Mamici de septembrie-octombrie 2004 (24)
Raspunsuri - Pagina 11
cami-florina spune:
"Neata burtici
mie imi este mult mai usor sa va scriu dimineata( de fapt abia astept sa ma trezesc sa vad ce ati mai scris peste noapte)
Eu dorm destul de bine noaptea, nu prea am avut insomnii si in afara de trezitul din ora in ora pt a merge la baie totul este ok.
Ce am observat acum este ca ma enervez f. foarte repede , probabil hormonii astia care isi fac de cap.
Ne-am hotarat si noi in privinta numelui care trebuie sa fie juma englez, juma roman. Ce ziceti de Benjamin Alexandru -sper sa nu ma razgandesc pana atunci?!
Si eu va trebui sa nasc prin cezariana si nu cred ca voi da mai mult de :
250$- doctor
100$- anestezist
si probabil cate 2.000.000 (daca este nevoie )la ceilalti doctori.
Plus hartiile de 50 si 100 care se pare ca nu trebuie sa lipseasca.
Sper sa fie de ajuns si sa nu-mi ceara mai mult ( medicul meu nu pare genul -dar cine stie??)
Oricum multe le stabilesti acolo la momentul oportun.
Pupici dulci pe burtici!
Cami-florina si bebe
lorena_andreianu spune:
Pupici burticoaselor
Anne, vrei sa fi prima, sa inteleg E super numele ! Ce atatea discutii? treci la fapte
Georgiana, noi am programat o camera pentru bebe. Voi sta eu cu el pana va putea sa doarma singurel. Il menajez pe tati
Mel, eu sunt in amenajari in noul apartament si te inteleg cand spui ca te-ai "imbolnavit" la Mobexpert. Am programat sa mergem in we sa luam ce mai trebuie si parca vad ca o sa-mi fie greu sa ma decid...
Am reusit si noi sa dormim azi-noapte, cu exceptia unei mici "pauze" pe la 3 noaptea de vreo ora...
Bebitul s-a trezit totusi primul si acum, dupa ce am papat vad ca iar sughite...
Ne-am pus si noi in album o ultima poza cu burtica...
Sper sa fiu mai activa azi pe forum.
Pupici.
si bb Radu (DPN 20 oct.) - Centre Hospitalier de Saint-Cloud
cristia spune:
Neata fete cu burtici!
Imi place ca scrieti ca sa am si eu ce citi in pauze! Uff m-am saturat de venit la servici ca de mere padurete!
Raisa: asa cum zicea Lorena si pe mine ma mai doare uneori dupa control (la ginecolog). Probabil ca doctorita ta de familie a dat dovada de exces de zel..fara sens. Nu te necaji ca nu cred ca-i nimic grav. Fereste-te de tipa pe viitor
Mada: ai o burtica super!Sanatate multa mamei tale si rabdare si curaj tie!
Blue: unde anume esti grasa?!? Ai o burtica super, vorbesc cu sinceritate maxima, si aia care se uita cum zici tu chioras pesemne ca au niscaiva probleme psihice!Zau asa, parerea mea e ca esti o frumoasa!
Crismir: nu te mai necaji ca nu toti bebeii sunt activi 24 din 24! Si al meu are toane si dispozitii si are zile in care e mai agitat si zile in care le doarme mai mult - si eu ma panichez bineinteles Am observat ca daca eu sunt obosita varza e si el mai linistit...
Lorena:frumoasa burtica! Vrem sa vedem si posesoareaSi eu dorm cam tot pe sponci; problema e ca dimineata cand am si eu somnul mai dulce tre sa ma trezesc sa merg la servici (de care tocmai va ziceam la inceputul epistolei ca m-am saturat). Azi noapte, in orele de trezie ma juram ca sun azi la birou sa le zic ca nu ajung pana la doispe! Dar dimineata m-a gasit simtul datoriei si m-am tarat catre locul de munca. Si acum dorm...
