Prima zi de gradi...
La 1 sept , Vlad va incepe gradinita...
Nu va spun , ca pe zi ce se trece simt ca mor de frica...si...mi se ingramadesc o gramada de idei si temeri in capul meu blond...:))
Dar...asta este...mergem inainte...cu cateva intrebari...
Ce sa-i dau la el in prima zi...
M-am gandit la un rucsacel mic pt el unde sa-i intre:
pijamaua
un schimb de haine
sapunel
incalatari pt interior
altceva????....ce ii mai trebuie la el...
Va pup
Maria&Vladut
Raspunsuri
diana904 spune:
Sa intrebi la gradi daca trebuie sa-i duci prosopel,canita, farfurioare, pasta si peruita de dinti. Depinde de gradi, la unele cer prosopel, canita etc, la altele au acolo..aici, unde sint ai mei acum au prosoape de hirtie (de unica folosinta)si vesela lor. Pasta si periuta desigur sint personale.
madishor spune:
1. Nu il duce din prima saptamana. La grupa mica timp de ~o saptamana e o jale generala, toti plang dupa mame, se agata de fustele lor, nu vor sa ramana acolo, cer acasa...
Piticeii, chiar si cei curajosi si ne-mamosi, se sperie si nu mai vor sa se duca. Daca poti sa il mai tii o saptamana acasa ii faci tranzitia mult mai usoara.
2. Intreaba la gradinita, pentru ca fiecare are regulile ei. Oriunde trebuie sa duci: pijama, papuci, schimburi (pune 2 chilotei si 2 tricouri - e mai sigur). Nu uita sa intrebi daca asigura ei apa, sau trebuie sa i-o dai de acasa.
MariaM spune:
Multumesc frumos pentru sfaturi...
Madishor...este o idee excelenta...ce spui tu..DAR...directoarea gradinitei ne-a rugat..musai sa-i aducem din prima zi...daca nu cumva sunt probl medicale...
In rest...mai astept pareri...
va pup
Maria&Vladut
zulu spune:
Sunt mama Alexiei si Anitei, gemenele care or sa merga la aceeasi gradinita cu Vladut.
Si eu sunt mai mult decat emotionata si nu am habar de nimic..
Incepand cu ce o sa le trimit la gradi in ghiozdanel, daca o sa le las pana la pranz sau pana dupamasa + ; eu ma gandeam ca la inceput, cel putin, sa stea pana la pranz.
Am inteles ca la gradi va fi o sedinta inainte de 1 sept. si ca tot pana atunci vor afisa grupele.... am fost chiar ieri pe la gradi dar era inchis si cred ca sunt afisate intr-adevar listele cu grupele, dar nu am putut sa le vad
Si inca ceva, cat de severa e directoarea asta cu prezenta??? ca eu in septembrie mai am o sapt. de concediu si as vrea sa le iau fara probleme... asta legat de ideea de ai duce dupa o saptamana.. care suna bine..
Multumesc ca mi-ati suportat disperarea!