salut

salut | Autor: ROUDY

Link direct la acest mesaj

am si io o mica nelamurire .....care este banca cea mai ``serioasa ``din romania .am vr-o 7000 de euro si vreau sa stiu daca pot obtine un credit ,desi am salariul minim pe cartea de munca.
la banii astia pe care ii am imi poate oferii vr-o banca credit ....sa zicem 10.000.euro ????si cam ce suma ar trebui sa platesc pe luna pt asta ????
creditul este pentru un apartament de doua camere care sa coste maxim 15-16 000 euro .....
astept informatiile voastre pe adresa mea de mail;morarumadalin@hotmail.com

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Freia spune:

incearca la Raiffeisen Bank. Si ai mare grija, indiferent de banca pe care o alegi sa intrebi care este valoarea comisionului d administrare (asta e pe langa dobanda).

succes

Freia si Alexa

http://community.webshots.com/user/freia_ro
http://community.webshots.com/user/freia_ro_capsunika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaP spune:

Incearca si pe la ING si ABN Amro. Din cate stiu noua lor politica la nivel de Romania este deschiderea catre persoane fizice, iar la nivel international sunt destul de puternice.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstroie spune:

Cu salariul minim in cartea de munca nu cred ca iti da vreo banca un credit asa mare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamicaluitheo spune:

quote:
Originally posted by mstroie

Cu salariul minim in cartea de munca nu cred ca iti da vreo banca un credit asa mare.

subscriu.

nu conteaza cati bani ai tu/ conteaza dupa, cu ce platesti rata.
si nu te sfatuiesc la raiffeisen ca sunt niste snapani. am ex. concrete pe cativa din colegii mei.
brd-ul si bcr-ul sunt cele mai serioase banci.

andreea mami lui theo si florin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

Nici eu nu te sfatuiesc cu Raiffeisen ,vei lua o mare teapa.
Parerea mea ,cea mai buna banca Alpha Bank.

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gaby spune:

cea mai sigura si completa banca este bcr-ul...dar iti trebuie pentru un imprumut, salariul tau si al sotului...daca se poate...asta daca salariul tau este mic...incearca acolo(mai este varianta cec..sunt cam identice ofertele)
Apropo...esti din bucuresti? ... ma intreb unde gasesti apartament cu doua camere la 16.000 euroi....

gaby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Candy spune:

Eu am fost foarte multumita de creditul pe care l-am facut la BRD, fara multa birocratie, a doua zi mi-au dat banii cash, nu te penalizeaza daca returnezi creditul anticipat, cum se intampla la alte banci. E drept ca eu n-am luat credit imobiliar, ci de consum...
La creditul imobiliar conteaza venitul familiei, salariul trecut in cartea de munca - fara prime si alte avantaje. e-ar ajuta daca poti demonstra ca ai si alte surse de venit oficiale - dividende la ceva societati comerciale, venituri sigure din chirii (pe baza contractului de inchiriere), depozite bancare etc.
Nici eu nu-ti recomand Raiffeisen, sunt niste batuti in cap, iar BCR are o politica foarte rigida. Ca sa poti lua credit trebuie sa completezi un formular pe baza caruia ti se calculeaza un punctaj minim. Daca nu-l atingi, adio credit! In plus iti trebuie un dosar cat China... Eu anul trecut n-am atins punctajul desi aveam cu mult peste salariul minim pe economie (de fapt, nu prea conteaza salariul, pentru ca la punctul respectiv scrie doar "peste 5 mil lei"). Ideea e ca m-au depunctat pentru ca nu eram casatorita (mai aveam o saptamana pana la casatorie), pentru ca nu aveam copii (desi un copil e o cheltuiala in plus, asa ca n-am inteles ratiunea) si pentru ca nu aveam casa/apartament pe numele meu. Pe formular m-au trecut la "chirie" , desi stau cu parintii, care sunt proprietarii unei case si evident ca nu platesc chirie. Mi-au cerut sa le calculez cota mea din toata intretinerea casei plus alte bazaconii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebi spune:

Cu salariu minim, nu obtii un credit ipotecar de valoare asa de mare, indiferent cati bani ai disponibili pentru avans.

Incearca la Alpha Bank sa optezi pentru un credit imobiliar si sa te bazezi pe veniturile celorlalti membrii ai familiei (sotie, mama, tata). Daca vreunul dintre ei este pensionar, nu te poate ajuta la calculul venitului familiei, indiferent de cuantumul pensiei.

Mai exista situatia in care firma unde esti angajat sa-ti ofere o garantie ca iti va mari salariul in urmatoarele 6 luni. Totul depinde de cat de disponibil este patronul tau sa te ajute.

Daca vrei mai multe detalii, da-mi PM.

Succes!

Love is all around

Mergi la inceput