Bebelusi de ian-feb 2004 (28)
Raspunsuri - Pagina 4
Andruska spune:
Roxana- hai fruntea sus ca nu este asa de negru. Si pana la urma nu ai spus ca te poate ajuta soacra? De ce nu vrei sa stea ea cu Alex? Stiu ca intervine rasfatul si multe altele insa eu intotdeauna mi-am dorit ca copii mei sa creasca cu bunicii cum am crescut si eu cu mamaia mea . Cu Matei nu stiu daca o sa se mai poata ptr ca ai mei sunt deja in varsta insa ma gandeam sa fac ca si Adina sa gasesc o dna si sa stea si tata cu ea asa de control. As fi mult mai linistita !!!
La mama in bloc este o familie care au tot 2 baieti si nana asa ii spune Stefan ii creste pe amandoi - Stefan are 3 ani si Matei 3 luni. Imi place tare mult de dansa: este calma, dragutza, atenta cu amandoi si se vede ca ii iubeste. Eu la inceput am crezut ca este bunica lor.
Vrei sa ii intreb poate mai stiu pe cineva sau poate chiar nana mai stie? Ce zici?
Altfel cum sa te ajut decat sa ma rog ptr tine sa gasesti cat mai repede persoana potrivita?
Multi pupici tie si roscovanei
Nu mai spune nimeni nimic de intalnire? Sambata sau duminica?
Andra lui Andrei Teodor (18 septembrie 1999) si Matei Daniel (6 februarie 2004)
http://community.webshots.com/user/andruska30
http://community.webshots.com/user/bbianfebr2004
NIHIL SINE DEO !!!
CataD spune:
Salutare fetele!
In primul rand "La Multi Ani!" pentru toti bebeii pe care nu i-am mai felicitat de cand nu am mai intrat. Sa cresteti mari si sanatosi si mai ales sa ascultati de mamicile voastre!
Emily, si eu tot la cafea! Citesc pe forum si beau din cafea!
La noi a fost si luni liber, asa ca am avut un weekend lung si mai ales placut, ca a fost in sfarsit si la noi vara. Asa ca am profitat si am fost la plaja la unul din marile lacuri de pe aici si luni seara am avut musafiri, inca 2 familii cu 2 baietei mici (5 si 7 luni). Am iesit afara in curtea blocului sa facem plaja si baie in piscina si toata lumea care ne-a vazut (mai erau cativa la plaja) s-a retras discret, unul cate unul! Le era frica de 3 tipatori deodata. Dar ei au fost tare cumintei.
Buli, nici Laura nu bea lichide multe, in afara de lapte nu prea mai vrea nimic, un pic de apa dar asa putin ca nu se pune!
Catalina si Laura (12 ian 2004)
Andruska spune:
Nu-mi raspunde nimeni legat de fontanela?
Andra lui Andrei Teodor (18 septembrie 1999) si Matei Daniel (6 februarie 2004)
http://community.webshots.com/user/andruska30
http://community.webshots.com/user/bbianfebr2004
NIHIL SINE DEO !!!
A_Iulia spune:
Andruska, pai eu ce stiam e ca fontanela e legata de asimilarea calciului nu de lichide. Sau zic prostii?!...dar cand te duci data viitoare la dr intreaba-l daca Matei are fontanela OK. Ca si mie mi se pare mare fontanela lui Moti dar nu-mi dau cu presupusul ca nimeresc gresit.
Hai sa ne-aratam fontanelele in parc duminica, ce zici?
Ramane cum ai zis. In Gradina Botanica. Stabiliti si ora.
Eu nu stiu daca mai pot intra pe forum miercuri, joi, vineri ca am vizita "de afara". Dar in cel mai rau caz ne auzim la telefoane.
Pupici.
Adina + Olivia Karla 04.03.2004
pozele noastre
CataD spune:
quote:
Originally posted by Andruska
Nu-mi raspunde nimeni legat de fontanela?
Andra
NIHIL SINE DEO !!!
