Sus in Scandinavia (3)
Raspunsuri - Pagina 8
Catalina-Roxana spune:
Buna la toate fetele si lui Narancea
Ce ziceti de soarele asta ?frumos nu?sper sa mai tina pina duminica ,ca avem botezul bubulinei si sper sa fie frumos.....
Am intrat fetelor in priza de nu va spun ,in schimb motanel al meu e tare linistit,cica lasa ca iese bine......danezi calmi...
Lilanda frumos ilie al tau,si eu am avut o dalmatiana in ro ,dar nu am luat-o cu mine si dupa ce am plecat eu a fugit de acasa...
Katarina in Braila in ce cartier ai stat?zi repede ca si eu tot braileanca sint....
Iti ami aduci aminte pe faleza de ziua Marinei ce frumos era ,parada militara ,lume multa ,alea,alea....
Fetele numai bine si mult soare!Va pup
Roxi si bubulina Isabella
p.s.am pus citeva poze noi .....cu noi
lilanda spune:
Catalina, distractie placuta la botezul bubulinei!!! Sa-ti iasa toate asa cum visezi!!!
mey narnacea, noroc de poza Katarinei ca-ti veni si tie de vizeta...cind iti spusera fetele "hai si tu", tacui milc, ai??? Si io mai zic ccc ca dupa tuica elenei cre' ca o sa te-nevete Ilie sa treci inot Baltica!!!
pozulici
narancea spune:
da lalandia, precis mi-a venit de vizita, din cauza katarinei hahahaha ca ea n-o fi maritata acolo cu vre-unul. daca ai fi mai dibace, ai vedea ca motivul meu ascuns, este : Ilie hahahaha mie pe el mi s-a pus pata
altfel ce mai zicetzi voi fetelor ? suna misto, ziua buna la fete si la narancea, pe mine ma ia lumea separat, nu ma baga in aceiasi galeata cu voi............
frantuzoaica spune:
Haide mey Katarino,eu am spus..*ce-or zice fetele*ce ma faci grasa si urata?(ca doar sunt dejaCa te pun sa bei toata tuica lui Catalin,asa,de ciuda ca nu ai facut-o si pe Rayuela grasaHai,de la Stockholm nu-i mult pan' aicilea...mai spre centru vreo 5 ore maxim zice subsemnata care le are cu transpoartele(si a ajuns la intalnirea trecuta cu 2 ore mai tarziu
narancea,hai mai fato ,ia-ti periuta si lasa ifosele ca te marginalizam.Ce-i cu tine,fetita tatii?
Roxana,sa iasa botezul asa cum vreti voi iar bubulina sa creasca mare si frumoasa!
Frantuzoaica
Rayuela spune:
iete debandada de nordici!HAHAHAHA!
In ordine ca string catalogu:
Adela,na ca esti prima..si chiulesti!!!Sa vii cu parintii la mine!
Catalina,succes la botez!Eu ti-as povesti cum a fost la Amelie,dar nu vreau sa te sperii..io cu lacrimile in git cind mi-au luat cupilu la imbaiat..urletele..etc
Frantuzoaico,ne stringem ,cit mai e vreme buna ca dupa..parca vad ca intram in hibernare
Katerinooo,io-l vaftesc pe narancea ca te-a vazut inaintea mea si se baga in seama.Ca frumusica mai esti mai motzata mica si corijenta la suedeza
Lilanda,pai sa va prind ca nu veniti..cu tot cu Ilie!
naranceo,ia-ti labutzele de pe Katerina ca am bucurii la ea!
Daca am uitat pe cineva ,ma gasiti la cancelarie!
Elena si pisicutza Amelie
http://f2.pg.photos.yahoo.com/ph/rayuela12000/my_photos
Adela99 spune:
quote:
Originally posted by Rayuela
iete debandada de nordici!HAHAHAHA!
In ordine ca string catalogu:
Adela,na ca esti prima..si chiulesti!!!Sa vii cu parintii la mine!
Sunt prima nu numai in catalog ci si la apel: Prezent!
lilanda spune:
Si io la apel...da' mai tirziu ca iar a aparut soarele la daneji. De venit vin negresit daca sindrofia o fi peste doua saptamini, ca saptamina viitoare avem deja ceva programat....si de Ilie, in printzip, nu scapati!!! Presupun ca noi, danejii tre' sa venim cu berea si mustarul, nu????
Bre, narancea...elena ti-a zis sa iei mina de pe Katarina, io te sfatui sa iai laba de pe Ilie!!!
Pupingi si weekend placut in continuare!!!
pozulici
narancea spune:
pai bine bre lalandia si eu la ce mai vin? numai sa beau ? katarina ioc, ilie ioc, narancea pe cine punea si el laba ? ( laba laba nu laba, a nu se intzelege gresit )
au ca rele mai sintetzi cu asa panselutza de baiat ca mine............
narancea spune:
maica, dupa poza si frantuzoaica e gagica bine, hahahahaha........ imi ia gindul de la ilie..........
Rayuela spune:
naranceo te caftesc,vezi ca frantuzoaica are poze si la albumul MIRESELOR!!!Adica e maritata monser!
Las ca ti-o dau pe fi-mea sa te joci cu ea de-a schimbatul pampersilor!
Elena si pisicutza Amelie
http://f2.pg.photos.yahoo.com/ph/rayuela12000/my_photos