indragostita pana peste urechi!
Raspunsuri - Pagina 5
mariagi spune:
FETELOR,
am fost la mare impreuna si a fost minunat.il iubesc si il doresc si ma face sa ma simt fericita si iubita.sambata o sa mergem la o nuta a celui mai bun prieten si acolo va fi focul cel mare.parintii lui si rudele vor fi prezente.urmeaza testul cel mare.va tin l;a curent cu noutatile.deocamdata imi stralucesc ochii si plutesc.
Maria
tora97 spune:
te sarut mariagi si ma bucur tare mult pentru tine!!!
iti tin pumnii la nunta, dar vei vedea ca totul va fi ok iar daca nu va fi cine ce grija are, atita timp cit voi va iubiti...
http://community.webshots.com/user/tora97
"da aripi unui copil, dar lasa l sa invete singur sa zboare" Marquez
"Sunt doua feluri de a-ti trai viata...
Unul - de a crede ca nu exista miracole
Altul - de a crede ca totul este un miracol" Albert Einstein
gulshan spune:
mariagi,
superbe trairile tale!iti doresc tot binele din lume,sa fii iubita si sa nu se schimbe nimic niciodata.
iti spun eu ca e posibil,si acum dupa 8ani de casnicie =doi copii minunati=e totul ca la inceput,poate mai mult chiar...si sper sa ramana asa for ever.
sa ne mai scrii,ok?
sa fiti fericiti!
Bubbles spune:
quote:
iti spun eu ca e posibil,si acum dupa 8ani de casnicie =doi copii minunati=e totul ca la inceput,poate mai mult chiar...si sper sa ramana asa for ever.
Sa stii tu ca ai dreptate
Ne-am gindit si noi la asta de multe ori, si nu ni se prea potriveste sintagma "ne iubim ca-n prima zi". Ne iubim de infinite ori mai mult decit in prima zi, si suntem mult mai fericiti. Orice clipa petrecuta impreuna, e o ocazie in plus de... si mai mult, si mai bine
De aceea, iti doresc si eu Maria, inca o data, sa fiti fericiti si sanatosi!