Oltencele (4)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Salmida spune:

Iacä intrai si eu sä spun "noapte bunä" la oltence! Vise pläcute!

Lami bine ai venit!

Lorena, pozele tale frumoase mi-au amintit de primul cadou primit de ziua mea de la sot: o excursie la Paris.

Inima are ratiuni pe care ratiunea nu le cunoaste.(Blaise Pascal)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Salutare, oltencelor
Eu va mai citesc, dar mai greu cu scrisul pe la topicul asta.
Sunt pana in gat cu ale treburi ca mi-am cumparat saci de ardei capia, gogosari, vinete si fac muraturi si zacusca.
M-a pocnit asa o harnicie de parca n-as fi eu.
Eu cand am avut o pierdere de sarcina in Ro am fost la doctorita Pargaru (Sp. 2) de care am fost tare multumita.
Asta asa, daca ajuta pe cineva.
De Patru am auzit ca e OK. O prietena de-a mea a nascut cu ea.
Doamne nu-mi vine sa cred ca vorbesc cu cineva despre persoane comune.
V-am lasat,
Ciuf si Luca
http://community.webshots.com/user/ciufa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Coccinelle spune:

Ma fetelor, acum ca vazui ca sīnteti oameni buni, va dau si eu adresa noastra de homepage unde, la "album" gasiti potop de poze cu noi, īncepīnd de la nunta,eu sīnt mireasa.Daca va face placere,
http://www.tiscalinet.ch/rogerginy
Poza de la "Patrick" e facuta la maternitate, la o ora dupa ce am nascut.
Doris, da asa o doamna am avut si eu dadaca la Matthias.L-a īnvatat lucruri pe care eu nu le stiam, si l-a educat ca la carte ca era īnvatatoare , dar nu putea sa profeseze īn Elvetia fiind din Germania.Acum s-au mutat la ei acasa īn GE si duminica vine si ea cu fetita de 8 ani īn vacanta la Zürich si stau īn casa noastra cīt sīntem īn Spania.Matthias si fetita ei au aceeasi vīrsta si
daca nu intervine altceva(-cineva)au hotarīt sa se casatoreasca peste vreo 20 de ani.
Anca, mergem cu avionul mey, altfel m-ar fi tentat o visinata
Acum nu va mai scriu, dar ramīn cu voi ca ma uit la pozele care le-ati pus.
Va pup
Giny

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nedda spune:

Buna ziua oltence! Sigur voi nu ma mai recunoasteti pe mine de olteanca si nici nu e de mirare. N-am mai urmarit topicul asta de o gramada de vreme. Sa-mi fie rusine! Ma mai primiti pe la voi? Ca tot olteanca am ramas!:)

DORIS, ce-mi vazura ochii? Sa fie sanatos puiul mic din burtica si sa ai o sarcina usoara! Am emotii de fiecare data cand aud sau citesc ca cineva asteapta un pui mic.

MIHAELA, vad ca tu ai DPN-ul pe 25 martie. Asa a fost si al meu (25 martie 2004) dar Lara mea n-a vrut sa vina decat pe 7 aprilie si chiar si atunci numai pentru ca mi-au indus nasterea. Altfel cred ca o faceam la 10 luni.:) Era cald si bine la mine in burtica cred. Si acum se baga cu totul in mine cand doarme si cu nasul intre tzatze, nu cumva sa le piarda.

LORENA, nastere usoara si tie si sa ai un bebe mancacios si cuminte.
Ce de oltence cu burtici!! Sa ne traiasca!

Daniela si papusa Lara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nedda spune:

GINY, ma bagai si eu pe pagina voastra de web putin. Sa-ti traiasca familia frumoasa!! Se vede ca sunteti fericiti cu totii!

SALMIDA, nici cu tine n-am mai vorbit de un car de vreme! Sa-mi fie rusine. Ai ajuns in vara asta pe la Severin? Asa mi se face si mie cate un dor, mai ales de prietenii de acolo.
Iti tin pumnii sa se materializeze eforturile facute si sa ne zici daca "a iesit ceva"!

CHATONEL, vreau si eu musafiri!! (As vrea-o pe prietena mea din Ro cu care sa stau ore intregi sa intoarcem lumea pe dos!) Daca te plictisesti de musafiri trimite-i si pe la mine!:))

Daniela si papusa Lara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Salmida spune:

quote:
Originally posted by Nedda

SALMIDA, nici cu tine n-am mai vorbit de un car de vreme! Sa-mi fie rusine. Ai ajuns in vara asta pe la Severin? Asa mi se face si mie cate un dor, mai ales de prietenii de acolo.
Iti tin pumnii sa se materializeze eforturile facute si sa ne zici daca "a iesit ceva"!

Daniela si papusa Lara

Iatä cä au iesit oltencele la inviorare!

Nedda, am fost in varä acasä si am stat 3 säptämani.
Dar despärtirile au fost de data aceasta mult mai ... lacrimogene ca inainte ... nu stiu de ce! Am avut un dor maaaare, dospit un an de zile!

