ovare polichistice

ovare polichistice | Autor: camy062004

Link direct la acest mesaj

fetelor...am si eu o intrebare: a facut cineva dintre voi acupunctura pt. chisturi de ovar???incerc sa raman insarcinata de multi ani si nu reusesc defapt nu am ramas niciodata insarcinata cred ca din cauza chisturilorsi sant cam disperata am 28 de ani si 10 de casatorie credeti ca ma puteti ajuta voi ca de doctori sant cam satula multumirii anticipat.

camy

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns psj spune:

Eu am ovare micropolichistice si am avut rezultate foarte bune dupa o luna de tratament cu carpicon si tictura de muguri de zmeur. De acupunctura nu stiu ce sa zic , eu n-am incercat inca .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

Ceau Camy,
nu prea sunt in domeniu, dar te intreb si eu: ovare polichistice si chisturi ovariene sunt acelasi lucru?
Eu am ovare polichistice si am intrebat ginecologul cat mai am pana ajung la cancer, mi-a raspuns ca nu astfel de chisturi duc la cancer. De acupunctura nu am auzit, mie mi-a propus laparoscopie si niste injectii lunare, dar s-ar putea sa arunc banii pe fereastra. Asa ca am facut rost de tratamentul Liviei si incerc intai asa. Nu vreau operatie. Spune-mi si mie daca rezolvi ceva cu acupunctura.

Mironica

Mergi la inceput

Eu am inteles ca dupa laparoscopie se refac , adica se inlatura doar efectul nu si cauza ..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

Salut psj,
da, ai dreptate. Efectul e doar de scurta durata. Timp de 3 pana la 5 luni ai timp de facut bebe, daca nu... laparo tre refacuta. Nasol, nu?

Mironica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariamunteanu spune:

psj,

tratamentul cu carpicon consta in supozitoare intra-rectale ?
cate supozitoare pe zi ?
multumesc,
maria

Mergi la inceput

Da, intra-rectale . 1 dimineata si 1 seara . Am vazut ca pe unele cutii scrie ca tratamentul dureaza max.6 luni dupa care trebuie pauza cam 3 luni , pe altele nu se specifica nimic. Nu stiu exact care ar putea fi efectele secundare.
Si mie mi se recomandase laparoscopie dar dupa o luna de tratament cu carpicon si tinct de muguri de zmeur ovarele aratau cu mult mai bine asa ca deocamdata doct. a renuntat la idee .Sper pana in sept cand vine ea din concediu sa arate si mai bine(ar fi 3 luni de tratament pana atunci).

Paula

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandana spune:

si doar 10 zile pe luna intre ziua 5 si 19
asa scrie si pe prospect, asa spune si livia
succes!

nu cred ca ovare polichistice si chisturi pe ovare e acelasi lucru, de ex eu am chisturi in urma stimularii dar nu am ovare polichistice, adica nu le faceam in mod obisnuit

Mergi la inceput

Da, uitasem sa spun ca se ia numai intre zilele 5 si 19.
Presupun ca sint situatii cand chisturile apar accidental , la mine nu e cazul din pacate . Nu aveam chisturi , ci microchisturi dar foarte multe . Nici eu nu stiu cand mi-au aparut , in oct. anul trecut nu aveam nimic iar in martie erau acoperite ovarele in intregime ,deci undeva pe parcurs s-a intamplat ceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariamunteanu spune:

psj, ti-ai facut dozari hormonale ? ca doar nu pot aparea chisturile asa din senin doar in cateva luni, trebuie gasita cauza.

Mergi la inceput

Da, doar progesteronul a iesit foarte mic restul sint ok.

Mergi la inceput