In sfirsit sint indragostita!!!

In sfirsit sint indragostita!!! | Autor: tora97

Link direct la acest mesaj

In sfirsit sint indragostita!!! Dar rau de tot! Si cum simt nevoia sa va tin la zi cu schimbarile din viata noastra (a mea si a Theei) va postez aici povestea, spre a va face partasi la fericirea mea!
Daca m ati fi intrebat in urma cu o luna, doua, v as fi spus ca nu ma mai intereseaza subiectul „mascul”, „sot”, „casatorie” sub nici o forma… cit despre subiectul „bebe” nu mai incapea vorba, cochetam cu ideea de a ma steriliza chiar… Acum insa, le accept pe toate cu bucurie, fericire, dorinta

Ne am cunoscut printr o prietena… datorita unui calculator stricat..Calculatorul Teodorei se stricase si am fost intrebata daca vreau un altul, nu nou… dar functionabil (chiar bun spun eu)
Au trecut vreo 2,3 luni de la aceasta propunere, timp in care nu m am dus sa iau calculatorul, a trebuit sa vina Pastele, sa ma piseze Thea ca sint neserioasa pentru a ma hotari sa contactez stapinul calculatorului…
Pot spune ca m am indragostit de el la prima vedere (nu credeam in asemenea gen de indragosteli!!!!) dar vazind o trotineta in casa respectivului am dedus ca exista si un copil si bineinteles si o mamica.. Eh, asta e! mi am zis… ghinion de nesansa!!! Mi am luat gindul Si asta pina intr o zi, in care aceeasi prietena, vorbind despre parinti ce si cresc puii singuri, mi l pomeneste pe omul cu pricina…
Dar a mai trecut inca o luna pina sa mi iau inima n dinti si sa l sun, cica sa i povestesc despre cum a reactionat Thea si il invitam la o cafea, pentru a mi exprima recunostinta, ori nimicuri dintr astea!!! A ramas in coada de peste, el fiind in principiu de acord, insa (asa mi s a parut in acel moment) avea retineri… Si iar am batut in retragere „N o fi casatorit, dar o avea o relatie, nu ma bag!”
Si iar a mai trecut ceva timp… cam tot o luna Este adevarat ca ma gindeam la el, ce mai imi placuse, dar… imi faceam planuri de rebordare cumva a problemei, cautam cu ardoare un pretext, si il gasisem, cam pueril insa suna oarecum valabil: urma sa plec in concediu si vezi Doamne sa ne intilnim la cafeaua promisa inainte de plecarea mea
Fetelor, unele poate imi mai cunosc felul de a fi, sint o persoana directa, indrazneata chiar, nu ma dau dupa cires, spun de a dreptul ceea ce am de spun, ori doresc…Eh, in aczul de fata amutisem complet si ma framintam de parca aveam 16 ani (ai generatiei noastre, nu 16 ani ai generatiei atomice, de acum) si tot nu indrazneam sa l sun
OK, pina intr o zi, cind ma intilnes cu pretena pe chat ul de aici, de la desprecopii.com, iar fata imi da ordin sa il sun pe om ca tot intreaba de mine… Imi iau inima n dinti si il sun… Doaaaammnnneeee da mi tremura voceaaaa si imi batea inima ca la un pui speriat.. ma bilbiiam, mi se rupeau gindurile, tot tacimul de emotii
Hotarim in final intilneala.. mai tirziu am realizat ca ne am intilnit intr o zi de sarbatoare, Sfintii Petru si Pavel Eh, acu era de filmat… ca subsemnata a baut la circiuma ceai (Ice Tea) de au ris toti prietenii de mine (mie imi place berea) a fost mai nimic, dar ma fisticeam toata, nu am indraznit decit intr un tirziu sa mi aprind tigarea (el nu fumeaza, sau in fine fumeaza f putin, dar acolo nu fuma) ca pluteam si nu mi putem dezlipi ochii de la el si apoi mai era ceva: o dorinta cumplita de a l atinge, de a l stringe in brate Ne am despartit in seara cu pricina dupa vreo jumatate de ora de stat in masina de vorba, timp in care amindoi ne doream acelasi lucru insa nu aveam curajul sa facem primul pas!
La a doua intilnire, am avut curajul sa l iau de mina si CULMEA sa i dau un pupic dupa care am coborit fuga fuguta din masina!!!!
Mai departe, este de povesti… o dragoste ce nu se poate pune in cuvinte… pur si simplu nu putem trai, respira unul fara celalalt Toate fitzele, toanele, tabieturile mele s au topit ca un fum… imi place sa dorm cu el (nu suportam sa dorm cu nimeni, deh, 6 ani de singuratate isi spun cuvintul)
A, uitam sa va spun ca omul meu are o fetita, pe care o creste el.. asa ca mai am inca un copil, lucru care ma bucura peste poate si pe mine si pe Thea. Si ca toate sa fie super, fetita, Ioana, l a intrebat pe al sau tatic daca imi poate spune „mami”, iar pe mine m a informat a doua zi ca au hotarit, ea si Thea sa fim „mami” si „tati”
As mai avea mult de spus, imi cer scuze pentru ca am scris atit de mult si va invit, va rog sa fiti alaturi de fericirea noastra!
Da, in f curind ne vom muta toti 4 impreuna!