Multumesc de urare! Cand "iese ceva" ... dau un zaibär!

Inima are ratiuni pe care ratiunea nu le cunoaste.(Blaise Pascal)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_andreianu spune:

Pupici oltencelor.

Repede v-ati harnicit la scris... ma si speriasem ca acum vreo 2 saptamani mai eram vreo 2-3 pe baricade

Bun revenit Nedda, Ciuf.

Giny, ce de poze... si le tineai acolo, ascunse?! Ai niste baietei sa-ti traiasca. Si, cum le place Romania?

Ciuf, ce baietel mare ai si tu... Asa ma inmoi cand vad bebei...

V-ati dat seama ca m-am uitat si eu la poze. Sunteti niste scumpe ca ne-ati dat linkurile

Doris, ca am uitat ieri sa-ti raspund. Abia astept sa nasc... ca stiu ca vine mama si abia astept sa-l vad pe bebe. Mi-e cam frica de eveniment in sine, dar scap eu, nu?

si bb Radu (DPN 20 oct.) - Centre Hospitalier de Saint-Cloud
http://community.webshots.com/user/anrian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirod spune:

Eheheeeeee, ce de lumeeeeee!Mah ce ma bucur de lume multa...
Vazui pozele....
Cuscra - o scumpete de ginere am, sa-mi traiasca!.Si Matthias...destept foc, se vede cu ochiu' liber!Sa va bucurati de amindoi si sa fiti fericiti!
Lorena - cine iti mai spune ca te-ai ingrasat e un scirbos!Eu i-as spune: si tu parca te-ai implinit putin, da la mine se duce, na''!
Oti e o dulce, hai sa va spun:
-Oti, vrei si tu un fratior, asa cum are Maria?
-Da, unde e satzioru?
-E la mami in burtica, e mic-mic, sta acolo pina creste, asa cum ai facut si tu, si dupa ce trece iarna(p'asta o are bine intepenita in minte, ca vine mosu!)vine la noi!
-Bine(=vine) a noi?Ne zucam cu el?
-Da mami, ne jucam cu el.Asa cum te joci tu cu copiii, cu Iosif, cu Maria...
-Si satzioru peaca acasa...(analogie ca toti copiii care vina la noi, dupa ce se joaca pleaca acasa)
-Nu pui, nu mai pleaca , aici e casa lui, linga mami, linga Oti si linga tati, o sa stea tot timpul cu tine...
-Si doame la mine in paaaaat - izbucneste cu o veselie debordanta, batind din palme!...Si il tin in batza, ca Rara(=Lala, papusa indinspensabila)...
Asta e cu Oti, sincer m-am emotionat toata cind i-am vazut reactia...
Ancaaa - ma facusi sa rid de una singura...cangurina...imi place!Nu-ti spun ca nu-mi pica fisa de prima data, ma gindesc:'asta cu cine o vorbi?cine drak e cangurina aia?'hahahaha
Miha - ete azi nu ploua.....
Nedda, Ciuf - bine revenirati, vi se motiveaza absentele daca aduceti scutire(=o carafa de zaibar rrreeeeceeee!+o poala de nuci).Va mai asteptam...Sincer, acu' mi-ar pica mai bine mustu'.Multzam de urari!
multe pupice de la 'noi doi' pentru voi...

DORIS cu bb la purtator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smmiha spune:

Dragelor ce v-ati invrednicit! Si asa ma bucur!
V-am vazut pozele, Giny si Ciuf. Aveti niste baietei superbi! Sa va traiasca si sa fie sanatosi!
Si eu sunt innebunita dupa poze cu copii. Mi se par asa scumpi.
Daniela (Nedda), am inteles ca oricum data aia (DPN) e cu aproximatie. Tu nu ai poze cu papusica ta?
Lorena, cred ca ai emotii si probabil ca ti-e si putin frica, dar faptul ca in sfarsit o sa-l tii in brate pe bebe compenseaza.
Doris, cum iti e? Poate ai noroc si n-o sa ai probleme cu greturile.
Eu ma simt bine, abia astept weekendul sa vina si sotul meu acasa. In timpul saptamanii el sta la Bucuresti si eu aici, aiurea.
Va pup si aveti grija de voi

Mihaela si bebe jucaus (DPN 25.03.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Lool, Doris :)))
Bine le spusesi la fetele astea cu motivatul absentelor.... da creca uitasi de floricele, sa-aduca si d-alea... si poate niste soric la taiatu ignatului
Giny, dragute poze, bagai si eu un oki :)
Nedda, pai ce sa-ti mai dau din musafiri? Ca matusa o tin pentru mine- miine facem zacusca :)- si prietenul motanului ti l-as da, da mi-e ca nu-l vrei :)))
Fetelor, dragelor, azi e ultima mea zi la servici, de sapt ce vine incep scoala.
URAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput