tomasa spune:
tomasa spune: Vaai Ingerasule ce veste buna! Deci nu sunt probleme la 3 si ceva! Uraaa! Mie mi-a spus ca important este sa fie inchis si sa nu se scurteze pana la urmatoarea eco. Si ca, chiar daca se scurteaza, se poate face cerclaj, ceea ce nu-mi surade, iti dai seama! Eu din asta am inteles ca i se pare scurtut si am lasat-o mai moale cu efortul pt. ca pana acum m-am comportat absolut normal si nu m-am menajat deloc: cu mers la mare si inot, urcat scari in fuga, lucrat 12 ore pe zi in primele luni de sarcina, etc.
Iar dr. auzind asa a spus sa fiu cumintica luna asta si vedem ce se intampla pana la urmatorul control.
Acum va pup pt. ca plec acasa si acolo nu am internet... deocamdata!
deocamdata!
Irina, 16+ sapt.
Dr. Radoi, Spitalul Municipal
Irina burticoasa si copilasul cuminte din burtica

Anuc spune:
Anuc spune: Hip-Hip Uraaaa!!! ptr baietelul Crinutei!!
Cazuse rau balanta in favoarea fetitzelor! Sa fie sanatos Crinuta!
Anuc si BBL mic

Lali spune:
Lali spune: Multumesc Camitzu de incurajari. Maine am o zi plina de doctori: la 8:30 ortopedie (sper sa scap de gips sa pot sa dau si eu din picioare, nu numai bebele), dupa 12:00 rezultatele de la urocultura si la 15:00 programare la medicul meu cu rezultatele. 
Asa ca doctorii pot trai bine, mai nou, de pe urma mea!
Lali si licuriciul ei 17+
Dr. Anca, Municipal

Oana_B spune:
Oana_B spune: Urmarea
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=30333" target="_blank">Mamici de ianuarie-februarie 2005 (21)
Oana_B

ingerasu spune:
ingerasu spune: Tot ceea ce ai scris tu Irina este adevarat, sa fie inchis conteaza dar si sa aiba min 3 cm. Pai fetizo las-o mai moale cu eforturile ca o sa ai o bataita de la noi.
Fetele vad ca ati fost tare vorbarete azi, ATI SCRIS UN CAPITOL INTREG, o sa ajungem pana la nasterea bbeilor nostri la cap 100 asa ca o sa deschid alt capitol ca sa pun lista de capatai acolo sa va vedeti. Si eu va las ca plec si acasa nu am Internet si ne vedem maine.
"ingerasele" 18+ saptamani DPN 31.12.04 
http://photos.yahoo.com/simiongabriela