Ce reviste de femei cititi?
In Romania, cel putin sunt zeci de reviste pt femei, lunare, saptamanale, scumpe, iefitine groase, brosurele, revistute...Pe care le preferati si de ce?
Ruxmax
Sau se interpreteaza ca publicitate?
Nu as vrea asta, doamne-fereste!
Raspunsuri
adda spune:
Acum 2-3 ani, cand nu aveam calculator conectat la internet mai cumparam reviste ("Avantaje", "Cosmopolitan", "Ioana"). Sincera sa fiu, aproape de fiecare data regretam ca le-am cumparat. Ma atrageau titlurile de pe coperta, dar, odata citite, articolele respective nu mi se mai pareau asa grozave.
De cand am internet fie intru pe situl revistelor (de ex: www.cosmopolitan.ro, www.avantaje.ro, www.viva.ro ...insa foarte rar accesez aceste situri), fie pe situri dedicate femeilor (ex: www.eva.ro, www.ele.ro etc.)
Pe www.desprecopii.com imi petrec destul timp (nu foarte mult, in medie 40-60 min pe zi) si aici gasesc aproape tot ce am nevoie (in fiecare zi apare macar un subiect interesant la care aflu parerea mai multor oameni si nu doar a unuia singur, asa cum se intampla cu articolele din revista)
Ada
Fiecare lucru are frumusetea lui, dar nu oricine o vede. (Confucius)
carmenutza spune:
inainte sa ne nasca pitica nu ratam nici un nr. din Cosmopolitan....si acum imi place,...de cand sunt mami...citesc Mami....si din cand in cand Viva, pe care o cumpara al meu sotz...aaa..si citesc Fhm si Playboy..pe care tot el le cumpara...
Carmen si bb Maya Alexia
MLDiana spune:
"Femeie ,pune masa!"
" Iar te machezi?"
"Ce te-ai imbracat asa ,te duci la piata?"
Lidia ,Tiara si David D.
angi_gemeni spune:
Mie-mi place TABU si e singura revista pe care o cumpar si o citesc in mod constant.
Mai citesc, cand si cand, AVANTAJE, UNICA, COSMOPOLITAN...
Am mai luat VIVA, STORY, STAR, CIAO... Le-am luat de curiozitate, le-am citit (pe fiecare in juma de ora pt.ca nu e mare lucru de citit) si acum nu le mai cumpar, pentru ca stiu ce cuprind...
Mai citesc revistele pentru mamici si copii, dar... nu e acesta subiectul!
Angi&Andrei&Andreea
elena_ltd spune:
TABU si eu. A ramas singura pe care o citesc cu placere si cu interes. Editorialele in mod special imi plac mult. In plus, chiar sunt articole cu subiecte tabu scrise interesant. Au fost cateva numere in care scria Tudor Octavian, mama, mama, cat imi place!
Elena, mami de Oana si Mihai
ne vedeti aici
iren spune:
Al meu sot nu rateaza nici un numar de Cosmopolitan si Fhm cind se duce in tara, o data la o luna jumate. El zice ca ambele reviste sint pentru mine, de parca io n-as sti ca citeste si el Fhmu...
Iren burticoasa & Bogdanelu nazdravanu
dpn 25 aug
alinamoro spune:
Eu citesc Avantaje,Mami,Unica,Tabu.Mai nou nu le mai cumpar,le citesc pe internet.Mai citesc Viva,VIP,Ioana,acestea mai rar.
Alina