Cluj (5)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns caarra spune:

Felicitari proaspetilor parinti! Sa fie intr-un ceas bun si sa aveti parte numai de bucurii din partea lui Alesio!

Parerea mea este ca nu tb.insistat pt.completare cu lapte praf sub nici o forma(cum de altfel inclin sa cred ca v-a recomandat si pediatrul)! Ideea este ca Ioana sa bea multe multe lichide,de preferinta ceaiuri de fenicul,chimion,anason care sunt f.eficiente(cel putin la mine au fost) si eventual Nutrinatal pastile(produs naturist) si vine si lapticul mult, cel mai frumos cadou pe care i-l poate faci mami lui bebe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca_B spune:

Servus,

Va rog frumos sa ma ajutati cu niste informatii.Ati auzit de clinica ALTERMED din CLUJ?E pe strada B-dul Eroilor.Pe mine m-ar interesa daca s-a tratat cineva acolo.Eu am niste vinisoare sparte destul de multe si am auzit ca la ALTERMED s-ar trata asa ceva prin injectii.

Va multumesc mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana_ spune:

Salutare

Ce mai faceti fetelor?
Cristiana , inca nu am fost la gradi sa ma interesez din lipsa de timp . Cred totusi ca de luna viitoare il ducem pe Andy , cel mai probabil la Helen`s Kindergarten (in Zorilor cred ca se afla) . Am inteles ca fiica primarului Boc e acolo , am citit cateva articole pe net unde era laudata aceasta gradi , costul e aprox la fel cu celelate gradinite private , undeva pe la 100 euro/luna, conditii excelente (asta ramane de vazut intai) . Cum e la Happy Kids?A-ti fost?

Ioana , asteptam vesti de la tine

Anca , eu nu am auzit de clinica Altermed, desi trec zilnic pe B-dul Eroilor.

Laura , e baietel sau fetita?

Pupicei

Dana&bb Andy(1 an si 7 luni)
http://community.webshots.com/user/danaiakob

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura-olariu spune:

Salut fetelor!

Noi inca nu stim nici acum daca avem fetita sau baietel... Bebeul nostru statea cu picioarele lipite de parca ii venea sa faca pipi si nu putea sa mearga la toaleta , oricat l-am rugat, m-am ridicat de pe masa, m-am pus la loc, doctorul imi zgaltaia burtica, poate poate il convingem (ce sadici )
Asa ca mai asteptam o luna , cu toate ca toata lumea ma intreaba si eu as fi vrut sa-i spunem pe nume. Oricum e bine ca e el ok si a crescut frumos, e chiar un pic mai marisor decat media pentru 21 sapt.
V-am, pupat si va tin la curent.

Laura si in 21 sapt - dr. Muresan - Gine I Cluj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

Anca, www.altermed.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

Ioana,felicitari!!!

Anca DPN 08.05.05 siBianca

Mergi la inceput

Mersi anky

Mergi la inceput

Servus,

Pe mine m-ar interesa in mod special daca a beneficiat cineva de serviciile centrului AlTERMED???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_rianna spune:

Buna mamici si viitoare mamici. Eu sunt o mamica din Cluj care in noiembrie va naste 2 gemenusi. Va rog si eu daca se poate, stiti cam care sunt acum tarifele pentru nastere. Eu voi naste prin cezariana, la Gine.I.

VA MULTUMESC MULT

Adriana 36 sapt si cei 2 BBmici -DPN 18nov
http://f2.pg.photos.yahoo.com/ph/adriana_axa_cluj/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monica spune:

Ioana felicitari pt bb. Ma bucur ca sinteti bine amindoi.Sa creasca bb mare si sanatos.
Noi sintem bine, Daniela face in 30oct 3luni.
Va pupam
Monica si Daniela

Mergi la inceput