indragostita pana peste urechi!
Raspunsuri - Pagina 3
mariagi spune:
stiti refrenul "ne-am vazut ne-am placut ce ramane de facut,nu indraznesc sa-ti vorbesc te iubesc".fredonez pe strada ,zambesc la necunoscuti..e asa placut!
si revenind la lucrurile serioase si la sfaturile voastre pretioase,credeti ca recunoasterea sentimentelor fata de persoana iubita este un semn de slabiciune?
Maria
sasuke spune:
tora97: Itzi tzin pumnii ! Sa fie intr-un ceas bun !
...cl : probabil sunt primele efecte ale agentziei matrimoniale pe care tot planuiam s-o infiintzam !
SaSuKe
preda_vicky spune:
pentru tine si toata fericirea din lume sa se reverse asupra voastra! Numai bine va doresc.
Vicky
lumit spune:
E minunat ce ti se intampla!Sa fiti fericiti!
M-ai facut sa-mi amintesc de zilele cand simteam fluturi in stomac numai gandindu-ma ca ma intalnesc cu el.El,care acum imi este sot...
Numai bine sa va dea Dumnezeu!
Lami spune:
mariagi,
sa fiti fericiti impreuna!
Sa lasi totul sa vina de la sine si sa nu incerci sa te ascunzi sau sa-ti ascunzi sentimentele fata de el.
Relatia trebuie sa se bazeze pe sinceritate maxima de ambele parti!
Altfel nu merge!
Oricum nu poti sa ascunzi faptul ca esti indragostita pentru ca se vede!
Si eu m-am indragostit si aceesi idee imi venea in cap ... sa nu cumva sa imi arat dragostea de teama sa nu ma creada slaba.
Consider ca am gresit atunci ca m-am putut gandi la asa ceva cand el era cu inima curata si deschisa si eu ... carcotasa ma gandeam la prostii!
Te pup si sa nu uiti sa fii pozitiva in tot ceea ce faci!
Deschide-ti inima ca o sa fie bine!
Samy spune:
Felicitari Mariagi! Dar nu ne spui si noua cum s-a intamplat? A fost dragoste la prima vedere?
cl spune:
Mariagi, nu e semn de slabiciune! Sa nu-ti fie teama sa-ti arati sentimentele!
quote:
Originally posted by sasuke
tora97: Itzi tzin pumnii ! Sa fie intr-un ceas bun !
...cl : probabil sunt primele efecte ale agentziei matrimoniale pe care tot planuiam s-o infiintzam !
SaSuKe
Sasuke, , vezi ca ai gresit subiectul, Tora este aici:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=30175
Sunt doua indragostite pe forum, aici este Mariagi (Maria). Probabil ca esti si tu indragostit .
Lami, multa fericire va doresc si voua!
Claudia
sasuke spune:
cl : atenta ca'ntotdeauna
'ai ca urarile de bine se potrivesc amandurora ! Oricum imi fac mea culpa si de pasti ii dau "mariei gi" un miel ! ... ce sa-i faci...am timpu' 'estrem' de limitat shi ... se mai incurca omu' in 'sentemente' !
...iar indragostit cre' ca sunt 'ursit' sa fiu mereu-mereu !
Numa' bine la totzi & toate !
SaSuKe
EDDY spune:
Felicitari !!!Sa fitzi fericitzi shi indragostitzi pentru totdeauna!Dragostea NU trebuie ascunsa mai ales cind este impartashita!
Eddy & Antonia Naomi