Sus in Scandinavia (3)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

Frantuzoaica e CRIMINALA poza care ti-ai pus-o la album!parca ai fi colega cu Amelie

Elena si pisicutza Amelie
http://f2.pg.photos.yahoo.com/ph/rayuela12000/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

Bre, narancea, da numa' la prostii iti sta capul...auzi la el, ba la Ilie, ba la frantuzoaica...acusi il vedem urmarit prin Interpol!!! zoofil si pedofil!!! (narnacea, daca nu stii cuvintele da-mi un PM sa tzi le exzplic!!! )

pozulici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns frantuzoaica spune:

Hehehe!Va place poza,ai?
Mi-am adus toate pozicile de acasa si le-am pus pe computer,asa,ca sa am si eu ce arata la copii mei, cand or veni...am zis ca daca tot e un site dedicat copiilor...si cum tot copil ma simt...hehehe...
Hai mai naranceo,ca ai cu cin' sa sa-ti tii companie...e sotul meu,e Catalin...sunt baieti..te intelegi tu (cu cei suedeji)intr-un fel...chiar si ca oamenii primitivi,prin semne hehehhe,ce conteaza ce vorbesti cand machesti hehehhe(ce rima de cartierce neaparat tre' sa fie numa' femei singure...iti sta capul numai dupa agatamente..pai ce-i asta?iete-te la el!
Pai facem gratarul peste doua saptamani atunci,sa vedem unde si cum,nu?Votam cu plic inchis?ce ziceti?

Frantuzoaica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

Urmatiti Olimpiada?
Acum sunt gimnastele noastre

P.S. Suedezii le lauda de numa'-numa'

Mergi la inceput

Si acum un pic de structura ...in privinta intalnelii... din cate am inteles eu lilandacu Ilie si cu Danezu' (exista, nu? si un Danez) pot saptamana viitoare si peste trei saptamani. Eu cu ai mei (inclusiv motanul) putem in principiu oricand, cu o mica rezervare. Se renoveaza balcoanele, balconul s-a mutat in camera de zi (lucrurile: flori, si toate alea) si as dori pe cand veniti sa fie si balconul in functie (nu de alta da' sa am unde va caza - la narancea ma gandesc in primul rand, departe de Ilie si de frantzuzoica, poate se multumeste cu motanul ). Am sa sun sa vad pe cand ar trebui sa fie gata, ca de doua saptamani n-au miscat nimic...

P.S. Motanul meu nu are treaba cu cainii, daca ei nu au treaba cu el. Am fost "hundvakt" la un caine trei zile, fara probleme. Cainele era obisnuit cu pisicile. Ce zice Ilie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns frantuzoaica spune:

2 saptamani numai?ca noi a trebuit sa ne rugam de ei vreo 3 luni sa vina sa ne renoveze micul apartament si tot vreo 3 luni am de cand ma milogesc de ei sa-mi dea un frigider mai acatari..ca ast' de-l avem acum,arata ca de pe timpul razboiului...il deschid si imi cade capacul de la congelator...se dezgheata singur...da las' sa mai intarzie astia ,abia scap si eu de spalat vase si mananc delicatese la thang-fhai-fui-sei-vei-nui! hehehheeh
vremea asta-i schimbatoare azi,cand soare cand nori!mai mult sta a ploaieas fi vrut sa merg la Visingsjö, dar,home ii mai bine..ca doar maine o iau de la capat cu munca,trezit la 6...
Pe ce canal se transmite Olimpiada?Ca am si HBO

Frantuzoaica

Mergi la inceput

Olimpiada se transmite pe Svt1 si alterneaza cu Svt2 si pe EuroSport. Adica pe ce ma uit eu, ca am doar kabeltv.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narancea spune:

rayu ela, rayu ela, stiu bre ca era maritata, eu ziceam la misto de poza de la profil hahaha, cred ca era ea cind era mica, ca pare poza veche.

da ma lalandia hai invatza-ma tu cuvintele alea, ca e grele pentru mine si daca potzi sa mi le traduci pe daneza ar fi excelent. Ai zis ca vi sa scriem acolo pe www.romania.dk si canci, nimic, pauza, eclipsa ce s-a intimplat ?

ok fetelor bem sau nu bem ? atzi stabilit ma vre-o data, in weekend ? si nu prea departe de podul care vine din Copenhaga, ar fi ceva daca am gasii o cabana de inchiriat, si impartzim toti cheltuiala. cine organizeaza? sefa cu scutecele ? rayu ela ? ia da rayu un raid pe acolo si vezi unde ce si cum .
noi cumparam bere ieftina din germania prietena si vecina si vin ceva si tarie, si uite asa.

Mergi la inceput

narancea, ai zis ceva destept cu cabana. Acum ma si mir de ce nu ne-a venit ideea pana acum? Pot sa caut si eu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narancea spune:

cauta Adelino si tu si sa dea al de sus sa o si gasesti !

Mergi la inceput