clostilbegyt?
Raspunsuri - Pagina 2
lumit spune:
Eu nu m-am ingrasat cat timp le-am luat.Am fost lunar la monitorizare si doctorul nu mi-a zis nimic de chisturi.Am renuntat la pastile in luna aprilie.Sa fie posibil ca la 3 luni sa apara chisturi?Intreb asta fiindca de ceva vreme am niste dureri in zona ovarelor,indeosebi pe partea stanga.Nu sunt in tara,ca sa pot merge la doctor si sa vad despre ce e vorba.
Pupicei!
sheherezada spune:
Mie nu mi-a zis nimic doctorul de nici o monitorizare!Mi-a zis doar ca ne vedem cind sint insarcinata (el era optimist!!!).La intrebarea mea daca nu se intimpla nimic in acele trei luni,mi-a zis ca atunci o sa facem investigatii mai ample.Astazi este prima zi de clostilbegyt.Si am emotii asa de mari.
sheherezada
Lorelai spune:
sheherezada,
eu am luat 3 luni anul trecut si am ramas insarcinata in luna imediat urmatoare intreruperii tratamentului. s-a terminat prost, sarcina s-a oprit din evolutie. luna trecuta am luat iar si am ramas din prima incercare. mai mult, voi avea gemeni. sa nu iti fie frica ca nu ai de ce. daca te simti rau mergi la doctor, dar daca esti ok, presteaza cind trebuie si iti tinem pumnii sa fie cu ochisori.
nici pe mine nu m-a monitorizat. nu e obligatoriu sa iti faca eco sau alte analize. daca ai ceva reactii adverse atunci e posibil ca luna viitoare sa te cheme la monitorizare.
Lorelai
Tia spune:
si eu am facut stimulare cu clostilbegyt, 3 luni. e bine sa monitorizezi foliculii, nu stii cum reactioneaza organismul la tratamentul hormonal. foliculii care nu se matureaza, se pot "dezumfla" si transforma in chisturi, eu m-am pricopsit cu 2 :-(
in al doilea rand, closilbegytul se asociaza cu pregnylul, pentru siguranta producerii ovulatiei la momentul oportun si pentru asta ai nevoie sa stii cand foliculii sunt maturi, gata sa elibereze ovocitul.
sheherezada spune:
Va multumesc din tot sufletul pentru raspunsuri.Voi stiti atit de multe iar eu nu stiu aproape nimic.Pina sa intru pe DC nici nu stiam ce este aia ovulatie!!!Acum sint in prima luna de clostilbegyt si sint foarte emotionata.Imi doresc atit de mult un copil,incit as fi in stare sa fac aproape orice!
sheherezada
Tia spune:
quote:
Originally posted by sheherezada
Va multumesc din tot sufletul pentru raspunsuri.Voi stiti atit de multe iar eu nu stiu aproape nimic.Pina sa intru pe DC nici nu stiam ce este aia ovulatie!!!Acum sint in prima luna de clostilbegyt si sint foarte emotionata.Imi doresc atit de mult un copil,incit as fi in stare sa fac aproape orice!
sheherezada
te asteptam la topicul aspirantelor
http://www.desprecopii.com/forum/forum.asp?FORUM_ID=16
ione spune:
O prietena a urmat un tratament cu asa ceva, timp de 3 luni, pentru stimulare ovariana, urmat de o injectie Pregnyl. Si a ramas insarcinata, acum a nascut fara probleme.
Deci, succes.
Ionela.
steliana04 spune:
Salut.
Si eu am urmat stimulare cu clostylbergit si am facut chisturi. Ma dureau ovarele ingrozitor in perioada respectiva. Prima luna am luat 2 tb. pe zi, s-a dezv. un folicul de 35 mm care s-a desprins dupa injectie cu Pregnyl 10.000 U., luna urmat. am luat doar o tb, foliculul pe dr. a ajuns la 35 mm și stânga 50 mm, deși am luat Pregnyl nu am scapat de chisturi decat dupa 3 luni de anticonceptionale.
Va pup si va urez bafta.