Anne: te iubim oricum ca esti simpatica tare! Tine-ne la curent ca noi iti tinem pumnii! Mamaaaa ce repede o sa nasti tu!!!
In legatura cu metodele contraceptive de care s-a tot discutat: noi am incercat atata amar de vreme (deci am facut "treaba" fara nici o urma de protectie) ca nu-mi vine sa ma gandesc la asa ceva fix acum. Oricum daca ne ajuta Dumnezeu mai vreau un bebe, cand o vrea el sa vina. Apoi m-oi gandi si la contraceptie...
Va doresc o zi superba si sa na auzim cu bine!
Cristiana si bebe din burtica
danyce spune:
Salut voios,
Eu am devenit in dimineata asta, la ora 7.50, matusica. Cumnata mea a nascut o fetita de 3020g si 54cm, pe nume Marjolein (Mariolain se pronunta).A durat destul de mult, de la ora 5 ieri pana azi dimineata, dar totul a decurs bine si sunt amandoua super OK. Ei, din cauza asta sunt eu mai matinala azi ca doar a sunat telefonul acum juma' de ora.
Noi suntem bine in continuare, doar picioarele astea, bata-le vina, mi-au cam dat de furca ieri, deoarece erau super umflate si ma miscam intocmai ca o rata. E drept ca m-am dat si eu viteaza pe caldurile astea.Si tot din cauza caldurii, e emotiilor (asteptarea telefonului, etc.) si a propriei burtici nu am reusit sa adorm decat pe la ora 4. Sper sa nu adorm pe la mijlocul zilei ca am de realizat un proiect pt. Orange pana maine si daca ma iau si dupa cheful meu de acu'...
Fetelor, aveti asa niste burtici frumoase!!!Cred ca trebuie sa-mi reactualizez si eu pozele, sa pun cateva cu burtica mea de acum, la fix 31 de saptamani.
Mada, ii urez multa sanatate mamei tale, sa decurga operatia foarte bine si sa nu dureze prea mult perioada de covalescenta. Tie iti doresc tarie si ramai optimista.
Si eu am burtoiul urias, dar nu-mi fac probleme de posibile priviri ciudate sau comentarii. Sunt mandra de burtica mea!
Va urez o zi cat mai placuta. Pupici la toate pe burtici,
Daniela Veuger si bebita mica din burtica
Slingeland Ziekenhuis, Doetinchem
georgiana.david spune:
Buna fetelor
Azi am dormit pana la 10.15 de pe la 0.30 si tare bine ma simt atata doar ca si eu am inceput sa amortesc foarte tare pe partea pe care dorm (mana si picior). Sa fie lipsa de calciu sau faptul ca stau pe ele mare parte din noapte?
Intr-o alta ordine de idei, am devenit foarte sensibila, ma enervez foarte repede dar am constatat ca nu sunt singura.
Geo DPN 06 oct.
Spitalul Municipal Dr. Valeriu Horhoianu
http://photos.yahoo.com/giorgios72
blue77 spune:
Salut fetelor,
va multumesc mult pentru incurajari! macar as asa ma simt si eu un picut mai bine .
Eu de azi o sa incep sa mananc mai putin ...ca luni am intalnire cu doctorul si n-am nici un chef sa-l aud ca iar m-am ingrasat - de parca n-ar fi adevarat-asa ca poate pana luni poate reusesc sa ma intorc macar la 81 si ceva de la 82...uffff .
Anne 33 ce fericita trebuie sa fii sa-ti vezi bebeul asa repede...cate saptamani ai tu deja? eu una mi-am cam pierdut rabdarea si parca asa mi-ar veni sa cer sa-mi faca cezariana..sa stiu exact data si sa nu ma mai stresez cu pierdere de ape , contractii , respiratii si tot asa...insa mergem inainte cu nasterea naturala...mai ales ca toate femeile din familie ma strese=aza ca nu e bine cezariana....si tot asa, de parca mai suntem in Evul Mediu.In fine...
Va pup
Cristina 34 sapt.