Pai si eu din cate stiu tot de calciu e legata inchiderea fontanelei, nu de lichide. Si mie mi-a zis pediatrul ca nici nu e bine sa se inchida prea repede, ceva de genul ca daca se lovesc copii la cap e mult mai bine pentru ei sa aiba fontanela deschisa, ii ajuta repede la refacere, si mi-a dat un exemplu nasol de bebe picat de pe masa, lovit la cap si vindecat!
Catalina si Laura (12 ian 2004)
Roxana_G spune:
Adina, tu ai noroc ca Olivia sta cu oricine. Alexandra mea nu suporta aglomeratia si cred ca ar fi tare bulversata sa fie atatea persoane care sa aiba grija de ea.
Andra, mama soacra nu cred ca face fatza. Acum se da in putere insa nu va rezista, mereu e bolnava si mereu i se face rau. Ori eu nu pot sa ma risc cand e lumea mai draga sa caut bona. La fel conteaza pe mama mea sa o ajute cand are treburi de rezolvat, or mama mi-a zis foarte clar ca nu poate. Plus ca se evita niste discutii care probabil ca altfel nu ar exista. De exemplu ieri, din bunavointa mi-a facut ordine in bucatarie, respectiv la legumele care zaceau in 5 pungi pe jos sub masa, cica a crezut ca nu am avut timp sa le asez eu. Insa eu tin legumele cu un scop acolo, pe balcon fiind prea cald iar frigiderul le mucegaieste imediat. Ca atare am multumit politicos, insa azi am fost nevoita sa arunc jumatate din ele pentru ca s-au stricat.
Andra, legat de fontanela nu stiu ce sa zic. Alexandra nu bea deloc lichide si are fontanela aproape inchisa. Eu chiar sunt ingrijorata din pricina asta, insa dna doctor m-a asigurat ca astia cativa mm vor ramane asa pana mai tarziu. Calciu are intr-adevar la limita superioara.
Rox si BB Alexandra Maria (10.02.2004)
Roxana_G spune:
Andra, inca o chestie legata de bona. Si mama soacra (care se va muta aici in cartier) si mama mea vor veni mereu sa controleze bona. Eu vreau insa sa ma asigur ca nu e neindemanatica precum cea de azi si ca ar rezista fizic la programul de 11 ore. Nu urmaresc detalii gen ora la care iese sau mancarea pe care i-o da copilului, pentru ca va fi indeaproape supravegheata.
Roxana_G spune:
Legat de intalnire, eu sunt disponibila si sambata si duminica, si dimineata si seara. Tati e iar la serviciu asa ca abia astept sa ne vedem.
dadi_t spune:
Hi, mai rarut ca-i mai dragut!
Ce spor la scris aveti fetelor! De aceea ne invidiaza vecini....de luni....Ops, sper ca nu pun paie pi focu...
Da' m-am ras, da' m-am ras . Si am vrut sa spun si eu una, da' e cam porceasca. S-o spun????
Care-i diferenta dintre tantar si blonde? Tantarul cand te suge , ii dai in cap. Blonda...o mangai pe cap!
Stiti fara atac la persoana...si eu sunt ....blonda.
Andra, referitor vla fontanela: pediatra mi-a recomandat sa trec la 5 pic. Vigantol timp de 2 saptamani, dupa care scad in fiecare zi cate o pic. pana ajungem iar la 2 pic. ca acum.Tot asa mi-a spus ca e cam mare fontanela. Nu prea vad legatura dintre lichide si fontanela....cred.
Mai fetelor sa vedeti de ce surpriza am avut parte. Eu am facut Liceul Sanitar in Bucuresti si colegii de clasa erau de prin toata tara. Cu una dintre colege am fost mai apropiata (fiind oltencutza ca mine) si ne-am mai vazut asa... cam la 5 ani odata. Ultima oara ea avea o fetita mai mare cu doi ani decat Anduta. Bun! Surpriza se vroia din partea mea sa fie, ca nu stia de Bibi, dar.....Ea intre timp a nascut un baietel care are acum 3,5 ani si...........mai are si o fetita de 10 luni!!!!!!!! Va dati seama eu ma laudam cu un copil in 5 ani si ea cu...2 copii. Doamne cum o fi cu trei copii??
