Medici pediatri?
Raspunsuri - Pagina 3

vanessa ionescu spune:
eu am un baietel de 7 ani si altul de doua luni jumatate. am un docror f. bun, pe care-l cunosc de cand eram eu mica. il cheama Cornel Mizumschi si este la dispensarul Nitu Vasile vis-a-vis de spitalul Budimex, printre blocuri, nu stiu exact cum se numeste strada. tel. 3321886. este f.f. bun. orice copil care plange se potoleste cand vorbeste cu el. l-am recomandat si prietenelor care au avut probleme cu copii si a fost ok. singura problema este ca nu are mobil si refuza sa-si cumpere.
icv

Tanaion spune:
D-na dr Denis Stanescu- Medicover Grozovici si Spitalul Budimex.
este un medic bun, foarte apropiat de copii, de cand mergem la ea baietelul meu abia asteapta sa mearga la doctor.
Tana

vrabiuta spune:
brinnie - te rog sa treci recomandare negativa in dreptul dr-lui georgescu. nu il recomand nimanui, e un doctor care la inceputul sarcinii mi-a spus sa ma gandesc bine daca vreau sa pastrez copilul avand in vedere ca am fost depistata cu listeria si ca am luat ampicilina (sub supravegherea medicului ginecolog, desigur)... in plus este mereu grabit, daca mai sunt 10 min pana la terminarea programului deja este cu haina pe el la usa. o mamica l-a sunat cand eram la cabinet si pentru ca era vineri seara, la inchiderea programului, i-a spus ca daca bebelusul se simte rau sa se duca cu el la urgenta...
marcela si alexandra din burtica - DPN 28 aug/3 sept - dr. nayel cfr2

ruxi spune:
Tot pe Dr. Stanciu Adrian de la Budimex vreau si eu sa-l laud. Total de acord cu Ioana77 si gio. Este DE EXCEPTIE!
Ruxi si Clara pisicuta, 1 an si 8 luni
Implinirea cea mai mare pentru o femeie este acea de a fi MAMA

vrabiuta spune:
ruxi - ai cumva numarul de telefon al dr. stanciu de la cabinet? as vrea sa ii fac o vizita. multumesc mult.
marcela si alexandra din burtica - DPN 28 aug/3 sept - dr. nayel cfr2

pd spune:
Inca o parere foarte buna despre Dr. Dragos Socosan de la Clinica Lotus Medica 2002.
Este medicul meu de familie, dar si un foarte bun pediatru si in primul rand un om deosebit, cu care poti sa discuti orice problema.
Paloma si Cristina-Maria(14 iunie 2004)

trompetamika spune:
Locuiesc in Elvetia doar de un an si inka ma mai minunez de sistemul sanitar pus atat de bine la punct. Pe langa faptul ca, din maternitate mi s-a dat o lista cu pediatrii la care as putea sa ma decid, nimic dic ce e in romania nu e ca aici! Pragramari la minut, consultatii de 20 de minute, verificari de dezvoltare psihomotorie, calm si, neapelare imediata la pastile!! Si consultatii prin telefon cu diagnostice si tratamente exacte si grafice si carnetul de sanatate si cate si mai cate!! Si un centru de asistenta maternala in care nu doar te poti duce sa verifici greutatea, inaltimea copilului , ci si sa soliciti sfaturi de la persoane abilitate legate de alimentatie, comportament si orice alte probleme de crestere a copilului!!

miha spune:
Fetelor,
Eu stau de curand in Rahova si va rog ajutati-ma sa dau de dr. Stanciu la cabinet, tel.,adresa, orice.
I-am scris si Ioanei77 pe mail dar nu mai am rabdare.
Puteti sa ma ajutati sa dau de el?
Va pup si astept raspunsul celor care il cunoasteti pe Dr. Stanciu Adrian.