Ptr aspirantele din constanta ,sau ptr mamici am o intrebare . unde imi pot trimite sotiorul sa faca spermograma?
multumesc anticipat.
Alina
Lulu, eu iti recomand cabinetul d-rilor Lutzescu.Sunt sot si sotie si am auzit numai lucruri frumoase despre ei. Ea se ocupa in general de cazurile de infertilitate. Numarul de telefon este 637436. Vezi ca tre` sa faci programare din vreme.
Multa bafta la bebei,
Poli
Lulu, dl. si d-na Lutzescu sunt super ! Eu am fost pacienta d-nei dr. dar cand am nascut m-a operat dl. dr. (ea a fost mana a 2-a). Ea e f. blanda si suportiva fata de cuplurile care merg la ea pt. tratam. de infertilitate. Pentru spermograma trebuie sa iei legatura cu d-na biolog care lucraza la ei la cabinet, se numeste Dana Grigore, nr. mobil 0745154142, cred ca o sa te cheme mai intai pe la cabinet sa-ti dea un recipient steril. cabinetul e pe str. Fulgerului nr. 54, vis-a-vis de Academia Navala, pe linia tramvaiului 102.
Succes !
Laura - mama lui Vlad
http://community.webshots.com/user/vladut111
Va multumesc din suflet ,am sunat deja la cabinet si am facut programare ptr 10 august.chiar aveam nevoie de un medic bun ,ptr ca in constanta nu stiam nici un medic( abia ne-am mutat de la bucuresti) ,si am auzit de dr, lutzescu pe la prietene ,si tot asa ,numai lucruri frumoase.
Va pup! Alina