Ce gatim azi? (3)
Raspunsuri - Pagina 2
Laura B spune:
Lavinia nu ai uitat ceva ...
Muschiuletul prajit in unt cum se face??? Ce muschiulet cumperi?
Azi am facut o ciorba de sfecla rosie, si copane de pui (marinate) la cuptor, cu orez si salata de varza.
Laura
Poze noi
sheherezada spune:
salata de cartofi cu sunca ,masline si maioneza,supa de gulii,vitel cu sos de ceapa si macaroane,tort de ciocolata.
sheherezada
slakje spune:
Acina imi spui si mie te rog cum faci pieptul de pui cu sos si marar?
Merci mult de tot, sper sa vezi postarea mea!
Alina.
quote:
Originally posted by acina
Piept de pui cu sos de rosii (cu usturoi si marar),
salata de vinete (cu ceapa)si ardei copti .
Anca
danyce spune:
salata de vinete, salata de boeuf, mici, copanele de pui la grill,hamburgheri, salata de cruditati, cartofi prajiti
Daniela Veuger si bebita mica din burtica
Slingeland Ziekenhuis, Doetinchem
mcm spune:
Eu sunt insarcinata si nu reusesc sa stau mult in bucatarie desi as manca intr-una si nu e nimeni in afara de mine care sa faca de mancare. Azi am facut - salata de porumb cu ton si maioneza, piept de pui la gratar si salata de ardei copti cu ceapa si rosii.
slakje spune:
Supa de pui cu zarzavaturi, cartofi prajiti cu carnatzi prajitzi si mujdei de usturoi.
Pentru diseara : clatite.Eu le fac asa: Le impatur in 2, le asez pe fundul unui castronel de inghetzata, pun 4 linguri mari de inghetzata de vanilie peste, si peste inghetzata cateva capsuni taiate in 2.
Putetzi incerca, e foarte gustos si aspectuos.
Alina.
LaviB spune:
quote:
Originally posted by Laura B
Lavinia nu ai uitat ceva ...
Muschiuletul prajit in unt cum se face??? Ce muschiulet cumperi?
Azi am facut o ciorba de sfecla rosie, si copane de pui (marinate) la cuptor, cu orez si salata de varza.
Laura
Poze noi
Laura, muschiuletzul folosit este cel tiganesc insa necondimentat-preparat, ci cel natur. Muschiuletzu-l cumpar de la carmangerie asa lunguietz si-l tai destul de gros, rotunduri - rotunduri. (cca.3-3,5 cm). Poti folosi la fel de bine si piept de curcan sau pui (initial cu pasare am papat eu asta)
De specificat ca toate trei ingrentientele (ciuperi, carne , ardei) se prajesc in unt.
Daca faci, scrie-mi daca ti-a placut.
pofta buna!!
Lavinia-mama si micutza Hanna
LaviB spune:
Alina
suna super interesant desertul tau cu clatite si inghetata. O sa probez si eu insa fara capsunele ca...face rau la bb-lina mea.
Lavinia-mama si micutza Hanna
Clopotzel spune:
Sambata am gatit asa:
Ciorba de cartofi cu tarhon
Salata de paste cu sunca,ardei verde, ceapa si smantana cu mustar
Salata de cartofi+salata+ceapa+ulei de masline+masline
Azi fac niste conopida cu maioneza ca mi-e o poftaaaaaaa si ceva dulce cu piscoturi..vad eu ce
Cei mai buni prieteni ascultã
ceea ce nu spui.