Mamici de noiembrie-decembrie 2004 (38)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bits spune:

Onut draga ai inebunit?nu stiu de ce iti faci griji?ai avut in familie antecedente DOWN?ai consumat medicamente in primele luni de sarcina? eu una zic sa fii linistita ca nu ai de ce te speria.

octy 27 sapt DPN:29oct

http://photos.yahoo.com/octyb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roserb spune:

quote:
Originally posted by ioana_du

Roserb, am luat Gynipral 20 de zile, cat a fost medicul meu in concediu, sa stea linistit ca nu am nimic. Luam 1/2 de pastila la 12 ore.

Ioana si Bianca pui
in sapt 21 de la UM, DPN 24 dec, dr. Urleteanu, Sf. Pantelimon
http://photos.yahoo.com/ioana_du

Multumesc , Ioana.
Onut, nu te mai gandi la toate relele. La varsta ta, nu cred ca e cazul sa faci triplul test. Eu la prima sarcina aveam 28 ani si nici nu mi-am pus problema sa-l fac, acum am 31, dr. a zis ca din moment ce am un copil sanatos si nu exista antecedente in familie, nu e cazul sa-l fac, si am procedat ca atare.

In alta ordine de idei, noi avem mari dispute cu numele lui bebe. Parca nu-mi surade nici un nume de baiat, Bianca e singura care a ramas consecventa si e convinsa ca il cheama "Misu-Pisu". Mie imi place Mihnea, al meu sot nu e prea incantat de varianta asta . In fine, sper ca ne hotaram cumva, timp mai este ...

Roxana- saptamana 27

DPN 6 nov- Dr. Ion Ionut - Giulesti
http://f2.pg.photos.yahoo.com/roxanaserbanescu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca.gabriela spune:

Surprizaaa!!!!
M-am intors pe la mare si desi sunt inca in concediu am dat pe la birou ca nu aveam stare. Si ca nu aveam net acasa... :PPP
Sunt in al noualea cer, am avut o vacanta super, am plans in ultima seara ca plecam. Am avut si ploaie si soare si nor si cald, asa ca a fost numai bine, nu am jinduit dupa plaja. A fost vreme asa, de mami, iar apa mai rece putin, asa ca nu am intrat decat o data pe de-a intregul, cand au fost valuri si am stat cu copiii mici la mal, in rest doar cu picioarele. Dar a fost ok si asa. Am postat poze noi, cu mine si bebe in costum de baie sic... O sa mai vina si altele.

La plaja in prima zi eram stresata, stateam imbracata pe cearceaf, ca se uita lumea la mine. Apoi am prins curaj si chiar eram mandra de ce am eu acolo, in burtica, chiar daca tot se holba lumea, si in hotel, si pe plaja. Chiar am primit piersici si covrigi, ca ma vedea lumea ca sunt gravida si venea sa imi ofere... haha, ce haios... Bebitza s-a miscat non stop, tati avea sesiuni de comunicari cu ea seara, dupa masa...

M-am ingrasat un kg, deci in total am 3 castigate pana acum.

Acum vestea super e ca azi suntem fix la jumatate si am fost la eco morfo si suntem fetita rau de tot!!! E totul ok, a masurat-o peste tot, are 133 de batai pe minut si 320 de grame, are nasul si barbia mea, asa, in vant, si era foarte timida, tinea mainile pe ochisori . Doar ca placenta mea e tot jos, asa ca s-ar putea sa infiintez un club de cezariene pe aici... In fine, ce mai conteaza? Stau si in cap pt Mariuca mea . A fost si Florin si mama cu mine si pe ea am lasat-o afara dar dr a invitat-o inauntru, ca se induiosase cum ramasese la usa . Ce mai, delir total...

Cand a inceput sa o masoare eu m-am repezit brusc: se vede ca e fetita? ca eu fetita am! si ea: stati ca n-am ajuns acolo, de unde sunteti asa sigura?! si eu in gandul meu: cum sa nu fiu, are putza de fetita, eu i-am creat-o, cu puterea mintii mele, femeie!!!!

Si fetita este si o cheama Maria Alexandra, ca s-a produs iluminarea si la tati.

Va pup dulce si revin, astept comentarii la burtica mea...

sa cresteti mari! :-)
http://f2.pg.photos.yahoo.com/tataruraluca
DPN 22 decembrie, Spitalul Cantacuzino

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

Bits, stii ca am ras!!. Am banuit un pic ca mie imi urai, si ti-am mujltumit in gand, acum si in scris: multam.
Fetelor eu deja numai am stare, ma fatai pe scaun ca o apucata, desi am mult de lucru; ma intreb ce faceam daca n-as fi avut treaba!!
Simonica, abia astept luna septebrie sa inceapa cursul!!! Deja urmaresc in fiecare miercuri emisiunea pe prima cu nasteri, nu ratez nici un episod!!!
MIche, nu m-am gandit cand sa merg la control, oricum nu saptamana asta, probabil ca cealalta, ca vreau sa-i duc rezultatul de la eco. Oricum, promit sa te anunt, ar fi fain sa ne intalnim;
visul meu e sa ne vedem odata toate. ce ziceti????

