Oltencele (4)
Raspunsuri - Pagina 10
lorena_andreianu spune:
Doris, ma bucur de reactia lui Oti. S-o pupi din partea noastra.
Ca tot vorbesti de nuci... am gasit nuci noi la supermarché si dai si bocane la ele cu ciocanul de snitele (luat din tara in primavara, ca astia pe aici nu au- sau n-am vazut eu). Ce-i mai plac astuia mic... dac-ati vedea cum isi freaca piciorusele... Mi-e asa drag!
Ei, vorbele nu le mai bag in seama. O sa-mi treaca si burtica si falcutele... ca n-am luat "decat" 13 Kg Dar m-ati vazut in poza, ca nu se prea vede, nu?
Chatonel, bafta la scoli. Baurati ieri zdarvan, ca nu ne-ai mai dat vesti. Lasa ca s-a meritat! Ei, musafiri din astia sa tot ai... zacusti, chestii... Sigur nu imprumuti macar?
si bb Radu (DPN 20 oct.) - Centre Hospitalier de Saint-Cloud
http://community.webshots.com/user/anrian
Coccinelle spune:
Zisai sa dau o fuga pe DC, fara sa scriu, dar nu pot sa tac.
Sarumīna de complimente, toti copiii sīnt frumosi.
Lorena, am rīs ca-i plac nucile lui bb!Ti-am vazut pozele,esti o gravidutza pe cinste, nu se vad 13Kg decīt la burtos.Eu m-am īngrasat
23kg la Patrick si 22 la Matthias si acum am greutatea care o aveam la 20 de ani.
O vazui si pe Oti-frumusetea creata.Se vede pe ea ca e plina de energie, chiar la pozat.
Revin cīnd mai scap īn porumb, ma prinsa Patrick pe net si ma cearta, striga cīt poate"Cheeeiaaa!Cheeeiaaa!"(adica:hey,nu ma bagi īn seama?)
urmeaza sa dea cu tastatura de pamīnt...
pup,Giny
ciuf spune:
Fetelor, visez la niste nuci proaspete cu must. Yummy-yummy. M-as linge pe niste degete daca as avea dupa ce.
Aici cred ca sa dau cu tunul si tot nu gasesc.
Lorena, tu ai pus kg, probabil, in zona burticii, ca in alte parti nu se vede. Eu m-am pricopsit cu vreo 20 pe parcursul sarcinii. Dar acu, is cuminte. Chiar un pic mai slabuta ca inainte.
Si cu soriciul, dragelor, raman datoare de Sarbatori.
Da' zau ca asta va fi al treilea an cand cumparam porc si facem slaninuta cu usturoi, carnati (au iesit o bunatate) si pomana porcului, si anume tochitura. Cand le povestesc la americani de obiceiurile noastre, se uita la noi de parca am fi canibali.
Pupici,
Ciuf si Luca
http://community.webshots.com/user/ciufa
Nedda spune:
Fetelor, multumesc de primire dar, cum zice si Ciuf, de unde pacatele mele sa gasim noi nuci proaspete si zaibar si sorici pe aste meleaguri? Nici daca dam cu tunul!! Poate niste floricele da, daca vreti d'alea de porumb. Aia e mancare americana!:)
Off, si inca de cate bunataturi de pe-acasa mi se face dor aici!! Mai bine nu va spun.
CIUF, nu le mai povesti la americani despre pomana porcului ca tot nu stiu ei ce si cum!:) Bine de tine ca esti gospodina priceputa si le faci pe toate in casa. Mie mi-e dor de un Craciun de pe vremea cand eram copil!!
MIHA, am cateva poze cu Lara de cand era mai mititica (acum e mare rau, are aproape 6 luni!:) Uite albumul:
http://photos.yahoo.com/neda1972
CHATONEL, matusa ar fi mai buna ca musafir, sa-mi faca si mie zacusca!:) Dar las' ca mai bine nu pun musafirii la munca!
Daniela si papusa Lara
Coccinelle spune:
Ciuf,seamana Luca cu tine,v-am vazut pozele.E dulce!
La Zürich, unde stam noi, sīnt nuci pe marginea drumului, ca la tara.
Giny
sirod spune:
Intrai doar sa va urez we superb, asa cum il visati voi!
Sint intr-o continua stare de 'foame', nu-mi prieste nimic, ma gindesc la n-shpe feluri de mincare, unele chiar le fac si cind sint gata mi se taie...
Si mai e ceva pina trece perioada asta....
multe pupice
DORIS cu bb la purtator
smmiha spune:
Doris, sa inteleg ca deja te-au apucat starile alea nasoale? Off, eu abia am scapat de ele, dar tot nu pot manca orice. iar ieri m-a durut capul ingrozitor.
Daniela (Nedda), Lara ta e superba, am copiat cateva poze sa i le arat si sotului, ca el vrea baietel, ca sa vada cat sunt de scumpe si fetitele.
Ftele, scumpele, au am mancat ieri nuci cu must, dar m-am gandit la voi sa stiti.
Va pup si sa aveti un weekend superb!
Mihaela si bebe jucaus (DPN 25.03.2005)
lorena_andreianu spune:
Miha, Miha... cum faci tu omul sa saliveze... Cel mic al meu deja "sare" ca am mancat si noi nuci. Must, mai greu... Merci totusi ca te-ai gandit si la noi
Doris, eu in primele 3 luni aveam la pofte de innebuneam. Pizza, struguri, pepene... noroc ca pe aici am gasit fructe din iarna chiar. Culmea e ca timp de 3 luni nu am putut gati NIMIC! Nu suportam mirosul de mancare. Am mancat numai hrana rece (ca la iarba verde ) si chestii congelate (si astea le pregatea sotul). Mi-a trecut pe la 2 luni jumate... Bleah, nu vreau sa-mi mai amintesc...
Daniela, Ciuf, v-am vazut ingerasii. Sa va traiasca!
Giny, saru'mana!
Eu nu am dormit azi-noapte. Bebe a miscat tot timpul si nu pot dormi... Drept urmare, fćtzću pe masura...
We placut si voua!
si bb Radu (DPN 20 oct.) - Centre Hospitalier de Saint-Cloud
http://community.webshots.com/user/anrian
Nedda spune:
MIHA si LORENA, multumesc pentru aprecierile la adresa Larei. MIHA, pana la urma iti convingi tu sotul sa vrea fetita. Al meu n-a stiut ce vrea la inceput, adica a zis ca ce-o fi sa ne traiasca. Eu eram cea cu dorintele.:)) Asa si la voi, sa fie puiul ce-o fi ca nu conteaza! O sa-l iubiti la nebunie.
DORIS, las' ca trece perioada asta. Eu aveam pofte si n-aveam greturi, cu asta a fost cum a fost, dar eram asa de obositaaa! Si acum cand ma gandesc, retraiesc perioada aceea. Ma trageam ca zeama de varza si vedeam stele verzi (de fapt albe:) de cate ori ma ridicam si imi mutam fundul de colo-colo. Uf, ca greu a fost!
Daniela si papusa Lara
smmiha spune:
Salutari!
Eu am avut o noapte groaznica, adica mi-a fost rau si nici acum nu ma simt prea bine, dar nu puteam sa nu va salut acum la inceput de saptamana.
Va pup si mai vorbim maine, ca sper sa-mi revin.
Mihaela si bebe jucaus (DPN 25.03.2005)