Acum sta sa ploua...in ciuda turistilor si spre bucuria localnicilor.
Pupici multi tuturor!
Tania cuAnduta(14sept'96)+ Bibi(14febr'04)
...si fam.Bugy
Babee spune:
Haideti sa va zic ce zi infernala am avut.Bun..vine Vio dimineata, mergem la spital, astept 1 ora sa intru la cutit, sunt chemata, inghit in sec si-mi fac cruce si imi zic:acu-i acu.
Bun, dezbracarea.Eu:dar la deget am problema.Asistentul:ok, dar tot te dezbraci.Eu soacata:de ce?Si explica omul ca e sala de operatii si trebuie sa-mi dau hainele jos, sa-mi pun o rochita mumoasa, si bijuteriile si gata sus la taiat.Imi pun si caciulita pe cap...niste totosi in picioare(bine ca facusem baie si nu-mi miroseau picioarele -sa-mi pastrez umorul) si stai si-asteapta.Vine doctorul si imi explica ce trebuie sa faca, ii raspund ca ori vorbeste mai rar ori in engleza ca nu pricep mare lucru.Lamurim si lucrul asta, face anestezie, asteptam 15 minute sa isi faca efectul, izoleaza zona, dezinfecteaza, etc etc da sa taie.Simti? SIMTTTTT Ok, mai stam putin.Dupa 20 min simti?Simt..alt sprit(anestezie) iarasi simti?SIMT Bun...trecuse deja 1 ora de cadn intrasem in sala.Alt sprit(si nu pot sa inteleg deloc de ce a trebuit sa faca fix in buba ma durea de-mi venea sa-mi iau campii, si ok, dupa a treia anestezie simt ca-mi amorteste degetul (Darael, este aratatorul stanga-zisesem inelar, din greseala).Taie, nu simt, pune in cutiuta, fuge asistentul sa duca proba(trebuie facuta biopsie), si incepe distractia.20 de minute a curatat si am simtit tot.Au au..nu tare ca mi-era jena, raspunsul:daca ai nascut nu trebuie sa te vaiti, ca asta-i nimic.Am zis ca mor de durere.Eram uda toata, strangeam din dinti si asteptam sa se termine calvarul.Cusatura a fost cea mai draguta...oricum este provizorie, saptamana viitoare 'iau' rezultatul biopsiei si se inchide /sau nu rana.Tremuram ca varga cand m-am dat jos de pe masa, si culmea, ma gandeam:bine ca i-am luat lui Phillip tricou de schimb, ca la mine nu m-am gandit.Nu stiu ce tensiune aveam...dar cred ca maxima.Si uite-asa a fost operatia mea.Daca la inceput o credeam banala, acum o socotesc o adevarata operatie, la 1 ora si 30 de minute petrecute(chiar fetelor cu cezariana, la fel a fost????)
Mi-am cules sotul si copilul din sala de asteptare, Vio era speriat tot ca de ce nu mai ies...mi-am revenit si ne-am rezolvat treburile in continuare.Andra..am facut si cateva poze astazi,ti le trimit mai tarziu.Ca maine sa-l las in pace pe Vio.Oricum e chin mare cu mana asta, cum o sa ma descurc eu cu copilul cu o singura mana nu stiu.Cu Dumnezeu inainte si om vedea.
Deci:daca am avut parte de o nastere super, nu inseamna ca toti medicii in Austria sunt super.
'Fiecare dintre noi este un inger cu o singura aripa.Si nu putem zbura decat imbratisandu-ne unul pe celalalt.'
http://www.unet.univie.ac.at/~a0209879/botez.html
http://community.webshots.com/user/babee11
http://community.webshots.com/user/phillip0602
Iubi si Phillip (6.02.2004)