Mai, am si eu nevoie de un mester, sa imi repare tencuiala la ferestre ca dupa ce am pus termopan ne-au lasat asa, ba chiar ne-au indicat sa taiem spuma! Ne-am trezit cu umezeala si mucegai, ca intra ploaia ca la balamuc!
Cunoaste cineva un zidar serios, sa imi rezolv si eu problema? Am vreo 6 ferestre, da' scoatem geamurile, si cred ca intr-o zi, maxim doua e gata! Doar sa il gasesc! Help, pentru ca trebui sa fac chestia asta ACUM, pana aduc fata acasa, pentru ca nu mai pot face santier dupa. Fireste, sa fie si de bun simt, sa nu ne ceara ochii din cap pentru asta.... Multumesc mult
Anca si papusica Eliza (26.august.03)
avem aceeasi problema, cred ca in caz ca-l gasesti o sa-l "imprumut si eu". nu stiu pe unde se gasesc "meseriasii buni" ca nu dai de ei deloc.
Eu mi-am renovat de curind apartamentul cu ajutorul unui amic pe care-l stiu din copilarie. A lucrat bine si repede (2 sapatamini un apartament 4 cam), dupa care "l-au luat" cumnatii mei pt acelasi lucru.
Daca va intereseaza va pot da nr de telefon.
P.S. Bucuresti
din Bucuresti!!
nu gasim pt. ca stiti cum sint barbatii.."draga mea, nu potzi baga pe oricine in casa.." intr-un fel asa e..
dar ce facem??
iMI pare rau fetelor..nu va pot ajuta..eu sunt din Iasi si v-as fi putut recomnada un mester de aici.Aveti mare grija ce alegeti...eu am trecut prin asta.Am ales (fortat) niste mesteri nerecomandati de nimeni...de la o firma si a trebuit sa aduca pe altii sa retuseze ce au facut primii.