Pielea de pe talpi

Pielea de pe talpi | Autor: miha

Link direct la acest mesaj

Fetelor, am ramas cu gura cascata cand am vazut ca fetitei mele, Ancuta de 4 ani juma' i se curata pielea de pe talpite, dealminteri o piele finuta, cum nu poate fi altfel la un copil mic.
Dar stiti cum? Ca atunci cand te arzi la soare si te cojesti si se ia pielea zdravan, nu cu coji mici.
Ce naiba o fi???? Ca m-am uitat si la maini si nu are absolut nimic.
Aveti vreo idee careva? E cazul sa ma duc la doctor?

Va pup si astept raspunsurile voastre........!!!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sobo spune:

Eu stiu ca pielea se ia din cauza lipsei de vitamina A. De obicei se intampla si la degetele mainilor. Oricum trebuie mers la medic. E periculos sa nu se infecteze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

Asa-i. Lipsa de Vitamina A. Probabil o sa-i dea ceva crema cu vit. A. Probabil. Dr. decide.

Venera si Markus (10 decembrie 2003)
Fotografiile noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca tanasica spune:

E lipsa de vit.A si/sau E. Nu te speria...se trateaza f.usor...

Anca si bebelina Alexandra (10 nov.2003)
==================================
http://www.vectornoise.com/Alex/index.html
==================================

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Si in cazul unui copil de 1 an si 3 luni, tot asa? O prietena in parc povestea azi ca a obervat acelasi lucru la baietelul ei, si eu ma gandeam ca poate sa fie o ciuperca...ea e din bucuresti si sta toata vara in Constanta si nu stia daca sa mearga la pediatru cu el sau nu?
Sa ii spun ca ar trebui sa se duca? Sau sa consulte un dermatolog? Se fac analize pentru a stii daca intradevar e lipsa de vitamina A/E?
Ea e si insarcinata si ii e destul de greu sa fie prea mobila, nu as vrea sa o pun pe drumuri degeaba!!!!
Sinzi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha spune:

Am vorbit acuma cu dra. de familie si a zis ca nu e cazul sa-mi fac probleme si sa cumpar vit. A sol. uleioasa si sa o ung pe talpi si chiar sa-i dau vreo 10zile cate 3 pic. pe zi sa inghita, nu mai mult.

Desi nu are leg. cu subiectul, tinctura de propolis vreau sa-i mai dau ca sa mai scapam de paraziti (mai ales ca de o sapt. mananca usturoi in fiecare zi), dra. a zis 5 pic de trei ori pe zi.
Voi stiti cum sa-i dau tinctura, inainte sau dupa masa? Contine alcool si mi-e sa nu o doara burtica daca ii dau inainte de masa. Voi ce ziceti?

Mergi la inceput