Dr. Texier ,Clinique des Franciscaines
http://community.webshots.com/user/blue77102
danyce spune:
Unde ati disparut, fetelor???Chiar nu mai are nimeni chef de scris? Eu tot stau la panda la citit si voi nu mai apareti. Eu sunt harnicuta, aproape ca am terminat cu Orange-ul, asa ca ma apuc imediat de altceva. O sa fac de papa ca sa mai variez activitatea pe ziua de azi si apoi reapelez la "capatana" ca sa imi consum si restul de neuron
Pupici,
Daniela Veuger si bebita mica din burtica
Slingeland Ziekenhuis, Doetinchem
mel_g spune:
Eu toata dimineata stau in parc cu bb cel mare asa ca ma intorc pe la
3 acasa, ii dau sa manance si abia apoi pot intra si eu cam o ora sa vad ce ati mai scris. Vad ca toate ne enervam instant din orice fleac dar pe mine ma ingrijoreaza faptul ca deseori imi cam vars nervii pe bb cel mare si nu-i bine deloc. Dar ce sa fac?
Fetelor voi de unde va cumparati halate pt spital si pijamalute?
Pupici
Mel 32 sapt
roandre spune:
Mada iti doresc putere sa treci peste toate si mamei tale multa sanatate! Wow si ce poze frumoase.M-am uitat si la cele de la nunta!
Blue77 ai o burtica super frumoasa. M-am uitat o gramada de timp la ea. Arati super bine, deci sa nu mai auzim ca te plangi ca esti grasa!
Anne33, sigur ca te primim iubita aici, mai ales ca vei fi prima mamica de la noi din grupa. Vom fi foarte nerabdatoare sa ne povestesti cum a fost.
Eu ca si voi ma enrvez foarte usor si imi vars nervii pe zugrav . Simt ca nu se mai termina cu praful de la mine din casa pt a incepe si eu amenajarea camerei bebelinei.
Bebelina a fost astazi extrem de agitata, credeam ca o sa nasc. Ma si durea burtica de la ce lovituri imi aplica.
Maine sau poimaine trebuie sa merg sa fac si o ecografie, sper sa reusesc sa ajung.
Mel, eu am avut noroc ca mi-a dat mama o camasa de noapte si un halat pt spital caci altfel trebuia sa ma duc sa-mi cumpar. In magazinul Obor am vazut si halate si camasi de noapte. A mea are nasturi pe piept si e tocmai buna pt cand alaptezi. Mie nu-mi plac camasile de noapte, dar voi fi nevoita s-o port.
Danyce, dar tu chiar esti harnicuta. Toata ziua faci cate ceva! Si apropo, sa-ti traiasca nepotica si sa va bucurati de ea!
legat de metodele de contraceptie, eu ma gandesc la sterilet. Stiti cumva dezavantajele acestei metode? A avut cineva asa ceva?
Si daca vreti sa cititi cate ceva despre sarcina , accesati linkul http://www.inoan-press.com/san/b/b179.html
Pupici!
Mihaela si puiul mic de 32 saptamani si 4 zile
Dr Ciulcu, Cantacuzino
http://community.webshots.com/user/roandre
anielas spune:
Buna dragele mele!
Eu sunt noua printre voi..sper sa ne primiti in randul vostru ...
Am intrat in concediu..asa ca am putut sa citesc mesajele de pe forum..si m-am mai linistit cand am vazut ca toate chestiile cu carcei..durei de spate...senzatie de urinat din 10 in 10 min...nu mi se intampladoar mie..
Noi avem 28/29 saptamani...ma seaca doctorii astia..ca nu-mi pot spune exact...imi puteti si mie cum se calculeaza..si in ce luna sunt..a VI-a sau a VII-a?
ca sincer toti m-au ametit...
pana acum o saptamana credeam sa o sa fie baietel..insa la ultimul eco mi-au spus ca e fetita...acum nu stiu cat e desigur eco...si bineinteles ca doctorita m-a speriat..ca e micuta...ca am burticutza prea mica pentru 28 sapt...
Ania& bebitza Ina