Onitza
DPN - 8 decembrie
Municipal, dr. Corina Grigoriu
http://community.webshots.com/user/fix_indiferent

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eliza5 spune:

Simona, draga mea, vezi ca in cazul unui credit ipotecar nu trebuie sa te uiti numai la marimea ratei. Sunt banci care iti dau o rata mica ca sa te atraga, si dupa ce contractezi creditul afli ca sunt o gramada de comisioane si asigurari de platit. Atunci cand te interesezi, intereseaza-te si de toate asigurarile si comisioanele. S-ar putea sa fii uimita. Eu asa am patit la HVB cu un credit - mi s-a parut rata OK, dar am aflat ulterior ca trebuie sa platesc alte taxe care cumulate au facut creditul cam scumput...
Roxana, medicul mi-a spus numai sa stau in pat – nu mi-a dat alte medicamente inafara de No Spa pe care mi-a spus sa il folosesc cand observ vreo durere.
Onut, nu te mai gandi la triplul test. Se recomanda doar mamicilor peste 30 de ani sau cu antecedente in familie. Si apoi, chiar daca hotarasti sa il faci de capul tau, o sa vezi ca probabilitatea sa fie gresit este foarte mare!! Eu am citit cel putin 10 povesti pe situl asta despre fete care au facut triplul test, le-a iesit pozitiv (adica cu probabilitate mare sa fie vreo neregula la copil), s-au chinuit si au plans o gramada si de fapt testul era eronat. Cat despre amniocenteza, este foarte riscanta! Eventuale malformatii (inclusiv Down) se pot observa la ecografie foarte usor. Nu e nevoie de alte teste!

Eliza - 23 saptamani
DPN 15 noiembrie - Dr. Anca - Municipal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Raluca, bravo, felicitari pt. fetita, sa-ti traiasca si sa fie sanatoasa! Si tare ma bucur ca ti-a priit concediul si ca te-ai simtit bine...abia astept si eu sa plec....

Ana 23 sapt
DPN 4 dec - Dr. Irimie - Sp. Judetean Suceava

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roserb spune:

Raluca , bine ai revenit ! Foarte frumoase pozicile de la mare. Ma bucur ca fetita a ramas fetita pana la urma , sa fie sanatoasa si voioasa !Pana la urma ti-ai luat costum de baie intreg?

Roxana - saptamana 27

DPN 6 nov- Dr. Ion Ionut - Giulesti
http://f2.pg.photos.yahoo.com/roxanaserbanescu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

nu, adriana, nu are nici o legatura, nu-ti face probleme. A fost un caz, o nesansa, un ghinion, se mai intimpla.
Onut, nu te ingrijora, mai fetelor m-am linistit eu si vorba aia, am in familie...voi de ce va ingrijorati??
Da ma fetelor, hai sa ne vedem. onitza ai dreptate cu comisioanele si asigurarile, de asta vreau sa merg acolo sa ma documentez bine de tot...
Raluca, felicitari!! Am o prietena f. buna, care are o fetita de 4 luni cu numele Maria Alexandra. Ii zice Maria.

Simona, 26 sapt.
DPN - 6 Nov., Dr Octavia Ciurel - Cantacuzino

http://community.webshots.com/scripts/editPhotos.fcgi?action=viewall&albumID=155228650

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Pardon, eliza tie iti confirman in legatura cu comisioanele bancii. Ai dreptate

Simona, 26 sapt.
DPN - 6 Nov., Dr Octavia Ciurel - Cantacuzino

http://community.webshots.com/scripts/editPhotos.fcgi?action=viewall&albumID=155228650

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Ad_rianna,sigur ca n-are nci o importanta daca sotul tau e mai mic cu cativa ani decat tine.Cum de ti-a venit ideea asta?

Am facut si eu triplul test.Mi-a iesit bine (1/950),desi eu am peste 35 de ani.La alte tipe care aveau 22-26 ani a iesit prost.Asa ca varsta nu e un criteriu.

Raluca gabriela,sa-ti traiasca fetitza si sa fie frumoasa si sanatoasa.
Ti-am vazut pozele de la mare si eu zic ca arati foarte bine.Cine crede ca are la ce sa se holbeze...n-are decat.
Eu am fost la mare acum 2 saptamani si n-am avut nici o problema sa stau pe plaja.Chiar eram mandra ca se vedea burtica.Cateva zile am facut plaja intr-un loc mai putin aglomerat (adica distanta intre cearceafuri era mare,cam 50m) si am stat chiar fara sutien.Am facut baie in fiecare zi de 3-4 ori.Si am mai vazut 2 tipe gravide pe plaja,care nu pareau sa aiba vreo retinere.

Jasmine
24 saptamani

Mergi la inceput