Aici in Olanda (6)
Raspunsuri - Pagina 7
Iris2002 spune:
Mari, ce mai faci, mai ai nevoie de bors?
Eu nu am fost in Utrecht, nu stiu ce sa iti spun....
Dana, bine ati revenit si voi, sunteti bine cu totii?
Rukki, ai gasit casuta? Nu prea cred ca e adevarat ca pe funda.nl sunt mai scumpe, pretul il stabilesti tu, cu makelaar-ul, cind iti pui casa la vinzare. Noi am trecut prin vinzari-cumparari aici si funda e chiar ieftina, in comparatie cu ziarele, de exemplu.
Danyce, cum e cu bebita ta?
Ancuta, cum merge olandeza?
Noi am avut o vacanta minunata in Romania, am mers cu masina pentru prima data dupa patru ani si...neanuntati ! A fost o surpriza pentru familie si prieteni....si o surpriza pentru prietena mea din Australia pe care nu o vazusem de 5 ani ! Am trait niste momente superbe, foarte emotionante.
Insa...cum o vacanta nu vine nicioadata singura...peste 2,5 saptamini mergem iarasi in vacanta... a fost careva dintre voi in America pina acum? Ma refer la SUA... e prima data cind merg in America de Nord(sotul meu a mai fost, a si locuit acolo o vreme). Vom ateriza in Atlanta si de acolo vom face un traseu lung, frumos (sper eu) cu masina, trecind prin orase cum ar fi Memphis, St. Louis, Chicago, Detroit...daca aveti sugestii, sunt binevenite...
va imbratisez cu drag
mari_alhillo spune:
iris daca mai ai pachetele de bors e binevenit deoarece eu nu am ajuns in romania si nu cred ca voi mai ajunge,deci mi-ai face un mare bine.
ok,in legatura cu utrecht,inca va mai astept sa-mi spuneti dar nu prea cred ca ma voi duce
danab spune:
Dragele mele, am si eu putin timp sa va scriu. Cu vremea aceasta atat de frumoasa stau pe-afara cu Mihai toata ziua exceptie facand ora de somn si cea de...mancare. Scriu asta pentru ca sunt destul de necajita pentru ca Mihai nu mananca mai nimic, are un virus la burtica care a a adus cu el tot tacamul, adica diaree, lipsa poftei de mancare, greutate in minus. De aproape o saptamna este asa, sper sa-i treaca cat mai repede. Nici nu mai stiu ce sa-i dau sa manance, refuza aproape tot. Din fericire nu are febra si este voios, pare sa nu fie afectat de boala.
Eu am fost asa cum v-am scris in Ro unde am stat 7 saptamani. Am lasat copilul cu soacra iar eu am avut timp suficient de relaxare-o luna. Am stat mai mult in Timisoara dar am mai fost la Cluj, Brasov, la mare(in fiecare zi alta statiune), la munte- la Bran, la manastirea Sambata de Sus, la manastirea Rameti. A fost o vacanta frumoasa, prea lunga la un moment dat.
Acum am revenit aici la programul obisnuit, cu Mihai ma inteleg foarte bine-chit ca devenise foarte rasfatat cu bunicii-vorbim ca doua persoane mature, vorbeste atat de mult si de bine pentru varsta lui, numai in propozitii!!!!
Eu am reanceput scoala,am luat cu foarte bine examenul pentru nivelul 2, mi-au echivalat si diploma in lipsa mea aici, sunt foarte bucuroasa, pentru ca imi este recunoscuta facultatea aici, am primit dilopma pentru HEO, adica Hoger economisch onderwijs, specialitatea bank en verzekeringswezen, acum ramane numai sa-mi gasesc ceva de lucru si sa am bineanteles timp pentru asta.
Cam astea sunt noutatile mele, voi cum sunteti, bine cu toate?
Va pup si ne mai auzim. Dana
PS Dani, ce vacanta frumoasa va asteapta! Iti multumesc pentru pozele trimise pe e-mail din vacanta voastra in Germania! Foarte reusite!
anky spune:
Buna mamicilor,tocmai am aflat ca sint insarcinata cu al doilea bebic.Voi naste la iceputul lui mai.Mai este cineva care v-a naste in acea perioada? Sarcina usoara va doresc si bebici sanatosi.
Anca siBianca
anky spune:
Astazi am ajuns in sfirsit si la magazinul romanesc din Amsterdam si am ramas putin dezamagita.Produse putine,zacusca era la 3 euro borcanul iar castravetii murati la 4 euro.Am luat cite un borcan dar mi se pare scump.Mai era ceva parizer,pireu de castane,ceva salam innegrit si pasta de mici.Pasta de mici prefer sa o prepar eu acasa.Eu am impresia ca vor da faliment cu acest magazin.
O zi buna!
Ancade spune:
Anky, felicitari pt al doilea bebe.Sa ai parte de o sarcina usoara!
Eu sunt ceva mai avansata;tot cu al doilea bebe , dar e preconizat sa nasc prin februarie, la sfarsit.Cati ani are Bianca ta? Eu mai am un baietel , Vladimir, de 3 ani.
Pe unde locuiesti?
Numai bine,
Anca
ancuta06 spune:
Danab, felicitari pentru recunoasterea diplomei. Succes in gasirea unui loc de munca.
Eu olandeza n-am mai studiat. Vad ca nu m-a sunat inca nimeni de la nici o scoala, asa ca o sa sun eu la primarie sa vad care e treaba.
A fost asa de frumos zilele astea, incat nu am stat in casa mai deloc in timpul zilei.
Felicitari pentru bebicii nr 2, Anky si Ancade. Asa as vrea si eu un nr. 2......dar e cam devreme.
Ancuta & Martijn, (24.10.2003)
http://community.webshots.com/user/Busch_family
danab spune:
Ancuta multumesc pentru felicitari, chiar sunt bucuroasa pentru ca uite n-am invatat degeaba, am facut intr-adevar o sectie grea (cea mai grea, finante-credit)la stiinte economice, de multe ori imi doream sa fiu la o sectie mai lejera, sa nu am mai ales profii cei mai exigenti.
Intr-adevar saptamana ce se incheie a fost minunata aici, cu mult,mult soare, am fost aproape in fiecare seara pe plaja, azi am fost cu bicicleta pe un traseu foarte frumos, cred ca am pedalat vreo 30 km pe care i-am resimtit insa imediat ce am ajuns acasa, deja aveam febra musculara.
Mihai este mai bine,adica azi a fost prima zi dupa o saptamana in care a mancat si el bine, chiar a cerut mancare. Doamne-ajuta sa-si revina pe deplin.
Eu am reanceput scoala, imi pare rau ca voi merge numai pana la sfarsitul anului. In Ro am avut ocazia sa-mi exersez olandeza, am intalnit o familie din Belgia care stateau pe langa Brugge deci vorbeau flamanda.
Cam atat de aici din Haga, va pup cu drag si ne mai auzim. Dana
PS Felicitari Anky si Ancade pentru bebicii nr.2!
anky spune:
Ancuta,parca spuneai ca locuiesti in Almere Haven,nu ...?mi-ar placea sa ne intilnim,ce zici?
O zi buna!
Anca si Bianca
ancuta06 spune:
Anky, Almere Stad. Tu?
Si mie mi-ar placea sa ne intalnim.
Ancuta & Martijn, (24.10.2003)
http://community.webshots.com/user/Busch_family