Aici in Olanda (6)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancuta06 spune:

Off, Anca, imi pare rau de Vlad. Sper sa se faca bine repede. Mi-ai dat un pic de gandit, in legatura cu refuzul lui sa vorbeasca romana. Eu nu prea sunt consecventa si nu ii vorbesc lui Martijn mereu in romana. Dar avand in vedere ca olandeza aude peste tot, daca vreau sa vorbeasca romaneste trebuie sa ii vorbesc mereu numai in romana.

Eu azi am fost la cumparaturi si ma simt foarte bine acum. De vreo 2 saptamani am probleme cu stomacul, mai ales seara. Am mancat numai porcarii in ultimul timp, ca nu-s in stare sa mananc sanatos si la ore normale, asa ca acum nu stiu cat va dura pana imi revin. As avea nevoie de niste pastile pentru asta, sa fac un tratament, dar aici nu cred ca se dau fara reteta si la doctor nu am chef sa ma duc. Cred ca va veni tata la mine spre sfarsitul lunii, si daca vine il voi ruga pe el sa imi aduca pastilutele.

Sambata am luat biletele de avion si plecam pe 21 noiembrie. Ne intoarcem pe 6 decembrie, de ziua mea. Abia astept sa ajung acolo, mi-e tare dor de toata familia mea.

Danyce, nu mai nasti odata? Cand e termenul? Incapatanata fetita ai.

Ancade, tu cat de devreme ai nascut data trecuta? Ca de la 37 saptamani e considerata nastere la termen.

Ancuta & Martijn, (24.10.2003)

http://community.webshots.com/user/Busch_family

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

Ancad,poti sa mergi linistita la pret echo,tine cam 20 min. in care ti se spune absolut totul despre starea bebelusului inclusiv sexul.Imi pare rau pentru Vlad,cred ca esti mereu ingrijorata.
Ancuta, ce bine de tine ca mergi in Ro,si eu as merge dar acum trebuie sa merg la controale.
Numai bine!

Anca DPN 08.05.05 siBianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyce spune:

Buna dimineata, fetelor,

Ieri am fost la control si bebelusa e foarte adanc pozitionata in bazin, zici ca ar da sa iasa (asa de tare apasa ca imi vine sa ma catar pe pereti uneori), dar in rest nu prea sunt semne ca ar aparea. Am avut ceva contractii azi-noapte, dar au fost neregulate, la distante mari si nu prea intense, asa ca nu cred ca apare nici azi. Cred ca se joaca ea deja cu rabdarea mamicii ei.Oricum, daca nu apare saptamana asta trebuie sa merg la ginecolog saptamana viitoare ca cica dupa 40 sapt. ai parte de control medical (astea au fost cuvintele moasei).Eu imi doresc sa se intample pana in weekend ca m-am saturat. Acum m-a palit si o raceala de vreo 2 zile, asa ca sunt exact ca un zombie bautor de ceai cu lamaie(eu care nu suport ceaiul de obicei).
Va tin la curent cu ce se intampla in burtica mea. Pupici tuturor,

Daniela Veuger si bebita mica din burtica
Slingeland Ziekenhuis, Doetinchem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Julie spune:

Dragi olandezi, va invit pe toti la partea a 7-a a topicului
J.

Mergi la inceput