Ameteala
Explicati-mi si mie care-s "Calatoriile sufletului" si care-s "Prietenii dintotdeauna". Ce diferentiaza aceste 2 forumuri? Ca si intr-unul si in celalalt avem subiecte identice:"Fetele din Jamaica, haideti la o barfa!" sau "Fetele din Galapagos, noi nu barfim?". Sa dau un exemplu concret: Canada. Pe "Calatoriile sufletului": "In drum spre Canada", "Prieteni din Canada, de pe internet pe canapea" si "Cu incredere, spre Canada!". Pe "Prieteni dintotdeauna" avem "Canada" si "Mamici din Canada". Si or mai fi, dar nu le-am bunghit eu! Deci, care-s calatoriile, care-s prietenii?????Ori se unesc forumurile intr-unul singur, ori se introduc niste criterii de diferentiere...
Raspunsuri
n/a spune:
Ah, am mai gasit cateva:
"Intalnire la Montreal"
"Mamici din Quebec City"
"Cu inima si sufletul in Canada"
Asadar, 8 subiecte canadiene in doua forumuri diferite...
n/a spune:
De ce am postat nedumerirea mea "Ameteala" pe probleme tehnice si sugestii? Desi nu m-a bagat nici un admin sau moderator in seama, ce propuneam eu era interesant si, zic eu, de bun simt. Sa se delimiteze mai clar cele doua topicuri de prieteni si de calatorii si sa se uneasca subiectele cu aceeasi tematica in subiecte comune. Vezi Canada, de ce 9 subiecte cand unul e suficient? Dar nu m-a inteles nimeni. Cred ca au luat-o ca mistocareala ieftina (e drept, ca Veru are un stil mai sturlubatic de a deschide discutii) dar nu era decat o propunere pentru economisirea si organizarea mai eficienta a acestui spatiu minunat, numit Desprecopii.com.
Cu mult respect, Veru
qsar spune:
La fel de ametita ca si tine... (poate ca nu mi-am baut inca doza minim-necesara de cafea) N-am vazut decat acum subiectul "sturlubatec" da' nu pot decat sa-ti dau dreptate. Momentan o parte dintre "factorii de decizie" (ce lemn am bagat!) sunt inca in vacanta - deh! sunt si ei oameni. Dar cred ca se va face o curatenie de toamna... mai la toamna.
Q
n/a spune:
Multumesc, Qsar.
Ii bun cafelutzu'? Da-l incolo! Treci la bericioaica! E vara! Unde n-am io acum un Ciuc?!