Ce reviste de femei cititi?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Beu Monde - fiindca sunt snoaba, imi place sa-mi clatesc ochii si sa ma autotorturez cu preturile de acolo
Cosmopolitan - fiindca ma vreau si ma cred AAA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucami spune:

Eu am luat ieri Cosmopolitan-ul si mi se pare nasoala. Luna viitoare sigur nu ma mai pacalesc! Am luat si "Unica"- e Ok, buna de rasfoit cand nu ai ce face. In schimb ma declar bolnava dupa "Casa Lux"- o revista despre decoratiuni interioare, amenajarea caselor si apartamentelor, obiecte de anticariat, piata imobilelor si nu numai. E un pic mai scumpa dar isi merita banii.

Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RUXMAX spune:

Eu citesc "Femeia"-cae care era si pe vremea lui Impuscat si "Lumea femeilor". Prima pt ca are are concursuri si cateva adrese de cabinete medicale si a doua ca e usurica, subtirica si de bun simt.
Restul doar ocazional ca sunt scumpe si cam snoabe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns country girl spune:

Eu iau Elle numai pt rubrica de fitness a lui Radu Teodorescu. Si pentru ca-mi plac articolele lui Doru Iftode.
Tabu, ca are articole si interviuri interesante dar niste pictoriale de groaza.
Playboyul s-a dus de suflet...
In rest, am murit incet la articolele din Beau Monde s.a. asemenea in care toate vedetinele si modelinele isi proclama cultura generala din Coelho si tzoalele neaparat de firma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leah spune:

Eu fie ce-o fi, citesc Lumea femeilor si Ioana in fiecare saptamana si mai nou am inceput sa iau si Avantaje, pt ca mi s-a parut destul de consistenta ca informatie. Pe primele le iau pt retete si pt ca prezinta produse, haine si accesorii mai acceptabile pt buzunarul meu si mai particip si la concursuri. (mai nou am aparut si in Lumea femeilor, dar nu va spun la ce rubrica )
Cosmo e o revista cu fitze si ca mai toate chestiile cu fitze imi displace profund, iar reviste cu vedete nu cumpar pt ca nu ma intereseaza ce fac vedetele absolut deloc. Eram intr-o zi la cosmetica si mi s-a dat o revista sa citesc pana intru si erau niste poze cu Mihai Constantinescu si iubita lui la plaja, in timp ce ea ii storcea cosurile de pe spate. Mi s-a parut dezgustator. Cine da banii pe asa ceva? La fel si celelalte fotografii, cu nu's'ce vedeta autohtona la dentist sau la cumparaturi la Carrefour! WOW! Mare paparazzi mai sunt si la noi!

"I shall be telling this with a sigh
Somewhere ages and ages hence:
Two roads diverged in a wood, and I--
I took the one less traveled by,
And that has made all the difference."(Robert Frost)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Burtocika spune:

Eu am citit multa vreme Ioana, vreo 2-3 ani, dar la un moment dat mi-a ajuns, pt ca am descoperit ca articolele se repeta, chiar si retetele se repeta, si sunt destul de subtirele, dupa ce citesti revista ai impresia ca ai trecut prin ea ca prin apa, nu ramii cu nimic. "Sfaturile" sunt ori de bun simt, ori imposibil de aplicat la noi, ingredientele din retete nu sunt chiar la indemina oricui, ca sa nu mai spun ca unele sunt si gresite, daca n-ai ceva experienta iti ies niste aiureli. Am citit din nou revista acum, dupa o pauza de 2 ani, si este identica, n-a evoluat deloc.
Am mai cochetat si cu Elle, Cosmopolitan, avantaje, dar mi se par toate cam ... superficiale, si nu prea isi merita banii. In concluzie, am cam renutnat sa citesc reviste pt femei, am trecut la cele de amenajari interioare, care au devenit preocuparea mea in momentul actual. "Caminul" imi place cel mai mult, ca raport pret/continut.

Boghi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanau spune:

"Clasamentul" meu:
1. Tabu
2. Cosmopolitan
3. Olivia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alcristina spune:

Mai citeam inainte Avantaje, dar mi s-a parut ca se scrie prea mult despre machiaje si moda, asa ca am trecut pe Mami si pe Practic in bucatarie. Mai cumpar Ioana - Copilul meu. In general tot ce apare despre copii, alimentatia copilului s.a.m.d.
Adaug aici National, Catavencu si Dilema veche.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emilia B. spune:

Fetelor, va recomand o revista fffff faina:
LYDIA
Toate avem probleme de tot felul ca femei, si aici gasiti o gramada de raspunsuri BUNE! Cuvant probat!
o gasiti aici http://www.lydia.ro/index.php

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samila spune:

Revista mea preferata este Unica.

Mergi la inceput