logat ca........????

logat ca........???? | Autor: totonio

Link direct la acest mesaj

de ce v-ati logat cu numele.......
eu . . . . . TOTONIO . . . . de ce?

pe mine m-a inspirat Octavian puiutul meu scump si drag de 2 ani jumate.

sa va povestesc
pe la 1 an si un pic atunci cind il intrebam/invatam pe Octavian sa-si spuna numele
eu: Octavian cum te cheama
Octavian: ....... (pauza)
eu: spune Octavian Antonio
Octavian: (putin suparat pentru ca avea o alta activitate mult mai importanta pentru el decit ceea ce vroiam eu sa-l invat) TOTONIO

de atunci, o perioada destul de scurta, el raspundea cind il intreba cineva cum il cheama, TOTONIO

apoi a avut o perioada in care pina spre 2 ani si 4 luni refuza sa spuna ca il cheama Octavian, adica el se recomanda foarte serios cu ANTONIO

acum, la 2 si 6 luni aproape, se recomanda si Octavian

PS desi noi acasa il strigam doar Octavian

nu credeti ca ar fi haios sa aflam povestea fiecarui nume de forum?????

va pupic dulce

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Catalin spune:

Gabi, poti vedea www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=15942" target="_blank">aici o istorie a numelor membrilor DC desi nu strica sa mai cunoastem si alte povestiri la fel de frumoase ca si a ta.

Sa-ti traiasca piciul!

Catalin

Think pink!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns debby spune:

O sa raspund aici ca e mai recent.
Vroiam Deborah dar nu era disponibil. De ce Deborah? Noi am hotarat deja numele fetitei pe care ne-o dorim si acesta e, asa ca l-am "imprumutat" si eu pana ce va veni ziua cea mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns totonio spune:

multumesc Cataline
dar eu in 2003 eram acasa cu Octavian din aceasta cauza n-am stiut de ca acest subiect "este fumat" ca sa zic asa, oricum ma delectez cu ce s-a scris atunci

iar tu ca moderator poti sterge acest subiect.....ca sa nu ne repetam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maruta spune:

De ce Maruta ?

Sefa mea, care mult timp a incercat sa aibe copii, s-a hotarat (in sfarsit) si a infiiat o fetita. Pe fetita o cheama Mara ... m-a impresionat povestea ei pentru ca si eu daca nu voi putea sa am copii voi proceda la fel ... pe fetita mea o s-o cheme Maia ...

Pana una alta pe cea mica toata lumea o striga Maruta ...

Tutunio cel mic si cel mare si tuturor fetelor cu bebeii lor,

Loredana

" Cind trupul iti patimeste alearga la doctor, iar cind sufletul iti patimeste cheama un prieten, caci dulcele glas al prietenii este cel mai bun leac al durerii."
I. Golescu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maruta spune:

scuze TOTONIO ...

" Cind trupul iti patimeste alearga la doctor, iar cind sufletul iti patimeste cheama un prieten, caci dulcele glas al prietenii este cel mai bun leac al durerii."
I. Golescu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

Initial am vrut delfin, dar cum nu s-a putut a iesit delphin.
De ce delfin? Se spune ca, cupluurile de delfini sunt campionii fidelitatii. Daca unul dintre parteneri moare, celalalt se lasa sa moara.

http://community.webshots.com/user/delphinoi

Mergi la inceput