Culmea, eu sunt pentru rasfatz! In anumite limite, dar sunt pentru ingaduinta in anumite privinte. Cred ca am fost rasfatata si eu si sora mea, iar mama a fost "curling", dar material nu am avut tot ce ne-a trebuit mereu si poate asta a fost bine. Amandoua suntem ambitioase si puternice, avem o relatie extraordinara cu mama si ne-am simtit iubite mereu, a fost tare bine sa stim ca mama e langa noi oricand. A imbinat severitatea cu rasfatul as putea spune. Ne certa pentru anumite lucruri, obraznicie, rezultate proaste la scoala, dar ne ingaduia altele pe care altii nu le-ar ingadui. Ne facea curat in camera si mai multe feluri de mancare, ne aduceea ceea ce ii ceream, ca in exemplul cu copilul caruia ii era sete. Ce frumos era! As vrea sa pot fi la fel.
Remember, when someone annoys you,
it takes 42 muscles in your face to frown,
BUT it only takes 4 muscles to extend your arm
and smack that jerk upside the head.
Parerea mea,Elena e ca fetita ta este foarte desteapta si v-a ajunge departe cu increderea pe care o are in ea.Nu-i taia aripiledar invat-o doar sa fie ascultatoare.
decat sa ai un copil care nu are incredere in el sa faca cel mai mic lucru,mai bine asa.
Nu cred ca asta e rasfat,parerea mea.Las-o sa incerce lucrurile,e curioasa si eu cred ca e f. bine ca are o asa incredere in ea.
E independenta si cu o personalitate foarte mare.o iubesc!
Sa fii fericita cu asa copil.
Irina si Edy cel scump!(5 noiembrie 2002)
POZE NOI LA 2 ANI!PARTY!
http://danielirina.tripod.com/mypersonalsite