori nevoia de a sta cu familia, asa..cateva zile pe luna, nu mai mult ca ma obosesc.

Andra..am pierdut eu ideea..sau nu?Ce ai patit la mana???

Si o mica problema.Tot gasesc par pe manutele lui Phillip.E al lui, dar e posibil sa-i cada asa mult?Stiu ca se schimba perisorul..dar...???

'Fiecare dintre noi este un inger cu o singura aripa.Si nu putem zbura decat imbratisandu-ne unul pe celalalt.'

http://www.unet.univie.ac.at/~a0209879/botez.html

http://community.webshots.com/user/babee11
http://community.webshots.com/user/phillip0602

Iubi si Phillip (6.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Miam miam, nu mai vorbiti de vinete si alte minunatii pe aici ca pic de pofta. Ia ziceti mai bine cum e cu biciul ala, ca il folosesc intens pana plec la mare, poate arat si eu mai prezentabil.

Ioana , nu am vrut sa o chem pe dna Buznicea. Daca eram atunci hotarata o chemam la noi, atunci se putea. Nu cred ca fost vorba de voi acum 2 saptamani (banuiesc!). M-a distrat ca am vazut-o azi in parc si mi s-a parut coincidenta. D-aia am intrebat. Hi,hi! Stai linistita, ca inca nu am ajuns sa fac crima ptr bona.

Rox si BB Alexandra Maria (10.02.2004)

Mergi la inceput