Mamici de martie-aprilie 2005 (2)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns florypop spune:

Betilina eu am fost la mamici de sept oct, si tu ai fost? Nu imi mai amintesc. Ce ai patit?

Vineri m-am programat la eco sa vad daca e intrauterin si sa ma linistesc.

Va pup,
Flory

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luipetra spune:

Felicitari tuturor fericitelor burtici si sa dea Domnul sa aveti toate sarcini usoare si bebici sanatosi!
Noi, dupa ce ne-am chinuit vreo 7 luni sa concepem, am hotarat sa luam o pauza si sa nu ne mai gandim nici o clipa la perioade fertile si cel mai favorabil moment si am plecat in concediu. Am petrecut doua saptamani de vis in Apuseni, departe de grijile si frustrarile pe care le tot acumulasem de vreun an incoace (anul trecut am pierdut o sarcina de 6 saptamani, dupa care desi am incercat constiincios, nu mai ramaneam gravida, desi ne doream teribil de mult). Rezultatul?! Test de sarcina pozitiv, echo care a vizualizat sacul ovular in uter, DPN 9 aprilie 2005. La prima sarcina am fost atat de entuziasmata si optimista si totul s-a terminat asa de prost, ca acum mi-e tare frica sa ma mai bucur macar. Nu pot decat sa sper ca va fi totul bine.
Nici eu nu am greturi defel, in schimb ma simt teribil de obosita si un piculet cam depresiva. Ma ingrijoreaza ca am foarte frecvent dureri in partea de jos a abdomenului, cam ca la menstruatie. Doctorita mea zice ca e normal, dar mie parca nu mi se pare normal.Incerc sa nu ma obosesc, sa nu stau in picioare mult; mai mult nu stiu ce as putea face. Mai are cineva problema asta? Plus ca, daca la prima sarcina credeam ca sanii mei s-au pus sa explodeze din prima saptamana de intarziere a menstruatiei, acum nu simt aproape nimic, doar o usoara marire de volum, dar asa de usoara ca daca nu as sti ca sunt insarcinata as zice ca m-am ingrasat putintel si atat. Fetele care au mai avut copii, ati putea sa-mi spuneti si mie daca simptomele unei sarcini au fost la fel si la sarcina urmatoare sau au existat diferente? Acum am 6 saptamani de amenoree si mi se pare ca ar trebui sa am simptome mult mai accentuate...
Va pup pe toate si va doresc sarcina usoara si bebelusi de martie-aprilie sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smmiha spune:

Buna gravidutelor!
Imi pare rau ca n-am mai reusit sa intru saptamana trecuta, dar am avut multa treaba la servici.
Eu ma lupt cu starea de greata, care dimineata si seara e groaznica, mi-am facut analizele si mi-au iesit bine, mai putin una: am candida, dar medicul mi-a zis sa nu ma stresez, ca se rezolva. Eu am aproape 8 saptamani si n-am facut inca ecograf, probabil voi merge saptamana viitoare.
Va urez la toate o sarcina cat mai usoara si sanatosi.

Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smmiha spune:

Luipetra, ma bucur mult ca esti graviduta si sa dea Dumnezeu ca de data asta sa fie bine si sa ai un bebe sanatos si frumos!

Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns erix spune:

Sunt asa de fericita! Tocmai vin de la echo. Totul e Ok, bebele e bine, ii bate inimioara, se dezvolta normal. E asa de mic!!! Am primit si o poza cu el. Nu reusesc sa inteleg ceva. Eu am avut UM pe 10-iunie. Asta ar insemna ca bebele ar trebui sa aiba 7 sapt, nu? Azi la echo mi-au spus ca are 8 sapt si 6 zile. Chiar nu mai inteleg nimic. Ma poate lamuri si pe mine cineva? Vi se intampla si voua? Mii de multumiri si sanatosi!
va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saphir spune:

Buna ziua, gravidute!
Luipetra, bine ai venit si sarcina usoara. Legat de nelamuririle tale, eu pot sa iti spun, ca la prima sarcina, cu Amos, m-am simtit foarte bine, nu aveam greturi, nu sanii mariti, nici macar dureri de burta. Ei bine, acum e diferit, am greturi, sanii ma dor si durerile de burta uneori greu ma lasa. Am fost la medic, am vazut BB, e bine si mi-a zis ca durerile sunt normale iar corpul(organismul) raspunde diferit de la o sarcina la alta.
Parerea mea este sa consulti un medic, dar in principiu sa fii linistita pentru ca este normal sa fie diferite starile de la o sarcina la alta.
erix, calculele tale nu sunt corecte. Daca ai avut UM pe 10.06, ai acum fix 8 saptamani si 6 zile. Eu am avut UM pe 6.06. si am 9 saptamani si 3 zile.
La mine, la ultrasound s-a vazut BB, care era atunci de 7 saptamani, dar era mai bine dezvoltat, adica aparea de 8 saptamani si cateva zile, dar in cazul tau, nu se pune problema. Esti fix la termen.
Apropo de asta, eu am cu samburica din burtica, la albumul nostru
Eu am fost azi la medic, cum am zis BB are 9 sapatamani si 3 zile, analizele de sange sunt bune, peste 3 saptamani facem alt ultrasound si alte analize de sange.
In rest, greturile parca m-au mai lasat, dar ma cam doare burta, cand fac efort, sau cand il ridic in brate pe Amos.
Va doresc numai bine

Saphir si Amos Daniel (26.02.04)

Bebelusi de ianuarie - februarie 2004
...si pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninocikap spune:

Buna la toata lumea si numai sanatate la toate gravidutele!

Si eu pe aici pe la voi tot .
In 10 saptamani zic eu.
Sper sa fie bine pana la capat ca si pentru voi.

Nicoleta

Mergi la inceput

ninocikapbine ai venit aici si pe si sarcina usoara

...si pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florypop spune:

Felicitari nilor mamici si sa ne ajute Dumnezeu sa incheiem impruna cu bine cele 40 de saptamani. Noi mergem abia vineri la echo sa vedem daca sacul ovular este in uter. Eu zic ca e bine si ca vom reusi. Astazi am avut usoare dureri (mai degraba intepaturi) in partea inferioara a abdomenului (foarte jos). Aveti idee e ceva grav? As mai sta pana vineri cand mergem la eco nu m-as duce la medic ......

Va pup,
Flory si suleticul mic, mic din burtica.

Mergi la inceput

flory, eu chiar astazi am intrebat medicul meu, daca e normal sa te doara burta sau sa te intepe...pt ca asa patesc si eu, si a zis ca e nornal, atata vreme cat durerile nu tin foarte mult timp.
Eu vroiam sa va intreb daca aveti arsuri la stomac, ca pe mine ma zapacesc si am inceput sa iau dicarbocalm. Ce stiti , e recomandat?? Eu asa am inteles, ca nu ar fi probleme.
la toate burticile.

...si pozele noastre

Mergi la inceput