Mamici de ianuarie - februarie 2005 (19)
Raspunsuri - Pagina 5

CristinaM spune:
'neata, Coca si bebica
Deci tu zici ca prima de la primarie oricum o luam? cand?
Cristina si bebica+17 sapt
Dr Gabi Dinca-Polizu

simonadinca spune:
Lali,
am inteles ca mai erau doi barbati cu recipientele in pungute...Mi-a zis Dragos ca sunt gata in 5 zile lucratoare.
Ce m-am mai chinuit azi-dimineata cu probele respective...
La mare, o sa fim aproape..noi suntem cazati in Venus - bilete de bugetari...Cu noi o sa mai fie un puiut de 8 anisori (varul meu, Codrut). De vreo 5 ani merge cu noi la mare... Unii nu ne cred ca nu este copilul nostru...si chiar nu semanam!
Crinuta, astept telefonul tau. Sunt acasa! (suna-ma pe fix!)
Nu vreau sa aflu ca fetita mea e de fapt baietel... Singurul care s-ar bucura ar fi tatal lui Dragos.
pupici
simona

CristinaM spune:
Lali, esti criminala cu "am tras ieri o tura de plans, dar nu recunosc nimic, nu eram eu aia care bocea !"
O sa te bronzezi cu burtica si cand o sa iti dai costumu' jos sotzu' tau n-o sa stie ca ti l-ai dat jos... sa nu te superi, glumesc
Am si eu costum intreg, mi l-am luat pentru piscina acum vreo luna si o sa il iau la mine in concediu, dar nu cred ca ma va lasa inima sa il port pe plaja, ca sunt cam bolnava la kap cu bronzu'...
Sa vedem, mai acopar cu un prosopel acolo daca o arde rau
Ce-mi place de noi, care mai de care acum vorbim numai de concediu, de , de plecat, de plimbarik, sa ne vezi prin oct-nov cu niste burti mari, cand va ploua si va fi frigut si urat ce
o sa avem, dragele de noi...
Dr Gabi Dinca-Polizu

simonadinca spune:
Faci o cerere la Primarie/sector la care atasezi certificatul de nastere al lui bebe. Dupa aprox. 3 luni vin si banii...
pupici
simona

CristinaM spune:
Simo, lasa ca e , nu mai cobim, ca si eu am acelasi stress
Dr Gabi Dinca-Polizu

cocolino spune:
Cristinuca, pai dupa ce nasti,depui la primarie actele (certif de nastere ,cerere si probabil copii dupa catele parintilor) si ei iti fac demersurile care trebuie ptr a-ti da banutii. De asemenea tot la primarie,cind sotii nostrii ii declara pe bebei, se depun si actele si ptr alocatia copilului...
Coca 15 saptamani - Dr. Ion Ionut - Giulesti
http://community.webshots.com/user/cocolino131

CristinaM spune:
Saru'mana de pont, Simo, asa o sa fac
Dr Gabi Dinca-Polizu

aurelursu@k.ro spune:
Fetelor cu infectie urinara unde v-ati facut urocultura cu rezultat in 5 zile lucratoare??????

Lali spune:
Simona, cel blond cu cheliuta si mai solid era al meu. Iti dai seama ce bucurie pe el sa umble cu ----- nevestei in punga prin oras. El care nici pentru guturai nu stia ce trebuie sa faca ! Noi vom fi la Jupiter, poate ne intalnim, hai sa facem schimb de telefoane pe PM. Eu nu sunt sigura daca voi putea umbla mult din cauza piciorului, dar nu se stie !
Oricum daca stii ceva de Crinuta, pliz, spune-mi si mie ca tare s-a mai framantat saracuta si as vrea din tot sufletul sa fie bine. Si daca vorbesti cu ea spune-i ca ii doresc tot binele din lume!
Cristina, la cat de sexi e atmosfera acum: eu cu piciorul in gips si el cu borcanelul meu cu probe in plasuta pe la analize de urina iti dai seama ca dupa nu mai conteaza o burtica alba !
Lali si licuriciul ei 17+
Dr. Anca, Municipal