Mamici de ianuarie-februarie 2005 (20)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ixxi spune:

Anuc asa este lumea, intotdeauna isi da cu parerea....La ce medic esti? Din cate am vazut eu si tu ai UM 07.05. Iti dai seama...poate nastem in aceeasi zi

ixxi si piersicuta 12+
dr Banceanu - Polizu

ixxi si piersicuta 12+
dr Banceanu - Polizu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oprietena spune:

Cristina, pe mine ma amuza sa vad cum se balanseaza verigheta in toate directiile si ea era complet in ceatza ca nu mai stia ce sa creada. Poate ne vom intalni in IOR sa ne mandrim cu burticile. HI hi hi, care mai de care mai tantosa.
Mirela si pepenasul 17+
Dr Gilorteanu-Caritas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaM spune:

Auliu, Mirelush, si tu esti in gasca IOR? Yupiiii
Deja suntem 4 (adica 8 cu gagalicile)

Cristina si bebica+17 sapt
Dr Gabi Dinca-Polizu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Buna fetele. Multumesc pentru urarile voastre de bun venit, sincer eu am inima cam stransa, insa, sper sa fie totul ok.

In legatura cu ecografiile, eu nu am auzit sa fie probleme. In AS eu faceam din 2 in 2 saptamani, dar aici cu siguranta nu voi putea face des, deoarece aici costa o avere, iar acolo nu plateam nimic.

Mai nou am o alta problema, si anume carceii. Dr mea mi-a dat sa iau CA, insa eu nu prea as lua deoarece am citit ca da contractii.
Pentru moment iau doar FEFOL, fier + acid folic. Voi ce mai luati?

Ingerasu, bine te-ai intors din vacanta. Cum a fost?

Fetele, eu merg azi la dr Nayel, insa fara eco 3d pe care o ceruse sa o fac acolo. Normal ca nu aveam de gand sa fac eco 3d acolo, se face la alt spital ( care arata ca un palat) si costa peste 300$. Ce sens are sa platesc cu mult mai mult decat as plati aici?
Ce sa mai vb de amnio care acolo costa peste 1000$.

In fine, sper sa ma decid zilele astea ce fac.

pupici
Crinuta si bb Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Fetelor, eu nu m-am schimbat deloc la fata, fapt care mira pe destula lume, mai ales tinand cont de faptul ca am baiat. Oricum, se pare ca nu este o regula, insa ceva, ceva tot este adevarat.

pupici
Crinuta si bb din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali spune:

Ce-i cu linistea asta pe aici, sunt chiar singurica ?

Lali si licuriciul ei 17+
Dr. Anca, Municipal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Megg spune:

Crinuta, dar tu unde vrei sa nasti? In ce tara?

Megg si bb 16+
Dr. Ina Moldovan - Municipal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leta spune:

ca si suplimente, eu iau Magne B6 (potoleste contractiile) si Biomarin (adica ulei de peste si Acid folic). E bun pt. creierul bebitzei.

Leta si fetita 15+
dr. tutunaru - elias

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaM spune:

Crinuta, iti tin pumnii azi la dr.
Si eu stiam ca eco sunt ok, nu ii fac rau lui bebe.
Eu am facut 3 pana acum si urmeaza cea 4D in sept.
Am auzit si eu de carcei, eu inca nu am, dar multe mamici mi s-au plans de asta.

Lali, care singurica, nu vezi de cand tocam noi aici?

Cristina si bebica+17 sapt
Dr Gabi Dinca-Polizu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrutza spune:

Amary, sa stii ca exista doctori care iti fac ecografie la fiecare control lunar. Nu are cum sa dauneze. Eu am o colega care, cand m-a auzit ca ma duc la eco, a spus: "Tu esti sigura ca vrei, ca e periculos pentru copil. Eu nu am facut toata sarcina pentru ca nu m-a lasat doctorita mea" (asta se intampla acum 13 ani). Deci exista si doctori care considera ca dauneaza. Dar, daca era vreun pericol, nu auzeam si noi ceva de la americanii aia care testeaza tot? Eu zic ca da.

Fetelor, voi luati ulei de peste? Mie doctorul mi-a spus ca in aceasta perioada se dezvolta creierul bebitei si ca uleiul de peste ajuta.

Andrutza si bebelusa
16+ sapt. - dr. Tutunaru - Elias
DPN 13-15 ian. 2005

Mergi la inceput