Si uitam sa spun ca pe prietena cu pricina am cunoscut o aici, in marea familie desprecopii... aqua.. careia ii multumesc din tot sufletul!

Va sarut si va doresc tot binele din lume

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Eu, personal ma bucur sa aud ca esti fericita, mai ales ca aceasta fericire ti-ai gasit-o gratie acestui forum si a prietenei tale de aici. Sa traiti multi ani asa si sa va bucurati de copilasii vostri impreuna!

oana si bebitza din burtica (18 saptamani)
"Si maine mai este o zi..."
http://community.webshots.com/user/oanacretu..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sobo spune:

Felicitari si mult succes! Sa dea Dumnezeu ca aceasta stare de fericire sa dureze la infinit, pentru toti cei 4 protagonisti ai povestii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

sunt fericita pentru tine!!! Multa fericire iti doresc - va doresc la amindoi! Si eu m-am cunsocut cu sotul meu pe o chestie de calculator stricat - se pare ca functioneaza bine!!!

Va pup cu drag,

C.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamicaluitheo spune:

URAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!

In sfarsit.......mey parca si acum vaz ziua in care ti-a zis aqua sa-l suni....deh ma intrebam de ce nu mai intri pe la noi, dar asta chiar este un motiv plauzibil draga mea...

va urez cu lacrimi in ochi toataaaaa fericirea din lumea asta, mult noroc si implinirea tuturor dorintelor.
si inca ceva dar nu in ultimul rand::) sa-ti traiasca fetele si sa fie sanatoase.

VIATA LUNGA IMPREUNA!!!

cu drag

andreea, theo si florinake

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

Tora, felicitari si sa va fie bine.sa va intelegeti si sa va respectati..si sa iubiti mult.Aveti grija de Thea si Ioana !

'Fiecare dintre noi este un inger cu o singura aripa.Si nu putem zbura decat imbratisandu-ne unul pe celalalt.'

http://www.unet.univie.ac.at/~a0209879/botez.html

http://community.webshots.com/user/babee11
http://community.webshots.com/user/phillip0602

Iubi si Phillip (6.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acina spune:

Super Tora , sa va fie de bine...
Si sa va mearga bine si numai fericire va doresc.

Anca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

felicitari!! sa fiti fericiti impreuna si alaturi de copii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns descintec spune:

frumoooos.........
Sa fie intr-un ceas bun!

D.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saphir spune:

Ce frumos!

Saphir si Amos Daniel (26.02.04)

Bebelusi de ianuarie - februarie 2004
...si pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadina spune:

Tora sa fie intr-un ceas bun!
Asa minuni de fete meritau pe cineva care sa le ocroteasca aripile.
Pupici,
nadina si Carina-mandarina

Mergi la inceput